2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044693 بازدید | 684402 پست
همیشه وقتی میبینم یکی از دوستان منفی شده .اصلا نمیدونم چی بگم و چطور ابراز همدردی کنم  جز اینک ...

درک میکنم عزیزم. ممنونم از محبتت عزیزم. امروز بچه ها حسابی شرمنده ام کردن با محبت و همدردی. عزیزم من و همسرم آمادگیشو داشتیم. آره با توکل به خدا پر قدرت ادامه میدیم. هرچی صلاح بدونه پروردگار❤️🌺

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
به سلامتی عزیزم انشالله همون سه تا جنین با کیفیت میشن😍 درد نداری الان؟بعد عمل شکمت درد نمیکزد؟

انشالله اگه بشه. به شما زنگ نزدن برای تعداد جنینا.

بعد عمل خیلی درد داشتم ولی وقتی اومدم توی بخش خیلی بهتر شدم الانم که نه مشکلی ندارم چون تخمکام کم بود دیگه سه تا دونه درد چی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بدون پريود شدن سيكلم شروع شده سيكل فكر كنم از روزي كه استراديول مي خوريم شروع ميشه من ١٨ روزه & ...

عزیزم شما تو سیکل انتقال هستید؟من هایپر شدم انتقالم افتاد واسه دوماه دیگه

میشه سیکل انتقالو کامل بهم توضیح بدید

کی شروع میشه چجوریه داروها چین هزینه چقدره

ممنون

مرسی عزیزم خوبی ازخودته.والا دیگه چقد صحبت کنم بارها گفتم خداروخوش نمیاد بخاطر سیگار ماتو حسرت بچه ب ...

عزیزم برات دعا میکنم حتما. اگه خدا بخواد با هر شرایطی نتیجه میگیرین. توکل کن به خدا ♥️ امیدوارم بالاخره تللاش هات نتیجه بده و گوش بده به حرفت

خواهش میکنم قربونت برم چی بگم والا آدم نمیدونه چی بگه خدا کنم آخر راهمون خوب باشه دست پر برگردیم انش ...

حتما هست عزیزم خدا رحیمه دلتو بده به خودش. الا بذکرالله تطمعن القلوب🌺🌺🌺یاد خدا آرامش بخش دلهاست

دوستان سلام من حالم امشب خیلی خرابه نفسم درنمیاد سرم خیلی درد میکرد امروز کلا حالت تهوع دارم اثرات داروها داره نابودم میکنه انگار  . خیلی استرس امروز افتاده تو جونم نمیدونم چم شده از صبح.  الانم که یه چیزی شنیدم خیلی عصبی شدم بدتر شده حالم احساس میکنم هیچ جونی تو تنم نی بغض داره خفم میکنه 😭 

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستان سلام من حالم امشب خیلی خرابه نفسم درنمیاد سرم خیلی درد میکرد امروز کلا حالت تهوع دارم اثرات د ...

عزیزم انشالله بهتر میشی ناراحتی نکن

من در جریان نیستم تو کدوم مرحله هستید؟داروهای قبل از پانکچر؟

عزیز دلمی. ممنونم. اره گلم من و همسرم خودمونو آماده کرده بودیم میدونیم راهمون سخته ولی بالاخره هر مش ...

ماهنده جونم فقط میتونم بگم باید به احترامت تمام قد ایستاد  . خدارو هزاراااان بار شکر برای روحیه خوبت. خییییییلی درس بزرگی دادی بهم عزیزم. ان شاالله امشب برای هممون مقدر بشه که سال بعد شبای احیا نی نی بغل مون باشه به لطف و کرم خودش ان شاالله 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گفت دو سه روز دیگه زنگ میزنن اگه کیفیت خوب باشه اگه دلم بخواد فریز میکنم اگه نه انتقال میدم

به نظرم فریز نکن انتقال بده بازم خودت میدونی

انشالله همشون با کیفیتن انتقالتم با موفقیت انجام میشه مامان میشی عزیزم😍

عزیزم انشالله بهتر میشی ناراحتی نکن من در جریان نیستم تو کدوم مرحله هستید؟داروهای قبل از پانکچر؟

مرسی گلم دست خودم نی .

نه انتقال دادم داروهای بعد انتقال .

احساس خوبی ندارم دیگه 

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستان سلام من حالم امشب خیلی خرابه نفسم درنمیاد سرم خیلی درد میکرد امروز کلا حالت تهوع دارم اثرات د ...

ان شالله خیر باشه. یخوده دراز بکش استراحت کن. با تسبیح صلوات بفرست آروم بشی

خدایا شکرت