2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
همه چی خوردم فقط گرمیجات قاعده آورنخوردم. تغذیه م مثل دفعه های قبل بود سوپ قلم و پای مرغ ماکارونی لو ...

ممنون کدوم مرکز بودین

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورم استرادیوله؟شماهم واژینال میذاشتی؟

عزیزم بودن کسایی که تو تاپیک دکتر بهشون گفته واژینال بذارن. اما نمیدونم الانم تو تاپیک هستن که بیان جوابت رو بدن یا نه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
انشالله توکل بخدای بزرگ دعاکن فداتشم. دیگه الان استرس ندارم دردهای پریودی دارم

مهربون جون ایشالا شنبه با خبرای خوب میای 🤲🤲🤲😍😍😍

درد پریودیت از کی شروع شد ؟ 

من امروز همش درد پری داشتم زیر دلم و پاهام درد میکرد ولی الان خوب شده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم بودن کسایی که تو تاپیک دکتر بهشون گفته واژینال بذارن. اما نمیدونم الانم تو تاپیک هستن که بیان ...

اخه خیلی چندشه   حالا اسنرادیول کوچیکه بازدوتا قرص داده ویاگرا هم داده اون بزرگتره

مهربون جون ایشالا شنبه با خبرای خوب میای 🤲🤲🤲😍😍😍 درد پریودیت از کی شروع شد ؟  من امروز ه ...

بانو مثل مریضاتشک و پتو و بالش پهن کرذین وسط خونه و دراز همش یا معمولی؟؟چطوریاس اصلا   

من که اصلا شیر نداشتم از روز سوم بعد از زایمانم روزی حداکثر ۳۵ تا ۴۰ سی سی به زور میدوشیدم . خیلی دو ...

منم دقیقا مثل شمام فقط میخوام گریه کنم

بچم زردی داره به زور شیر میخوره وزنش اومده پایین 

خیلی نگرانم که شیر خوردنش همینطوری بمونه😓😓😓

خدایا شکرت 
کم بهت داده به نظرم یدونه سینال 75واحدی یعنی؟ سینال خودکاری بهت نداده؟ 

نوشته امپول hmg کارما دو پودر با اب

امپول سینال اف 24 واحد

من تا حالا استفاده نکردم نمی دونم چجوریه

اینارو هر روز باید بزنم تا روز نهم

کمه واقعا؟😔

اوووو شوهر من اینقد ترسو بود که حد نداشت . امپولای پانکچرمو که میزدم نگاه نمیکرد. آمپول بوسرلین که ز ...

اره عزیزم حق داری تو این شرایط خیلی خطرناکه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
فک کنم منظورشون قبل از انتقاله که میگه چیزای گرم خوردین ؟

قبل از انتقال هم اره. من کلا تو زندگی عادی هم بیشتر دمنوش میخوردم دمنوش آویشن و عسل یا آب جوش نبات و زعفرون یا دارچین خیلی میخوردم نه فقط برا انتقال کلا عادت داشتم.چند بار هم نسکافه و قهوه خوردم لا اینکه میگن بهتره چیزای کافئین دار نخوری .الان که باردارم نمیتونم خودم رو وفق دادم با شیر داغ. ولی یادمه چند بار تو همون سیکل انتقال و قبل از انتقالم بستنی خوردم خیلی دوس داشتم. غذا هم همه چی میخوردم . یادمه چند بار فست فود خوردم اخه از اول خودم رو مثبت میپنداشتم و میگفتم بعد از بارداری دیگه نمیتونم این چیزا رو بخورم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
همه چی خوردم فقط گرمیجات قاعده آورنخوردم. تغذیه م مثل دفعه های قبل بود سوپ قلم و پای مرغ ماکارونی لو ...

سلام عزیزم خوبین؟ من دو شنبه انتقال دادم همون موقع انتقال بهم گفتن ترشح داخل واژنت زیاده. بعد از انتقال یکم سبز شده به دکترم گفتم شیاف کلیندامایسین برام نوشته. امکان داره این باعث شه جنینها نگیره؟ بهم سفکسیم و یه چرک خشک کن دیگه که هر ۷۲ ساعت باید بخورمم داده