2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
فریبا جون پسرت دلدرد هم داره ؟

عزیزم راستی من شنیدم بچه های شیرخشکی کولیک ندارن. میخوای با دکترش مشورت کن، شاید شیرخشکش رو عوض کرد. شاید یچبه این یکی حساسیت داره عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم پی آر پی چیه؟ آزمایش یا دارو؟ یا یک روش عمل؟ 

شما بايد انجام بدي؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزدلم نه من قوی نیستم ضعیفم الان تامدتی زندگیمم تحت تاثیر قرار میگیره افسرده

انشاللله به زودی بهترینا واست اتفاق میفته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه این طور نیست. منکه تقریبا همیشه با دکتر خودم تو رویان ویزیت شدم ولی خب بوده وقتایی که دکتر خودم ن ...

اخه من 3 سال پیش میرفتم رویان

همه جارو اباد کردم 🤣

دکترم هر دفعه یکی بود

هر دفعه میرفتم کلا نمی فهمید چی میگم

هر کدوم هم نظرشون یه چیز بود

مثلا اسم دکترو میزدن اشرف معینی یکی دیگه ویزیت میکرد

اما مام اینجوری نیست

دکتر علیرضایی بنده خدا یه بار رفتم پیشش

با اینکه این همه بیمار داره دقیق یادش بود شرایطم رو

بدون اینکه بگم می دونست ارش ای یو ای ناموفق داشتم

هر وقت هم بهش پیام بدم و سوال داشته باشم و استرس بگیرم

سریع جواب پیاممو میده

خدا خیرش بده

سلام عزیزدلم  گفتم بهت که با طرازی 3 شنبه نوبت داشتم که نیومد جاش دکتر جایگزین اومد که اون نام ...

پزشک جایگزینش کی بود فامیلیش؟ حتما یه ویزیت برو شهر خودت نشون بده بازم ضرر نداره ولی دقیقا منم قبلش خیلی نگران‌بودمو ناراحت بچه ها گفتن چیزی نیست نگران نباشم قرص میده حل میشه سریع ولی وقتی رفتم پیش طرازی حتی چند بار بهش گفتم واقعا نیاز نیست قرص بدید گفت اصلا نیاز نیست ولی باز برو یه متخصص شهر خودتون نشون بده. به من ال دی نداد قبل شروع سیکل پانکچر حتی بهش گفتم گفت نیاز نیست. فدات شم اون روز قلبم شکست نمیدونی چه حال بدی داشتم پشت در اتاق طرازی کلی گریه کردم خدا خیر بده خانومایی گه اونجا بودن با بچه های تاپیک خیلی بهم روحیه دادن. ولی بازم نگرانم چی بگم ۶ تا خیلی کمه همش میترسم کیفیتشون خوب نباشه دعا کن برام عزیزم خیلی محتاجم به دعاتون دوشنبه نوبت دارم وقته عملو بهم میگه انشالله که خدا کمکم کنه. راستی من با دکتر طاهری ویزیت شدم خیلی خوب بود خیلی گل بود اینقد ازش راضیم شاید با خودش ادامه بدم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره عزیزم تو همین تایپیک خیلی بودن کسایی که با اولین ای وی اف مثبت شدن، امیدت به خدا باشه و با توکل ...

توکل به خدا

می خوام قبلش حجامت و طب سوزنی هم برم

که رحمم امادگی داشته باشه

اما میدونم اینا همه بازیه تا خدا نخواد هیچ کدوم کارساز نیست

امیدوارم تا مرداد طبیعی باردار بشم اگه نشدم تو همون سیکل اول باردار بشم

حال روحیم خوب نیست

حس میکنم افسرده شدم این حسو به همسرم هم انتقال میدم

هر دومون داغون شدیم 😔

ممنونم لطف داری میدونم من قاصدخبربدشدم😖😭

خیلی ناراحت شدم مهربون جون ،اکثر ما این لحظات رو سپری کردیم ،میدونم چه لحظات سختی رو داری ،برای آرامش دلت دعا میکنم ،دعا میکنم که خیلی زود سر پا بشی و پرقدرت ادامه بدی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مهربون جونم بمیرم برای دل شکسته ات😭😭😭😭 همگیه مارو از دعای خیرت محروم نکن مخصوصا امشب حتما یادمون ...

خدانکنه عزیزدلممم, فدای توبشم. چشم بخدابیادتون هستم هرلحظه. چشم قابل باشم بادل شکسته ام دعاتون میکنم شماهامثبت بشیدحضرت فرق شکافته حضرت علی. 

ازخدامیخوام شماهاحال منوتجربه نکنید سنگینه تلخه

عزیزم بله بوده .همین زینبی جون دفعه اول مثبت شد و خیلی های دیگه ولی خب الان اونا دیگه همه زایمان کرد ...

ان شاالله

توکل به خدا🙏

ممنون عزیییییزم 😍😍

مرسی که روحیه میدی 😘

شما شرایطتون چجوریه؟

باردار شدین یا شروع نکردین سیکل تون رو؟

ممنونم عزیزدلم نه من قوی نیستم ضعیفم الان تامدتی زندگیمم تحت تاثیر قرار میگیره افسرده

مهربون جون متاسفم که منفی شدی .میدونم که خیلی سخته چون هممون این دوران رو گذروندیم.اشکالی نداره بخوای گریه کنی اگه دلت نمیخواد مامان و همسرت گریه هوت رو ببینن میتونی بری حموم .واقعا گریه ادم رو سبک میکنه اما باید زود خودت رو جمع و جور کنی و دوباره اماده بشی برا انتقال. باید سعی کنی قوی باشی. جوجه هات مامان قوی میخوان. رو استرست کار کن چون این چند وقت مشخص بود خیلی استرس داری.همه ی ما لیاقت مامان شدن رو داریم حالا یکی طبیعی و بدون زحمت باردار میشه یکی ممکنه طبیعی اما با سختی زیاد باردار بشه. یکی مثل ما امکان طبیعی باردار شدن براش وجود نداشته باشه ممکنه بار اول مثبت بشیم ممکن هم هست که بعد از چند بار منفی شدن بالاخره مثبت بشیم. چیزی که مهمه اینه که هیچ وقت دست از تلاش نکشیم.شما که خدا رو شکر سنی نداری. انا جون دختر گلش رو تو ۳۸ سالگی فکر کنم با میکرو باردار شد بعدش هم که خدا پسر گلش رو طبیعی اشانتیون بهشون دادن. بعضی ها بعد از چهار یا پنج بار منفی شدن مثبت میشن. تو رویان کسی بوده که دوازدهمین بار مثبت شده.  هیچوقت ناامید نباش. قرار نیست دنیا همیشه اینطور بمونه بالاخره مجبور میشه به کام تو هم بچرخه. امیدوارم خیلی زود دوباره اون مامان مهربون شاد  و با انگیزه رو تو تاپیک ببینیم. و خیلی زود برسه اون روزی که مامان شدی و لبخندت و شادیت تاپیک رو پرکرده باشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اخه من 3 سال پیش میرفتم رویان همه جارو اباد کردم 🤣 دکترم هر دفعه یکی بود هر دفعه میرفتم کلا نمی ...

نمیدونم والا .شما خیلی بدشانس بودین دیگه من از ۹۸ دارم که رفتم رویان همیشه با دکتر خودم ویزیت شدم. الان دوستمم که رویان میره میگه همیشه با دکتر خودش ویزیت میشه 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ایرانی عزیزم . تازه دو میلش  هم دیگه انگار گیر نمیاد تهران کلی داروخانه رفتم پیدا نکردم همه جا ...

سلام عزيزم امروز رفتم كلي داروخونه گشتم اصلا استراديول نداشتن فقط يكي داشت اونم ا ميل  ، ١ ميل ميشه بخوريم؟

بخدا. شده 0/9

الهی. خیلی ناراحت شدم. یاد. وزی که رفتیم جواب آزمایش خودم رو بگیرم افتادم. دست همسرم رو محکم گرفته بودم و میلرزید که جواب چی میشه. وقتی گفت منفیه. فقط میلرزید. اینقدر محکم فشار میدادم که بتونم بغضم رو کنترل کنم ولی نشد سرم پایین بود و تمام راه اشک ریختم. هی بهم میگفت سرت و بالا بگیر اتفاقی نیفتاده. دلم نمی خواست کسی تو راه اشکام رو ببینه. چقدر اینجا همه شبیه به هم هستیم😭😭😭😭