2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
کلا دیگه سردی نخوردین؟ یعنی فقط دو هفته اینارو خوردین؟ هفت مغز چیا بودن گلم؟ قاطی شیر میکردین میخ ...

اصلا سردی نخوردم

آره عزیزم من ۱۳ اسفند پریودیم بود تا عید نی نی تو شکمم بود

بادام درختی، بادام پوست کاغذی، بادام زمینی، بادام هندی، فندق، گردو، پسته ، کنجد با عسل اصل(حتماااا) مخلوط

الان معجونی که شبا با شیر به شوهرم جای شام میدادم هم واستون میفرستم

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
ببخشید یه سوال داشتم  من پریودام معمولا سه روز بود بعدش تا روز ۵ لکه بینی این بار روز اول و دو ...

بله گلم نگران نباش طبیعیه فکر کنم بخاطر استرادیوله

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

‌‎‎‌‎‌‌‎‍‌‎‎‌‎‌‌‎‌‌‍‍‌‎❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🍃نسخه #اسپرم ساز ✍🏻ایامیدانستید یک منی وقتی اسپرم دارد روی اب که ریخته شود ته نشین میشودیه نسخه اسپرم زابا #گرده نخل✨شیر گاو یک لیوان ✨گرده نخل یک نخود ✨شیره خرما دوقاشق ✨شیره انگور دوقاشق✨پودر جوز یک نخود✨پودرنارگیل یک قاشق چای خوری ✨پودرثعلب قلوه نصف قاشق چای خوری ✍🏻5دقیقه میکس وبخورید تا 40شب بجای شاماین را تجویز کنید و نتیجه ازمایش را بعد از 40 روز ببینید⛔️پرهیزاتترشی وشوری ها وغذاهای صنعتی

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
چند بار بیشتر امتحان نکردم بخاطره بوش جواب نداد

من روزی که رفتم عکس رنگی بگیرم خانومی که مسئول عکس بود بهم گفت عفونت داری. البته من با پاپ اسمیر هم همیشه میزانی عفونت دارم و حتی الان هم، اما چند چیزو دیگه رعابت می کنم و به نظر خودم بهتر شده عفونتم.

یکی اینکه وقتی میرم دستشویی مثانه را تا آخر تخلیه می کنم. چون معمولا کمی میموند قبل از تخلیه که دقت نمی کردم، اما خانومی که عکس رنگی ازم گرفت توصیه کرد بعد از ادرار، بدنمو کمی به جلو ببرم (از سر) تا مابقی مثانه تخلیه بشه. و اینکه دستشویی رو سعی کنم اصلا نگه ندارم. به خصوص شبها.

دوم اینکه لباس زیرمو روزی یکی دوبار حتما عوض می کنم.

و سوم اینکه بعد از نزدیکی نهایتا پنج دقیقه بعدش، حتما سرویس می رم و با آب خالی شستشو می دم.

اینهارو اگر امتحان کردی و نشده، با سشوار خشک کردن رو هم امتحان کن و ماست هم بیشتر بخور. باکتریهایی داره که برای بهبود عفونت زنان موثر میتونه باشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ببخشید یه سوال داشتم  من پریودام معمولا سه روز بود بعدش تا روز ۵ لکه بینی این بار روز اول و دو ...

اره عزیزم. منم دقیقا همینطور میشم‌. ال دی میخورم دقیقا اینجور میشم که طبیعیه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
با این سیر میشن یعنی؟🤔

نه غرغر میکرد😁

میتونی ساعت ۷ یه چیزی بهش بدی بخوره ساعت ۱۰ معجونشو بدی

الهی بگردم الان گفتی دل منم خون کردی. خدارو شکر الان خوبه. نمیدونستم مگه زردی برمیگرده؟

اره دکترش گفت امکانش هس ولی خیلی کم من اگه تو خونه ی روز بیشتر نگهش میداشتم تو دستگاه بهتر بود تا ۱۲روزگیش من نبردم دکتر هی گفتن داره بهتر میشه نگو بد تر میشد تارسید به ۱۸بچم نا نداشت شیر بخوره شوهرمم نبود ببرمش دکتر خیلی اذیت شد تو بیمارستان برا خون گزفتنو و سرم وصل کردن 

‌‎‎‌‎‌‌‎‍‌‎‎‌‎‌‌‎‌‌‍‍‌‎❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🍃نسخه #اسپرم ساز ✍🏻ایامیدانستید یک منی وقتی اسپرم دارد روی اب ...

عزیزم من و همسرم یکسال تمام رژیم سخت داشتیم. بی نهایت رعایت کردیم شوهرم یکسال حتی چای و مرغ و فست فود و سردیجات لب نزد. هشت ماه تمام تحت نظر طب سنتی بود و انواع غذاهای مقوی و گرم خوردیم از گوشت شتر مرغ و میگو و گوشت بره و...حجامت و زالو درمانی و... و سرد کردن مرتب بیضه و جراحی واریس. نمیگم وضع اسپرمش بهتر نشد نه خداییش از صفر مطلق یه درجه اومد بالا ولی بعضی اوقات مشکلات ژنتیکیه و متاسفانه این درمان ها هم جوابگو نیست😔 ولی خب واقعا تغذیه و اصلاح سبک زندگی خیلی در باروری موثر هست. یکسری از افراد واقعا برای ناباروری فقط ضعف جسمانی و سردی بدن دارن که اگه برطرف بشه باردار میشن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اینارو از کجا میشه پیدا کرد؟ تو عطاری ها نیستن اینا

من از عطاری گرفتم همه رو

عزیزم من و همسرم یکسال تمام رژیم سخت داشتیم. بی نهایت رعایت کردیم شوهرم یکسال حتی چای و مرغ و فست فو ...

عزیزم من و شوهرم مشکلی نداشتیم ناباروری ناشناخته بود

جنینامون هم ضعیف شدن نمیدونم چرا 

میگن تو اینستاگرام یه دکتری هست به نام فلور تاجیک 

خیلیا زیر دستش طبیعی باردار شدن

فقط کافیه که لایواشو گوش کنی و سبک زندگیتو اصلاح کنی

من و دوستم همه کارامون با هم بود اونم دو بار انتقال منفی داشت

الان اونم با من بارداره طبیعی