2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044608 بازدید | 684400 پست
انتي تي پي اوم بالا بود عزيزم فكر نميكنم براي همه تجويز كنه با توجه به ازمايشات تجويز ميكنه

چیکا جان شما سرم ای وی ای جی هم داشتین؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم، از دست این تیم نصر البته سی دی مارکر ها همینا مهم ترین هست فقط اینکه چند بار تا حالا ا ...

زينبي جان  شما گفتين انتقال اول لزوما لازم نيست خب شايد كسي اصلا طبيعي باردار نشده كه سقط بشه وبدونه مشكل داره يا اولين بار اي وي اف انجام بده ودكتر ها هم الان انتقال اول پردنيزولون نمينويسن حتي واسه من اسپرين اول ننوشت خب اكه ايمني بالا داشته باشه جنين رو پس ميزنه  خداي ناكرده ،ديكه بهتره به نظرم از همون اول ا نجاة بشه چون الان مام انتقال ٤٥٠٠ ميگيره يكي  منفي بشه بايد دوباره همين پول رو بده خب ازمايشات انجام بدن حداقل خيالشون راحت به نظرم

چرااا نشه واسه خدا کاری نداره  توکل به خداا انشاالله خیره عزیزم

انشالله. التماس دعا. از آخرای بیست وهشت سالگی کجا الان سی و یک سالمه. انگار فقط دارم دور سرم میچرخم. هیچی به هیچی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
زينبي جان  شما گفتين انتقال اول لزوما لازم نيست خب شايد كسي اصلا طبيعي باردار نشده كه سقط بشه و ...

من خودم شخصا خواستم همه چيز برام انجام بشه قبل از اولين انتقال حتي خراش هم گفتن لازم نيست بار اول انجام بشه من خودم خواستمو انجام دادم. بنظرم قبلش همه بررسي ها انجام بشه بار روحي كمتري داره واقعا

خداياشكرت....❤️ 
زينبي جان  شما گفتين انتقال اول لزوما لازم نيست خب شايد كسي اصلا طبيعي باردار نشده كه سقط بشه و ...

دقیقا عزیزم ..‌برامن هم چون بار اولمه انتقال میدم پردنیزولون ننوشته الان خیلی استرس دارم خو از اول بنویسن خیالمون راحت شه ...

زینبی جون یک سوال دارم ازتون. منم همسرم مورفو و تحرک اسپرمش صفره و بدون مراقبت آزو و با مراقبت دو تا ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم اگر ژنتیکی هست حتما برو سراغ اهدایی، چون بالفرض هم با احتمال خیلی کم اگر بچه دار بشین اون وقت اون هم نابارور میشه 😔😔😔😔

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم اگر ژنتیکی هست حتما برو سراغ اهدایی، چون بالفرض هم با احتمال خیلی کم اگر ...

خوبم مهربونم. عزیزم کاریوتایپ باید بده؟ کروموزوم y مشکل نداشت.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم اگر ژنتیکی هست حتما برو سراغ اهدایی، چون بالفرض هم با احتمال خیلی کم اگر ...

زینبی  جان ممنون میشم پست منو هم جواب بدی اگر اطلاعی داری صفحه قبل گذاشتم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
من ٤نوشته

اها برای  (+cd16+ ,cd5۶) رنج نرمال رو ۵ تا ۳۰ زده

دو تا فاکتور دیگه مربوط به همین ۱۶ و ۵۶ هست ک اونا جلوشون خالیه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خوبی  کی نوبت دکتر دارین شما ؟ فرتیل سی ام هم میخورین؟؟

سلام عزیزم

من حدود پنج روز دیگه، هنوز پریود نشدم

اره عزیزم چند ماهه فرتیل میخورم

یکی از بچه ها زحمت کشید آزمایشای منو پرینت گرفت امروز برد پیش دکتر زرنانی  

نظر دکتر این بود ک سی دی مارکرام مشکل نداره، مشکلم فقط اتوایمنی تیروئیدمه.

دیگه تصمیم گرفتم سرم نزنم چون اتوایمنیم خیلی بالا نیست

حساب کن شاکریان چقدر بی سواده! و این هفته چقدر منو تو هول و ولا انداخت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزم خیلی سخترازسخته شماهاهمه میدونید. اینبارچقدرامیدواربودم😢 من عکس رنگی رفتم سالم... ازما ...

عزیزم به نظرم همون جنین ها رو انتقال بده شاید اصلا به پانکچر دیگه ایی نیاز نباشه گلم

متاسفانه تمام تلاش های ما در هر سیکل فقط 40 درصد شانس موفقیت داره و گاهی باید فقط تکرار کرد... 

انتي تي پي اوم بالا بود عزيزم فكر نميكنم براي همه تجويز كنه با توجه به ازمايشات تجويز ميكنه

منم فقط همین فاکتورم بالاست عددم ۱۱۸.

خداروشکر با وجود بالا بودن این باردار شدی

وای چقد خوشال شدم

چند بود عددش؟

منم پردنیزولون میخورم اما فقط بیست روز قبل از انتقال. اگه بخام یک هفته قبل از انتقال قطع کنم مقدارش خیلی کم میشه. فقط دو هفته میشه.

اتنی تپو شما چند بود که بهتون قرص دادن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم