2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم شما پودر فرتی بیوتیک واسه قبل انتقال می خوردی یا با کسی دیگه ای اشتباه گرفتم  

من پودر اينوفوليك ميخوردم اون تايمي كه ايران بودم ولي بعد از امريكا خود پودر myo inositol را جدا خوردم من ليست مكمل هايي را كه خوردم اينا بود 👇

پودر اينوفوليك يا  Myo-Inositol روزي ٤ گرم ( دو تا ٢ گرم صبح و شب)

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي ٢ گرم، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

اوابوست تركيبي از فوليك اسيد ، ملاتونين و Myo-Inositol و كمي كيوتن هستش كه در صورتيكه موارد بالا مصرف بشه نيازي به مصرف اوابوست نيست

سمته کیستم دوتا داشتم یه ۱۲ یه ۸. راستی مهگل جان شما چندتا تخمک داشتی یادمه شما هم کیست آندو داشتی ...

خداروشکر خوبه برات اینا. ببین سایزشونم خوبه خداروشکر وقت داری الحمدلله تا بزرگ بشن اون یکیا هم پیداشون میشه. برا من اینش بد بود که 4-5 تاش روز 8 سایزشون بزرگ بود 16-18 حتی 19 هم داشتم دو سه تاشم 10-13 و... ینی چون هماهنگ رشد نکرده بودن باعث شد اون ریزا از دست برن. دکتر گف نمیتونم صبر کنه دوباره امپول بدم ک این ریزا بزرگ بشن چون اونوقت بزرگارو از دست میدیم. برا همین من زودتر ینی روز 11 پری پانکچر شدم. 

این یه موهبت بزرگه که همه شون هماهنگ بزرگ بشن که شکر خدا شامل حال شمام شده. ان شاالله تا سونوی بعدی هم تعداد اضافه میشه هم سایزشون . ببین کی گفتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من ۴ دفعه پانکچر شدم هر دفعه کلی تخمک داشتم ولی همه بی کیفیت وGvبودند  کلا فقط یک ...

سلام عزیزم من تجربه ی خودمو بگم شاید به دردت بخوره سری اول رفتم رویش کرج با کلی امپول ۱۵ تا فولیکول داشتم اخر گفتن ۸ تا تخمک اخرم دو تا جنین که هیچ کدومش سالم نبود در صورتی که ما فقط برایه تعیین جنسیت اقدام کرده بودیم وقتی رفتیم دلیلو بپرسیم خیلی راحت گفت شما مشکل ژنتیکی دارید وقتی بهش گفتم ما دو تا دختر داریم بعد برگشته میگه شما تو شیمیایی حلبجه نبودید🙄🙄🙄🙄🙄🙄یعنی در واقع چون کارشو بلد نبود از سره خودش بازش کرد شوهرم گفت دوباره همون جا بریم ولی من قبول نکردم ورفتیم ابن سینای تهران باور کن بانصف داروی اونجا دوازده تا تخمک ۹ تا جنین گرید خوب داشتیم وهر دو مون باورمون نمیشد چون واقعا کار بلد بودن به نظرم اگه ۵ بارو اونجا انجاپ دادی خواهشا دکتر ومرکزتو یک بار امتحانی عوض کن شاید معجزه ای شد چون واقعا ۴ یا ۵ بار خیلی زیاده بازم خودت میدونی حد اقل اینجا برایه هر کاری یه جواب درستو درمونی دارن

ممنون عزیزم که جواب دادی ببخشی سوال زیاد پرسیدما😍😍😍

نه فدات شم سوالای هممون بوده اینا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
شما کدوم مرکز بودین؟وکدوم دکتر؟

هر دو مطب بودم عزیز. بار اول با دکتر عارفی بار دوم دکتر رزاقی. ولی پانکچر و انتقال رو هر دو بیمارستان بهمن انجام می دن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ايكس ايد. همسرم ازمايش اخرش مرفو ١ بود روز پانكچر گفتن مرفو ٣ هستش هردو ازمايش هم همونجا انجام داده ...

وای چه عالی 😍

خب اگه این دارو این همه اثرگذاره چرا تجویز نمیکنن برامون؟

همسر من هم موروفوش 2 هست

ببینم می تونم راضیش کنم که بخره بخوره 😭

اصلا با دارو خوردن رابطه ی خوبی نداره

یدونه ویتامین ای میخواد بخوره منو میکشهههه 😫

کنارش دیگه داروی دیگه نخورد همسرتون یا اینکه کار خاصی انجام نداد؟

سلام بچه ها من ۴ دفعه پانکچر شدم هر دفعه کلی تخمک داشتم ولی همه بی کیفیت وGvبودند  کلا فقط یک ...

از هورمون رشد هم برات استفاده کردن تابحال؟ 

وای چه عالی 😍 خب اگه این دارو این همه اثرگذاره چرا تجویز نمیکنن برامون؟ همسر من هم موروفوش 2 هست ...

کلا داروهای مکمل  رو آقایون خوب تر از ما جواب میده. دلیلش هم اینه که ما از بدو تولد با این تخمکها به دنیا می یایم، اونها هر سه ماه یکبار اسپرم تولید میکنه بیضشون. همسر منم ال کارنتین و سلن پلاس مصرف می کرد خوبه این دو تا هم برای مورفولوژی. از دو رسید به چهار

ماهم معروف شديم به گيس كشي🤣😂😂😂

چه کنیم خواهر کاریه که ازمون برمیاد  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من پودر اينوفوليك ميخوردم اون تايمي كه ايران بودم ولي بعد از امريكا خود پودر myo inositol را جدا خور ...

خیلی ممنون عزیزم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
وای چه عالی 😍 خب اگه این دارو این همه اثرگذاره چرا تجویز نمیکنن برامون؟ همسر من هم موروفوش 2 هست ...

نميدونم والله ولي دكترم خيلي به اين قرصه ايمان داشت انگار☹️من همسرم دوسال پيش واريكوسل عمل كرد از همون موقع ويتامين اي ، ال كارنتين، پنتوكسي فيلين ميخورد تا روز پانكچر دقيقا از حدود ٢٠ روز قبل شايدم كمتر اين مكملو روزي دوتا خورد

خداياشكرت....❤️ 
بابا جان رشد ميكنن، بيشترم ميشن، هنوز زمان داري. به من توي سونوي آخرم گفت ٩ تا، رفتم ١٥ تا بود. اصلا ...

عزیزمی انشالله که همین طور بشه واسه منم خیلی برام دعا کن التماس دعا دارم بدجور الان دوز داروهامو دو برابر کرده امیدوارم که جواب بده بیشتر بشه. من فکر کردم اگه ریز باشه دیگه به درد نمیخورن چون این یکیا اندازشون بیشتر از اونا میشه. قربون اون حرف زدنت که شادم میکنی 😍😍😘😘😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دکتر منتظری از مرکز مام گفته بودن روز اول پریودم بهشون زنگ بزنم که وقت بدن تا وارد سیکل ivf بشم، الان امروز و فردا تعطیله، می افته برای شنبه که روز سوم پریودم میشه، میترسم دیر باشه و درصد موفقیتم پایین بیاد. شما میدونید که مشکلی داره یا نه؟ 

میترسم کلی خرج کنیم ولی دیر باشه و نتیجه نگیریم. از طرفی صبر کنم تا سیکل بعدی بازم شاید همینطور بیوفته تو تعطیلات. 

اگر کسی میدونه راهنمایی کنه