2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست

سلام ب همگی، یه سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین ،دخترم ۳ سالشه از ۳ ماهگی بدنش پر مو شد همه جای بدنش مو داره همین منو نگران کرد ب خاطر بلوغ زودرس و تا الان دو بارم ازمایش هورمونی ازش گرفتم ک مشکلی نبود،حالا امروز ک حمامش کردم احساس کردم نوک سینش ک فرو رفته بود مثل قبل فرو رفته نیست و انگار تهش مشخصه البته هنوزم فرو رفتس ولی احساس میکنم داره رو ب مسطح شدن میره،از ظهر استرس شدید گرفتم میخواستم بدونم نوک سینه ی بچه ها تا کی فرو رفته است؟مامانایی ک دختر دارن لطفا جواب بدن دارم از نگرانی میمیرم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا خانومه به من گفت اصلا نترس تا جاییکه انگشتت میره فرو‌کن شیافو هیچ اتفاقی نمیفته  خی ...

سلام خوبی پشمالو جان ، من همش حس میکنم میخوام پریود بشم امکان داره با وجود استرادیول و پروژسترون پریود شد ؟ موعد خودم نوزدهم ولی همیشه چند روز جلو میندازه

مرسی عزیزم بله شما دومین بار با کدوم دکتر پانکچر شدین؟

سلام عزیزم .....من میخوام مطب عارفی وقت بگیرم ....انلاین نتونستم ....نمیدونم چیکار کنم ..چجوری باید وقت بگیرم.....از خارج از کشور هستم .....خیلی دیر به دیر وقت میده؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم .....من میخوام مطب عارفی وقت بگیرم ....انلاین نتونستم ....نمیدونم چیکار کنم ..چجوری باید ...

عزیزم بهش ایمیل بزن وقت خارج از نوبت میده بهتون. باید سن و شرایطتتون رو بگی که زودتر وقت بده

soheilaarefi@yahoo.com

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

دكتر توكلي متخصص اينونولوژي تو بيج ابن سينا تو لايو گفتن كه سيستم ايمني  بدن  رو ذخيره تخمدان امكان داره تاثير بذاره يعني اكه ايمني بدن بالا باشه ذخيره  تخمدان رو احتمال داره كاهش بده

عزیزم ما مشکل چسبندگی اسپرم agglutination داشتیم و یه عالمه هم داستان وسطش  اما به طور خلاصه د ...

خداییش با این dfiباردار شدید. خیلی خوبه. خداروشکر. برای ما هم دعا کن. واقعا پسdfiبالا هم میشه جواب گرفت؟ 

سلام cd1٦+cd56 رنج نرمالش چنده؟

فکر نمیکنم این فاکتور رنج نرمالش داخل ازمایش نوشته شده باشه. یه عددی داره ک دکتر خودش تشخیص میده نرماله یا نه

برا من جلوی بعضی از فاکتورای سی دی مارکر رنج نرمال رو زده بعضی هاشونم چیزی نوشته نشده.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
زینبی جون یک سوال دارم ازتون. منم همسرم مورفو و تحرک اسپرمش صفره و بدون مراقبت آزو و با مراقبت دو تا ...

نمیدونم چرا حس میکنم مامان شدی و از اون پنج تا حتما یکیش گرفته 

کاش زودتر روز آزمایشتون برسه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نمیدونم چرا حس میکنم مامان شدی و از اون پنج تا حتما یکیش گرفته  کاش زودتر روز آزمایشتون برسه

انشالله. یعنی میشه🤲 ولی خیلی درد پریود دارم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
فکر نمیکنم این فاکتور رنج نرمالش داخل ازمایش نوشته شده باشه. یه عددی داره ک دکتر خودش تشخیص میده نرم ...

سلام خوبی 

کی نوبت دکتر دارین شما ؟

فرتیل سی ام هم میخورین؟؟

انشالله. یعنی میشه🤲 ولی خیلی درد پریود دارم

چرااا نشه واسه خدا کاری نداره 

توکل به خداا انشاالله خیره عزیزم