2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
به نظرت بیام ابن سینا چقد معطلی داره ؟ من دفترچم نیروهای مسلحه توی نت نوشته بود هزینه ی عملش رایگانه ...

معطلی که نداره اگه مدارک و همه آزمایشات به روز باشه سریع وارد سیکل میشی زنگ بزن بپرس واسه بیمه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه زنگ بزن ابن سینا قسمت حسابداری یا صندوق دقیق همه هزینه هاتو میگه

واسه ابن سینا مشکلی با هزینه ش ندارم مخصوصا اینکه فکر کنم ای وی اف رایگان انجام میده با دفترچه نیروهای مسلح البته بدون دارو و سونو 

فقط میگم شاید کارشون خوب نباشه به خاطر همین گفتم برم مام

اگه ابن سینا خوب باشه که خیلی به نفعمه

من انتقال دوممه وای ادم هرباریک طوری...  ممنون عزیزم سعیموکنم سرپابشم

مهربون جونم چندبار اومدم بهت پیام بدم بخدا دستم نرفت ...‌‌‌‌‌فقط میتونم بگم خدا به دلت ارامش بده  

معطلی که نداره اگه مدارک و همه آزمایشات به روز باشه سریع وارد سیکل میشی زنگ بزن بپرس واسه بیمه

اه چه خوب 

یعنی ازمایشای جاهای دیگه رو هم قبول میکنن؟  لازم نیست مال همونجا باشه؟

واسه ابن سینا مشکلی با هزینه ش ندارم مخصوصا اینکه فکر کنم ای وی اف رایگان انجام میده با دفترچه نیروه ...

دفترچه ما هم نیروهای مسلحه

فکر نمی کنم همچین چیزی باشه

زنگ بزن بهشون دقیق بپرس

بدی ابن سینا اینه که هر دفعه یه دکتر ویزیت میکنه مثل رویان

اه چه خوب  یعنی ازمایشای جاهای دیگه رو هم قبول میکنن؟  لازم نیست مال همونجا باشه؟

بستگی داره اگه جای خوب باشه آره من دانش داده بودم قبول کرد آزمایشمو عکس رنگی هم همونجا داده بودم. انشالله که زودتر کارت رو شروع میکنی و وارد سیکل میشی منم خدای نکرده اگه این بار منفی بشم میرم مام 

من انتقال دوممه وای ادم هرباریک طوری...  ممنون عزیزم سعیموکنم سرپابشم

مهربون جان واقعا برات ناراحت شدم عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم اروم بشی انشالله به حق همین شب های عزیز همین ماه طبیعی مامان بشی عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دفترچه ما هم نیروهای مسلحه فکر نمی کنم همچین چیزی باشه زنگ بزن بهشون دقیق بپرس بدی ابن سینا اینه ...

ماه پیش یه خانمی تاپیک زد گفت تازه خبرشو تو نت خوندم 

بعدشم زنگ زده بود گفته بودن بله عملش رایگانه ولی دارو و سونو نه

دیگه نمیدونم 

دفترچه ما هم نیروهای مسلحه فکر نمی کنم همچین چیزی باشه زنگ بزن بهشون دقیق بپرس بدی ابن سینا اینه ...

نه عزیزم خودت میتونی دکترت رو انتخاب کنی و همیشه با همون ویزیت میشی فقط واسه مواقعه ضروری با پزشک جایگزین ویزیت میشی