2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
سلام عزيزم امروز رفتم كلي داروخونه گشتم اصلا استراديول نداشتن فقط يكي داشت اونم ا ميل  ، ١ ميل& ...

بله گلم میشه من از دکتر پرسیدم فقط چون دوزش نصفه باید دوبرابر بخوریم

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر کار خوبی کردی این پست رو گذاشتی. به دل غمگین ماها آرامش میده. احساس می کنیم شاید اون ته تها کور ...

عزیزم واقعا از ته قلبم برا همه دوستام دعا میکنم این دوران شیرین رو هر چه زودتر تجربه کنن. خودم طعم انتظار رو چشیدم شاید به اندازه بعضی دوستان مثل ثمین جون سختی نکشیدم ولی میدونم چقد سخته انتظار.مطمئن باش خیلی زود نوبت شادی شما دوستان هم میرسه فقط باید صبور باشین هر چند صبور بودن تو این راه هم خیلی سخته ولی چاره دیگه ای نداریم.دیر یا زود بالاخره همه مون مامان میشیم و تنها کاری که ازمون برمیاد دعا در حق همدیگه است.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
الهی. خیلی ناراحت شدم. یاد. وزی که رفتیم جواب آزمایش خودم رو بگیرم افتادم. دست همسرم رو محکم گرفته ب ...

سلام بچه ها 

اصلا نا امید نباشین

میخوام یه چیزی بهتون بگم

من چندین سال ناباروری داشتم ، دو سال پیش آی یو آی کردم منفی شد، پارسال آی وی اف کردم جنینای ضعیف و گرید سی تشکیل شدن، انتقال دادم منفی

باز اواخر بهمن ۹۹ انتقال دادم منفی

چقدر اون روز که جواب آزمایشمو گرفتم شکستم، چقدرررر گریه کردم، گفتم دیگه اصلا جواب نمیگیرم

اون پریودی آخرین پریودیم بود و من الان طبیعی باردارم خدا رو شکر

۲ هفته تغییر دادم تو تغذیم ، چیزای مقوی و گرم خوردم بعد از سالها باردار شدم

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
سلام بچه ها  اصلا نا امید نباشین میخوام یه چیزی بهتون بگم من چندین سال ناباروری داشتم ، دو س ...

چی خوردی. من 50 روز دیگه مجدد سیکل پیک آپ دارم. بهم گفتن تغذیه سالم. اصلا نمیدونم به غیر از مغذی جات و عسل خوردن چکار باید بکنم. ناهار چی درست کنم که برامون خوب باشه. شام چی بخوریم. اصلا سر درگمم

سلام بچه ها  اصلا نا امید نباشین میخوام یه چیزی بهتون بگم من چندین سال ناباروری داشتم ، دو س ...

خداروشکر که طبیعی باردارشدن. خیلی این خبرها حال دل ماها رو خوب میکنه. یه انرژی مصاعفی بهمون میده

الهیییی😭😭😭😭

چقدر خوووب خداروشکر😍

چقدر خوبه که تجربیاتتون رو میگید

مشکلتون چی بود عزیزم؟

میشه بگی دقیقا چیا خوردی و چه کارهایی انجام دادی که مثبت شد؟

ما ناباروری ناشناخته داشتیم

یه نفر نسخه اسپرم ساز تو واتساپ‌ واسم فرستاد

موادشو تهیه کردم شبا دادم شوهرم خورد

هفت مغز خام با کنجد و عسل اصل خریدم قاطی کردم هر روز صبح قبل صبحانه من و شوهرم خوردیم

ژل رویال هر روز صبح اندازه عدس زیر زبون خودم و شوهرم

بعد هر وعده غذا ۵ تا خرما با ارده

شبا یه قاشق تخمه کدو + ۵ تا مویز

ولی اینم بگم اینا رو که خوردیم بدن من پر گرمی شد و به شدت خارش گرفت ، شوهرم هم میل جنسیش رفت بالا

میخواستم ۳ ماه این چیزارو بخوریم بعد دوباره آی وی اف کنیم

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

مبااارکت باشه عزیزم🥰🥰❤❤❤❤❤خدا واست نگه داره عزیزم

التماس دعا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چی خوردی. من 50 روز دیگه مجدد سیکل پیک آپ دارم. بهم گفتن تغذیه سالم. اصلا نمیدونم به غیر از مغذی جات ...

نخود عالیه قلم بگیر آبگوشت بپز

من آبگوشت با قلم‌پختم، ماهی زیاد خوردم تو اون دو هفته

ما ناباروری ناشناخته داشتیم یه نفر نسخه اسپرم ساز تو واتساپ‌ واسم فرستاد موادشو تهیه کردم شبا دادم ...

کلا دیگه سردی نخوردین؟

یعنی فقط دو هفته اینارو خوردین؟

هفت مغز چیا بودن گلم؟

قاطی شیر میکردین میخوردین؟

ببخشیدا این همه سوال میپرسم

اخه به ما میگن طبیعی باردار میشین

اینارو رعایت کنم شاید اثر کنه

مبااارکت باشه عزیزم🥰🥰❤❤❤❤❤خدا واست نگه داره عزیزم التماس دعا

ممنونم عزیزم روزی همتون انشالله

و یه چیز دیگه 

خیلی به خودم تلقین میکردم که من حتما اون ماه باردار میشم

ممنونم عزیزم روزی همتون انشالله و یه چیز دیگه  خیلی به خودم تلقین میکردم که من حتما اون ماه ب ...

شوهرمم میخندید میگفت وقتی با ای وی اف نشد انتظار داری طبیعی بشه