2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044606 بازدید | 684400 پست
عزیزم به نظرم همون جنین ها رو انتقال بده شاید اصلا به پانکچر دیگه ایی نیاز نباشه گلم متاسفانه تمام ...

باشه چشم اینبارم اینهاانتقال میدم دعام کن بگیره, نشه یکبارم پانکچرشم دیگه ول میکنم هرچی صلاح باشه واقعا سخته ...پس چیزی نیاز نیست به دکترم بگم؟ کاریوتایپ وهیستروسکوپی؟؟ 

ببین گلم توضیحش سخته یه کم اگر مشکل اسپرم باشه و طرف سه بار انتقال منفی جنین های با کیفیت بالا داشت ...

سلام زینبی منم با تیم دکتر نصرم  پیش دکتر زرنانی هم رفتم عقب تر خوندم یکی از دوستان گفته بودن که دکتر زرنانی گفته تیم نصر اعتقادی به ایمنی انعقادی نداره خواستم بگم کاملا اشتباهه اعتقاد دارن و به کسانی که مشکل ایمنی دارن پردینزون  میدن و انوکسا آسپرین هم کلا بعد انتقال میدن و فقط به سرم آی وی آی جی اعتقاد ندارن و اونم فقط برای اینکه میگن هنوز این سرم ثابت نشده و فقط در حد مقاله است و با وجود عوارض بالا و چون سندیت نداره نمیدن.

خواستم حرف اون دوستمونو  ریپلای  کنم ولی پیدا نکردم گفتم اینجا بگم بقیه دوستان بخونن من خودم همه این آزمایشات رو به اصرار خودم دادم...

حتی من از دکتر زرنانی برای دکترم خانم علیرضایی نامه بردم و دکترمم  حتی خودش گفته بود برای محکم کاری به متخصص ایمونولوژی برو که اگه لازم باشه پردینزون بدیم یعنی حتی سرخود هم این قرصو نمیدن که خداروشکر برای من اوکی بود.

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفم عزیزم.   الان اذانه اینجا، برات دعا می کنم به زودی زود باردار بشی.  برای همه بچه ...

فدات شم مریی عزیزم بار اولم بود

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اخی عزیزم  انشاالله به زودی مامان بشی  قابل باشم واست دعا میکنم

قربونت برم مرسی منم براتون دعا میکنم امشب به حق صاحب امشب حاجت روا بشی

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اها برای  (+cd16+ ,cd5۶) رنج نرمال رو ۵ تا ۳۰ زده دو تا فاکتور دیگه مربوط به همین ۱۶ و ۵۶ هست ...

شما جمعcd16+cd56چقد بود ؟من تكي هاش همه تو رنج نرمال  بود ولي اين اصلا رنج نداده ببينم نرمال يا نه

سلااام بخدا تاپیامتو بازکنم هی خداخدا میکردم که جوابت مثبت شه دلمون خوش بشه. خیلییی متاسفم خیلییی می ...

قربونت عزیزم الهی به حق صاحب این شبها شما هم حاجت روا بشی

باشه چشم اینبارم اینهاانتقال میدم دعام کن بگیره, نشه یکبارم پانکچرشم دیگه ول میکنم هرچی صلاح باشه وا ...

من تصمیم گرفتم این دفعه هیسترو کنم چون یه فیبرم کوچیک داشتم البته دکترم گفت به جنین کاری نداره ولی اگه دفعه اول منفی شدی برش داری بهتره

سلام گلم فدات بشم من برام دعا كن خير باشه

سلام چیکا جون سوره حجرات زیاد بخون 

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊