2777
2789
عنوان

بنظرتون عمل بینی من اشتباهه

130 بازدید | 23 پست

من نوبت زدم پولمم دادم همه کارمم کردم ولی ذهنم مشغوله ما داریم خونه می‌سازیم و من کل النگو هامو فروختم برای ساخت خونه چون طبق معمول شوهرم نداشت ی تشکرم نکرد چک داشت انگشترمو فروختم گواهینامه خواستم بگیرم مثل همیشه نداشت انگشترمو فروختم...دماغ من خیلی خیلی زشته بزرگ قوز دار سرپایین عقابی...منم تصمیم گرفتم که حداقل این دستبندمو برای خودم بفروشم چون واقعا بشدت بدم میومد از دماغم ولی حالا عذاب وجدان گرفتم میگم شاید باید نگه می داشتم برای بدهکاری شوهرم اما واقعا عاجز شده بودم دلم تنوع میخواست هرروز بدهکاری بدهکاری غصه شوهرم خسته شدم بعد خانواده شوهرم تا بفهممن میگن چرا خونتو کامل نکردی خانواده خودم بشدت مخالفن

واقعا متاسفم واست طرز فکرت که میگی باید نگه میداشتم واسه بدهکاریه شوهرم

بهترین کارو کردی 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.