2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

کمک ...... کمک......

توروخدا اگه میدونید راهنمایی کنید

دکتر منتظری از مرکز مام گفته بودن روز اول پریودم بهشون زنگ بزنم که وقت بدن تا وارد سیکل ivf بشم، الان امروز و فردا تعطیله، می افته برای شنبه که روز سوم پریودم میشه، میترسم دیر باشه و درصد موفقیتم پایین بیاد. شما میدونید که مشکلی داره یا نه؟ 

میترسم کلی خرج کنیم ولی دیر باشه و نتیجه نگیریم. از طرفی صبر کنم تا سیکل بعدی بازم شاید همینطور بیوفته تو تعطیلات. 

اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

کلا داروهای مکمل  رو آقایون خوب تر از ما جواب میده. دلیلش هم اینه که ما از بدو تولد با این تخمک ...

برای همسر منم سه ساله همین دو مونده موروفوش

چون هیچ دارویی نمیخوره

عذاب میکشه میخواپ یه قرص بخوره

دائم به این فکر میکنم اگه تو این سالها قرص خورده بود طبیعی باردار شده بودم 😔

چون دکترم همش بهمون میگه شما طبیعی باردار میشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نميدونم والله ولي دكترم خيلي به اين قرصه ايمان داشت انگار☹️من همسرم دوسال پيش واريكوسل عمل كرد از هم ...

دکترتون کی بود؟

همسر منم سه سال پیش واریکوسل عمل کرد

ولی هیچ دارویی بعدش مصرف نکرد

دکترتون کی بود؟ همسر منم سه سال پیش واریکوسل عمل کرد ولی هیچ دارویی بعدش مصرف نکرد

تورو خدا اگه اطلاعات داری منو راهنمایی کن

دکتر منتظری از مرکز مام گفته بودن روز اول پریودم بهشون زنگ بزنم که وقت بدن تا وارد سیکل ivf بشم، الان امروز و فردا تعطیله، می افته برای شنبه که روز سوم پریودم میشه، میترسم دیر باشه و درصد موفقیتم پایین بیاد. شما میدونید که مشکلی داره یا نه؟ 

میترسم کلی خرج کنیم ولی دیر باشه و نتیجه نگیریم. از طرفی صبر کنم تا سیکل بعدی بازم شاید همینطور بیوفته تو تعطیلات. 

وای خداروشکر چقد خوشحال شدم عزیزم که تونستم کمکی کنم تا یکم آروم بشی آفرین دختر خوب که تصمیم خوب گرف ...

فدات شم مهربونم عزیزمی خدا عزیزاتو برات حفظ کنه ممنونم. همش از لطف شما دوستای خوبه خدا رو شکر که هستید. ❤❤❤ مرسی مامان سمر که برام وقت گذاشتی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
حتما حتما عزيزم مگه ميشه شما دوستاي گلمو دعا نكنم هرشب دعاتون ميكنم فداتشم از ته قلبم تازشم براتون ن ...

وای قربون تو با اون فندوقای توی دلیت که اینقد مهربونی انشالله انشالله انشالله. دستت درد نکنه دورت بگردم

برای همسر منم سه ساله همین دو مونده موروفوش چون هیچ دارویی نمیخوره عذاب میکشه میخواپ یه قرص بخوره ...

وای قربون تو با اون فندوقای توی دلیت که اینقد مهربونی انشالله انشالله انشالله. دستت درد نکنه دورت بگ ...

دکتر منتظری از مرکز مام گفته بودن روز اول پریودم بهشون زنگ بزنم که وقت بدن تا وارد سیکل ivf بشم، الا ...

الان من توی برگه لی که بهم دادن خوندم

نوشته مطب روزهای پنج شنبه جمعه تعطیله در صورت برخورد با این روزهای تعطیل هر دو دارو را ادامه دهید و روز بعد جهت سونو به مطب مراجعه کنید

الهییی . بخدا می فهممت. منم حالم خوش نبود. اشکالی نداره ی خورده گریه تو بکن ولی بخدا الان زوده برا پ ...

الهی من قربون شماها برم که چقد مهربونید واقعا شما چه مامانای مهربون و خوش قلبی میشید.‌ وای انشالله که اون روز برسه من هم ماچ میدم هم گیسمو بکشید هر دوتاشو حاضرم. خدا رو شکر که خدا دلتو شاد کرد انشالله که دل منم شاد میکنه الان حالم خیلی خوبه فدای همتون بشم که واقعا از خواهرام بهم بیشتر نزدیک شدید. انشالله که به زودی دل خودتم شاد میشه و خبر مامان شدنتو میاری عشقم

دکتر منتظری از مرکز مام گفته بودن روز اول پریودم بهشون زنگ بزنم که وقت بدن تا وارد سیکل ivf بشم، الا ...

نه عزیزم من روز سوم داروهامو داد به یکی روز چهارم وقت داری دیر نیست لکیم سیکلتو عقب ننداز

تورو خدا اگه اطلاعات داری منو راهنمایی کن دکتر منتظری از مرکز مام گفته بودن روز اول پریودم بهشون ...

عزیزم من دقیقا روز سه شروع کردم چون منم پنجشنبه پری شدم از دکترم پرسیدم گفت هیچ مشکلی نیست. حالا مرکز مام رو نمیدونم چون شنیده بودم بچه ها از قبل دارو میگرن و روز اول پری شروع میکنن خودشون و نیاز نیست برن 

@سمر_67    

مامان سمر ایشون رو راهنمایی میکنی اگه میدونی