2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
سلام عزیزم شما خوبی؟ 😍😍😍😍 خدا رو شکر تیکرت یک رقمی شده ببین بانک خون بند ناف روی مصرف کورتون ها ...

قربونت برم من😍😍😍😍 برام دعا کن زینبی جون که این فسقلی صحیح و سالم دنیا بیاد سر وقت خودش

باشه ممنون از راهنماییت عزیزم حتما زنگ میزنم میپرسم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام خانما من امروز رفتم‌پیش دکتر زرنانی که آزمایش های ایمنی و انعقادی رو برام بنویسه  اول که ...

عزیزم دکتر شرکت هم برای من کامل ننوشت

و گفت نیازی نیست 

فقط و فقط ۵۶+۱۶ و ۸رو نوشت

ولی رفتم ازمایشگاه رویان که ازمایشات رو بدم خودشون ب طور روتین، همه رو کامل برام انجام دادن 

خیالت راحت باشه نظر دکتر زرنانی درسته

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداییش با این dfiباردار شدید. خیلی خوبه. خداروشکر. برای ما هم دعا کن. واقعا پسdfiبالا هم میشه جواب گ ...

ببین نمیدونم موقع پانکچر هم dfi همون قدر بالا بوده ولی اون قدر اون روز اوضاع چسبندگی اسپرم ها خراب بود که داشتن فرم رضایت فریز تخمک میاوردن تا یه فکری به حال اسپرم بکنن

ببین خدا بخواد نشد نداره عزیزم، امیدوار باشین😍😍😍😍

چشم اینطور گفتی بازم گریم گرفت ازته دلم برات دعا میکنم مثبت شی وحال منوهیچ کس تجربه نکنه

سلام منم منفی شد انتقالم افت بتا داشتم امروز

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
زينبي جان  شما گفتين انتقال اول لزوما لازم نيست خب شايد كسي اصلا طبيعي باردار نشده كه سقط بشه و ...

نه دیگه گلم اگر به همین راحتی بود که خیلی عالی میشد به همه پرد میدادن یا ivig والسلام

مهم اینه پرد و ivig و آسپرین عوارض زیادی دارن که تا اثبات نشه برای انتقال نباید استفاده بشن

حالا اون دوستانی که لازم دارن این موارد رو نگران نشن 

ولی در کل بحث های ایمنی و انعقادی خیلی پیجیده تر هست 

مثلا یک نفر ممکنه ژن غلظت خون داشته باشه، سی دی مارکر هاش هم نرمال نباشن، ولی طبیعی حامله بشه و اصلا نیازی به اون داروها نداره

یا اون مشکلات رو تو آزمایش داره ولی همون انتقال اول بدون هیچ مشکلی مامان میشه

در واقع درمان بر اساس بالین هست نه جواب آزمایش

امیدوارم واضح توضیح داده باشم

سلام عزیزم من حدود پنج روز دیگه، هنوز پریود نشدم اره عزیزم چند ماهه فرتیل میخورم  یکی از بچه ...

خب خدا رو شکر عزیزم خیالت راحت شد 

پردنیزولن رو چی گفتن بخورین ؟

فرتیل بسته چند خریدین ؟

روزی چندتا میخورین ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

[QUOTE=188843705]سلام منم منفی شد انتقالم افت بتا داشتم امروز[/QUOTE

عزیزم هر دو آزمایشتون رو یه آزمایشگاه دادین ؟؟

بتا اول چند بود دوم چند 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام گلم روز ١٠ بتا ٢٨٨  روز ١٢ بتا ٩٧٢ روز ١٤ بتا ١٩٧٦

سلام بچه ها ...امروز رفتم سونو... ضخامت یازده و نیم بود بالا نیست بنظرت؟؟بعدش ی چیز دیگه بع من گفت سه روزه میخوای انتقال بدی یا پنج روزه ...خب اخه چرا ازمن میپرسه مگه من میتونم تشخیص بدم...تو دکتری باید بدونی شرایط چیه کدوم بهتره...منم گفتم نه همون سه روزه انتقال بدین...انتقالم هم افتاد برای شنبه ان شالله

من خودم شخصا خواستم همه چيز برام انجام بشه قبل از اولين انتقال حتي خراش هم گفتن لازم نيست بار اول ان ...

من خراش خواستم دكترم گفت ثابت شده نيست انجام نميديم بدون هيسترو  منم از زينبي جان پرسيدم گفتم انتقال اول رحم دستكاري نشه بهتره ديگه ول كردم ترسيدم چون دكترم گفت سرپايي انجام نميديم  از انصاري پور هم تو پيجش برسيدم گفت نه انجام نميشه

مرسی عزیزم

سلام زینبی جون

میشه راهنماییم کنی هیدروپس چیهدوقلو باردارم الان سونو شدم گفتن یکی از قل ازبین رفته هیدروپسههیدروپس یعنی چی ؟
ایا قل دومم هم همینجوری ازبین می‌ره وای دارم دیوونه میشم😭😭😭

[QUOTE=188843705]سلام منم منفی شد انتقالم افت بتا داشتم امروز[/QUOTE عزیزم هر دو آزمایشتون رو یه آز ...

بتای اولم 7بود امروزم 2

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
بتای اولم 7بود امروزم 2

متاسفم عزیزم.

الان اذانه اینجا، برات دعا می کنم به زودی زود باردار بشی.

برای همه بچه ها دعا کردم...

بار چندمتون بود؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام منم منفی شد انتقالم افت بتا داشتم امروز

سلااام بخدا تاپیامتو بازکنم هی خداخدا میکردم که جوابت مثبت شه دلمون خوش بشه. خیلییی متاسفم خیلییی میدونم حالتوهیچی خوب نمیکنه فقط امشب ازحضرت زینب بخواه صبرت بده