2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
[QUOTE=188181650]نه عزیزم من شیاف پروژسترون منظورمه. استرادیول قرصه برای من[/QUاهان عزیز تو سوالم گف ...

بله عزیزم 

من واژینال مصرف کردم که ضخامت رحمم بره بالا

اصلا خوب رشد نمیکرد

آخر هم رفت بالا ولی عالی نشد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربون جون ایشالا شنبه با خبرای خوب میای 🤲🤲🤲😍😍😍 درد پریودیت از کی شروع شد ؟  من امروز ه ...

یادم نیست فکرکنم از روز10,الانم هی تیرمیکشه ول میکنه بیشترشبهاس. توروزچندی فداتشم؟ الان حس میکنم هی منتظرپریودم

نوشته امپول hmg کارما دو پودر با اب امپول سینال اف 24 واحد من تا حالا استفاده نکردم نمی دونم چجوری ...

نه عزیزم خوبه دیگه میشه داروهات روزی دو تا hmg که با یه آب باید بزنی سینال که روزی 150واحد میشه اخه گفتی یدونه از هر کدوم اول گفتم یدونه کمه ولی الان که توضیح دادی متوجه شدم نه روزی دو تا داده که سر جمع روزی 300 واحد میشه که کم نیست 

من همچین ازمایشی نداذم عزیزم روز دوم هم قرار نیست برم داروهارو بهم داده گفته روز نهم بیا برای سونو ...

نمیدونم عزیزم من قانونشو گفتم حتما مام فرق داره. ابن آزمایش برای تشکیل پرونده است

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم پسر منم اینطوری شده بود از زردی چارش اینه ی شب برن زیر دستگاه چند روزشه الان؟زودتر پیگیری ...

زردیش ۱۴بود که دو شب هست زیر دستگاهه الان 

شیر خیلی کم میخوره 

سینه اصلا نمیگیره 

نمیدونم چطوری سینه بهش بدم 

خدایا شکرت 
دوستان لطفا یه راهنمایی کنید دکتر اینارو برای پانکچرم تجویز کرده به نظرتون کم نیست داروهام؟ برم ت ...

منم همينا رو داشتم براساس  البته واسه همه اينطور تجويز مبكنن منم پانكچر شدم اون روز همه با دكتر عليرضايي  همينا رو داشتن با اين دوز چون ازشون برسيدم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2822923/نوشتن-ایه-49و59-سوره-شوری-روز-25رمضان-برای-بچه-دار-شدن

سلام خانما با این تاپیک خیلیا حامله شدن گفتم تا وقت هست انجام بدین 

التماس دعا زهرا و سید مصطفی

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
٨ تا نابالغ داشتم از ١٢ تا بالغ ٨ تا ، نه بابا كجاش خوب بود كيفيت تخمكم خوب نبود كه نابالغ داشتم

نابالغ ربطي به كيفيت تخمك نداره ميتونستيد پانكچر دو مرحله اي بكنيد و نابالغ ها را دير تر خارج كنيد 

@داداشمممم‍ لطفا دوستان دیگه رو شما تک کن من نتونستم

مهگلل

مامان_صوفی

و همه دوستانی که الان حضور ذهن ندارم

دوستان دوباره التماس دعا دارم 

دیگه منو یادتون باشه زهرا خانومه آقا مصطفی😊

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊