2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684405 پست
لطف داری. خودت خوبی بقیه رو خوب میبینی عزیزم. آخی😔 با هم صحبت کنین شاید تاثیر بزاره. سعی کن با منطق ...

مرسی عزیزم خوبی ازخودته.والا دیگه چقد صحبت کنم بارها گفتم خداروخوش نمیاد بخاطر سیگار ماتو حسرت بچه بمونیم یه مدت بزار کنار اما کو گوش شنوا...بارها میگم خنک نگه داشتن بیضه خیلی مهمه ها ...اما فک کنم انجام نمیده منم دیگه خسته شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من همونیم که یکشنبه پانکچر داشتم و هایپر شدم.خدارو شکر ورم شکمم خوابیده دل دردمم خیلی کم ...

ورم شیکم و دردت خوابید احتمالا اثرات پروژسترونه. برای من حتی رو دید چشمام اثر میذاشت. میخوان برات انتقال بدن؟

خدایا شکرت
شماره واتساپشو نداري براش جوابو بفرستي؟

چیکا جونم انشاالله میری غربالگری و میای اینجا خبر خوش سلامتی نی نی هات رو میدی

نه شماره ندارم.حالا شنبه زنگ میزنم ببینم چی میگن

چند تا بهتون داده ؟ گفته چند ماه قبل انتقال بايد بزنيد؟  به من قبل انتقال زولادكس داده بود فكر ...

فقط یه دونه داده گفته یک سوم بزنم گفته ۲۷ ام بزنم بعد که پریود شدم برم برای داروهای انتقال 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
چند تا بهتون داده ؟ گفته چند ماه قبل انتقال بايد بزنيد؟  به من قبل انتقال زولادكس داده بود فكر ...

به شما چند تا داده بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ماهنده جون واقعا ناراحت شدم نمیدونم چی بگم و اینجور مواقع دلداری هم حتی نمیتونم بدم.ولی خوشحالم که ر ...

ممنون گلم. بله عزیزم باید ادامه داد. توکل بر خدا. انشالله بچتو سالم بغل بگیری و نامدار باشه جونم❤️❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ورم شیکم و دردت خوابید احتمالا اثرات پروژسترونه. برای من حتی رو دید چشمام اثر میذاشت. میخوان برات ان ...

اره ورمو دردم خوابیده.امپول رو دیدتون تاثیر گذاشته بود؟تنگی نفسم داشتین؟

انتقال شما کیه به سلامتی؟ لانگ بود سیکل انتقالت؟

من شنبه 

سيكل لانگ نمي دونم چيه در كل ٢٨ روز هست كه  دارم دارو ميخورم ( پرينيزولون ، استراديول و هپارين ) چون قبلش زولادكس زدم پريود نشدم 

اره ورمو دردم خوابیده.امپول رو دیدتون تاثیر گذاشته بود؟تنگی نفسم داشتین؟

اونو یادم نمیاد چون سال ۹۸ بود ولی دید کامل یادمه انگار دوتایی میدیم بعد روز دوم بهتر شد. کدوم مرکز بودی میخوای با مرکزت تماس بگیر ولی ورم بخوابه یعنی علائم دارن بهتر میشن به من گفته بودن تا یک هفته مراعات کن احتمال داره برگرده

خدایا شکرت
من شنبه  سيكل لانگ نمي دونم چيه در كل ٢٨ روز هست كه  دارم دارو ميخورم ( پرينيزولون ، استر ...

آهان یه ماه پریود نشدی ماه بعد دارو شروع کردی؟ مجموع دوماه شد سیکل انتقالت؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آهان یه ماه پریود نشدی ماه بعد دارو شروع کردی؟ مجموع دوماه شد سیکل انتقالت؟

بله بدون پريود شدن سيكلم شروع شده

سيكل فكر كنم از روزي كه استراديول مي خوريم شروع ميشه من ١٨ روزه  استراديول مي خورم تا شنبه كه انتقال دارم