2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
منم ابن سینا میرم دکتر شه بخش  به من دوفاستون داد ازش پرسیدم دوفاستون برای چیه گفت بخاطر اینکه ...

دکتر شه بخش عالیه همه چی رو توضیح میده من یه بار دکترم نبود پیش ایشون سونو شدم همه چی رو بهم گفت ولی دکتر خودم باید از دهنش حرف بکشی تا نپرسی چیزی نمیگه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر شه بخش عالیه همه چی رو توضیح میده من یه بار دکترم نبود پیش ایشون سونو شدم همه چی رو بهم گفت ولی ...

منم بخار اخلاقش رفتم پیشش دکتر اول خودم عارفی بود میخواستم شروع کنم ب دارو گرفتن عارفی رفت امریکا 1ماه نبود از دی تا بهمن دیگ منم رفتم پیش شه بخش خدایش دکتر عالی و با اخلاقیه 

بچه ها منم روز هشتمم اصلا هیچ علائمی ندارم انقدر فکر وخیال کردم فقط نشستم به گریه کردن آخه هرکی تو ت ...

عزیزدلم به علایم نیست من خودم انتقال اول همه نوع علایم داشتم ولی منفی شدم 

ایشالا مثبت میشی اینقد استرس نده به خودت

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ببین گلم توضیحش سخته یه کم اگر مشکل اسپرم باشه و طرف سه بار انتقال منفی جنین های با کیفیت بالا داشت ...

زینبی جون یک سوال دارم ازتون. منم همسرم مورفو و تحرک اسپرمش صفره و بدون مراقبت آزو و با مراقبت دو تا شبش میلیون با مورفو و تحرک صفر داره. Dfiهم سی هست. دکتر زنان خودم و متخصص ژنتیک مرکز و دکتر جنین شناس تهران مرکز امید بهمون گفتن اهدایی بگیرین. ابن سینا هم جنین شناس بررسی کرد گفت اسپرم های توی نمونه مناسب نیست باید تسه بشه. بعد از یکسال مراقبت کامل و دارودرمانی با تسه از سیزده تا تخمک که سایزهای خوبی هم داشتن فقط پنج تا جنین برامون تشکیل شد که سه تا بی و دو تا سی که هر پنج تا رو انتقال دادم. من از بچه ها هم نظر پرسیدم با توجه به تجربشون جواب دادن. احتمالا مام هم برم برای مشاوره ولی خواستم نظرتونو بپرسم که اهدایی بگیرم یا با این شرایط ادامه بدم. خودم ذخیره ام خوبه سی و یک سالم هست. همسرم با اهدایی موافقه چون نازایی تو خانوادشون ژنتیکیه و متاسفانه درمان هم نشدن ولی خودم مرددم و هنوز تصمیم قطعی نگرفتم. ممنون میشم نظر شما رو هم بدونم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

دوستان کسی اینجا دکتر ظفردوست تو ابن سینا دکترش بوده تشخیصاش چجوریه ؟ میتونم پیشش جواب بگیرم 😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
الهی عزیزم 😢 😢 😢 خیلی متاسفم  واقعا سخته گلی خیلی سخته  عزیزم میشه یه خلاصه از کارهای ...

ممنون عزیزم خیلی سخترازسخته شماهاهمه میدونید. اینبارچقدرامیدواربودم😢

من عکس رنگی رفتم سالم... ازمایشات ایمنی انعقادی که مشکل انعقادی دارم انوکسامیزنم... همین هاوالسلام چیزایی که لازمن بگوقربونت. 

ذخیرمم که کمه زیریک

منم بخار اخلاقش رفتم پیشش دکتر اول خودم عارفی بود میخواستم شروع کنم ب دارو گرفتن عارفی رفت امریکا 1م ...

سلام عزیزم شما تو سیکل پانکچر چه امپولایی زدید ؟ و چند تا تخمک شد براتون 

دکتر شه بخش چه روزایی تو ابن سینا هستش

درسته منم اول واژینال میزاشتم ولی مقعدی اصلا نمی‌ریزه من متاسفانه واژینال میترسم خیلی توو کنم 🤭🥴

دقیقا خانومه به من گفت اصلا نترس تا جاییکه انگشتت میره فرو‌کن شیافو هیچ اتفاقی نمیفته 

خیلی هم چندشه واژینال البته تا حالا مقعدی نذاشتم 🙄

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنونم. از شروع سيكل انتقال پردينزولون رو خوردي تا قبل انتقال درسته؟ 

عزيزم پردنيزولون از دوماه قبل انتقال ميخورم فقط يه تايمي قطع كرد دوباره از روزي كه انتقال دادم شروع كرد الانم ميخورم

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم پردنيزولون از دوماه قبل انتقال ميخورم فقط يه تايمي قطع كرد دوباره از روزي كه انتقال دادم ...

سلام عزیزم کوچولو های شما که دوتاست اولین بتا تون چند بود

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
وااای،برا من هم دکتر گفته ۳جلسه لنفوتراپی،ولی به دلیل هزینه هاش که گفتن زیاده گذاشتم بعد ماه رمضان ب ...

جلسه ای ی تومن هستش گلم من ک دیگه میترسم برای جلسه دومم برم پام نمیره ب خدا دردش ی طرف من کمی هم از نظر روحی تو اولین تزریقش ترسیدم