2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684419 پست
چه زود شدی روز ۱۲، انشالله کی آزمایش می دی؟ امیدوارم با خبر خوش بیای خوشحال بشیم

وای نگو برای توزوده برای من هروزش به اندازه یکسال داره پیرم میکنه بس استرس دارم. 

شنبه صبح خدابخوادمیرم ازمایش دعاکن عزیزم برام مثبت بشم نشدمم نبازم خودمو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم نخور اینا جز میوه های حساسیت زا هستن مخصوصا ملون. و ممکنه حتی چون میوه های فصلی ان از اخرین با ...

گوجه سبز این مدت قبل انتقالمم  زیاد خوردم ولی چشم مرسی از جوابت

در اندک من تویی فراوان یارب..
وای نگو برای توزوده برای من هروزش به اندازه یکسال داره پیرم میکنه بس استرس دارم.  شنبه صبح خدا ...

آره میفهمم منم دفعه پیش همه ش منتظر روز آزمایش بودم 

انشالله این دفعه دیگه مامان شدی 😊

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فدات عزیزم. خدا از دهنت بشنوه.😚 شنیدم رزاقی اول خرداد میاد ایشالله اگر بیاد من هم یکی دو ماه دیگه ا ...

الهی شکر که میاد ایشالله ایشالله عزیزم انتقال بدی و همین دفعه هم مثبت بشی

ااا باشه گلم گوجه سبز واقعا حساسیت زاست؟

سمر جان چ خبر از انتقالت

چندتا جنین انتقال دادی؟

سه روزه بودن؟ همون تعداد جنینی ک ذوب کردن برات انتقال دادن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم سمر جون چا عالی به سلامتی انشالا چسبیدن به دلت و نه ماه دیگه بغلشون میکنی 

مرسی عزیزم خیلی ممنونم از دعات خیرببینی انشالله بزودی زود خودتم حاجت روا بشی گلم.

سمر جان چ خبر از انتقالت چندتا جنین انتقال دادی؟ سه روزه بودن؟ همون تعداد جنینی ک ذوب کردن برات ان ...

دوتا بلاست انتقال دادم عزیزم. یک نی رو که سه تا توش بوده و یکیش گردش ب بوده رو ذوب کردن  دوتای دیگه که آ بوده بلاست شده و انتقال دادن اون ب هم گفتن تا بعداظهر مشخص میشه که اگه بلاست بشه فریزش  میکنن اگه نه هم که اوت میشه.

سلام خانما بعد انتقال خوردن ملون و گوجه سبز اشکالی نداره؟ 

عزیزم مبارک باشه مامان شدنت . ان شاالله خیلی زود با خبر بتای مثبت و بعدم صدای قلب بیای اینجا. من فکر نکنم بد باشه اما ملون رو من خودم دو سه بار خوردم دستام به خارش افتادن یکی از آشناها که ماما هست گفتن که‌ملون حساسیت زاست زن باردار نباید بخوره منم دیگه از اون به بعد نخوردم .ولی گوجه سبز رو من الان زیاد میخورم. بعد از انتقال هم که شما دیگه رسما مامانی فکر نکنم فرقی با ما داشته باشی. برا اطمینان میخوای از زینبی جون هم بپرس. به طور کلی زیاد حساس نباش رو تغذیه .همه چی بخور به اندازه و متعادل فقط گرمیجات قاعده آور نخور .

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دوتا بلاست انتقال دادم عزیزم. یک نی رو که سه تا توش بوده و یکیش گردش ب بوده رو ذوب کردن  دوتای ...

عزيزدلم خيلي مباركه انشالله زودي با خبراي خوب خوشحالمون كني مامان مهربون😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم مبارک باشه مامان شدنت . ان شاالله خیلی زود با خبر بتای مثبت و بعدم صدای قلب بیای اینجا. من فکر ...

خیلی ممنونم عزیزم از دعای خیرت ایشالله توکلم به خداست. 

بابت راهنماییت هم ممنونم عزیزم چشم الان از زینبی هم میپرسم بازم ممنونتم خدا نی نی عزیزتو برات حفظ کنه و با آغوش گرفتنش به آرامش کامل برسی ایشالله🥰

عزيزدلم خيلي مباركه انشالله زودي با خبراي خوب خوشحالمون كني مامان مهربون😍❤️

مرسی عزیزدلم خدا دوقلوهای  عزیزتو برات حفظ کنه  ممنونم که دعام کردی مرسی ایشالله گلم.