2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044849 بازدید | 684413 پست
علیرضایی بود دکترم عزیزم  داروهام روزی سه تا hmg و دو تا پرگوریس و از روز 7یدونه ارگالترون برا ...

دکتر منم علیرضاییه

همش میترسم بهم دارو کم بده تخمکام کم باشه و کیفتش کم باشه

به من یدونه hmg داده هر روز یدونه هم سینال اف

کم نیست به نظرت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم تا زمان مثبت شدن ادامه بده. من دو دفعه قبلی که منفی شدم دیگه بعد از انتقال نخوردم اما این دفعه ...

ممنون دلارام جان قطع نمیکنم ادامه میدم چون ترکیباتش ضرری ندارن 

با دکترتون هماهنگ کردین تا زمان مثبت شدن ادامه دادین و خوردین؟

نه😑😑😑 آخه دفعه های قبلی بهش گفتم گفت دیگه بعد از انتقال نخور .از طرفی تو کانال مامانای موفق میکرویی میدیدم خیلی بعد از انتقال هم داشتن فرتیل سی ام رو و رو خود بسته هم نوشته تا زمان مثبت شدن تست ادامه بدین منم ادامه دادم تا مثبت شدم قطعش کردم. قبلش هم خودم به دکترم گفتم دارم فرتیل سی ام رو مصرف میکنم اونم گفت خوبه روزی یکی بخور ولی من روزی دوتا خوردم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ان شالله بهترین ها پیش روتون باشه گلم میشه بگی قبل از شروع ivf دکتر بهتون داروی تقویتی هم داد یا نه ...

عزیزم من دو بار با دکتر منتظری پانکچر شدم

نگران نباش، شنبه خیلی خوبه، گاها روز چهارم هم سیکل پانکچر رو شروع میکنن

چشم خم راست نمیشم. خیلی زیاد راه هم نمیرم در حد چند قدم تو خونه . شمام خیلی مراقب خودت باش این دو رو ...

ممنونم عزیزدلم لطف داریی توکل بخدا. 

منم دیگه سعیمومیکنم عادت کنم این چندروزه رو

کمک ...... کمک...... توروخدا اگه میدونید راهنمایی کنید دکتر منتظری از مرکز مام گفته بودن روز ...

عزیزم‌منم اینطور شدم خورد به تعطیلی روز سوم رفتم ولی مشکلی پیش نیومد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه😑😑😑 آخه دفعه های قبلی بهش گفتم گفت دیگه بعد از انتقال نخور .از طرفی تو کانال مامانای موفق میکرو ...

عزيزم كيوتن خوبه براي انتقال ؟يكي از دوستام گفت. براي لانه گزيني خوبه ولي ديدم بيشتر براي تخمك كشي ميخورن

عزيزم كيوتن خوبه براي انتقال ؟يكي از دوستام گفت. براي لانه گزيني خوبه ولي ديدم بيشتر براي تخمك ...

کیوتن رو نمیدونم عزیزم .منم شنیدم بیشتر برا پانکچر میخورن .رو بستش رو نگاه کن ببین چی نوشته

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت