2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میشه کمکم کنید این آزمایش پرولاکتین منه عددش خیلی بالاس؟  ففط خوابم اوکی نبود نوشته بو ...

عزیزم مال منم ۵۱۰ بود طرازی گفت مشکلی نیست من بهش گفتم یعنی قرص نمیدی گفت نه اینقد چیزی نیست ازم چندتا سوال پرسید که منم مثل خودت خواب خوبی نداشتم و اینکه روز قبلش یه موضوعی پیش اومد یکم استرس گرفتم‌

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم پی آر پی چیه؟ آزمایش یا دارو؟ یا یک روش عمل؟ 

از خودت خون میگیرن پلاکتشو سوا میکنن تزریق میکنن تو رحم دو روز قبل انتقال

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
چشم حتماقابل باشم دعا میکنم امشب شب اول قطره بادل شکسته ام برای همتون دعا میکنم مامان بشید. بخودت فش ...

فدای دلِ شکسته ات بشم فقط خدا میدونه چقدر برات ناراحت شدم آخه هممون کلی امیدوار بودیم که مثبتی ولی بازم به فال نیک بگیرش شک نکن که خیره برات عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دفترچه ما هم نیروهای مسلحه فکر نمی کنم همچین چیزی باشه زنگ بزن بهشون دقیق بپرس بدی ابن سینا اینه ...

نه این طور نیست. منکه تقریبا همیشه با دکتر خودم تو رویان ویزیت شدم ولی خب بوده وقتایی که دکتر خودم نبوده با کس دیگه ای ویزیت شدم.البته ویزیت که نه سونو بیشتر این طور بوده اونم چون تو پرونده مینویسن موردی نداره بنظر من و  بنظرم این یه ویژگی خوب رویان هست. خب این طوری دیگه معطل نمیشی یه سیکل عقب بیفته درمانت بخاطر اینکه دکترت اون روز نبوده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
توکل بخودش😭😭😭دیگه دلم داره میپوکه

مهربون جونم بمیرم برای دل شکسته ات😭😭😭😭 همگیه مارو از دعای خیرت محروم نکن مخصوصا امشب حتما یادمون کن مطمئنم دعات در حق ما مستجاب میشه ماهم به یادت هستیم عزیزم با ناراحتیت ناراحتیم واقعا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها شما دیدین کسی با اولین ای وی اف مثبت شه؟ من از ترس نتیجه ی منفی 4 ساله پشت میندازمو نمیرم بر ...

آره عزیزم تو همین تایپیک خیلی بودن کسایی که با اولین ای وی اف مثبت شدن، امیدت به خدا باشه و با توکل به خودش جلو برو، انشاءالله خودش با اولین انتقال دامنتو سبز می کنه. 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ماه پیش یه خانمی تاپیک زد گفت تازه خبرشو تو نت خوندم  بعدشم زنگ زده بود گفته بودن بله عملش رای ...

ببین فکر نکنم رایگان باشه اما میتونی صورتحساب بگیری و ببری بیمه تون هزینه ها رو تا سقف بیمه بهتون برمیگردونن چون معمولا مراکز بیمه قبول نمیکنن ولی خب بازم من اطلاعی ندارم .بهترین کار اینه زنگ بزنین بپرسین

سلام‌ چی شد عزیزم با طرازی ویزیت شدی؟

سلام عزیزدلم 

گفتم بهت که با طرازی 3 شنبه نوبت داشتم که نیومد جاش دکتر جایگزین اومد که اون نامه داد سیکل و شروع کنم ال دی هم داد و یه سری مکمل واسه تقویت تخمک اما الان جواب پرولاکتینم اومد عددش بالاس نمیدونم چیکار کنم منم برگشتم رشت،نمیدونم چیکار کنم، همینجا با یه دکتر ویزیت شم به نظرت؟ 

راستی دیشب پیامتو اتفاقی دیدم چرا ناراحت بودی واسه فولیکولات مهم کیفیته نه تعداد دلداری الکی نمیدم اما خواهشا با این چیزا الکی حال خودتو بد نکن و با کلی انرژی مثبت برو جلو ایشالله همش برات جنین بشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه کسی هم بوده که با بار اول آی وی اف باردار شده باشع؟😐 هر کسیو که من میبینم دفعه چندمشونه که مثب ...

عزیزم بله بوده .همین زینبی جون دفعه اول مثبت شد و خیلی های دیگه ولی خب الان اونا دیگه همه زایمان کردن دیگه نمیان تاپیک . ان شاالله شما هم جزو دفعه اولی ها هستی

عزیزم مال منم ۵۱۰ بود طرازی گفت مشکلی نیست من بهش گفتم یعنی قرص نمیدی گفت نه اینقد چیزی نیست ازم چند ...

جدی میگی وااای خدا خیرت بده چقد خیالم راحت شد

یعنی نگفت حتی تکرارش کنی؟؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️