2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم منم پسرم هم کولیک داره هم رفلاکس. ببخشید اما چقدر بی ملاحظه هستن، من که دوتا خواهرام الان دورک ...

لی لا جون دخترم اون موقع کولیک داشت من خیلی قطره های خارجیو رو امتحان کردم اصلا جواب نمیداد این شربتو دکتر داروخونه بهم معرفی کرد ایرانیه و ارزون ولی آب رو آتیش بود دخترم ارامش گرفت به هر کسی گفتم راضی بوده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
چیکا جان شما مکمل خاصی قبل انتقال مصرف کردید 

نه عزيزدلم من چون پلي كيستيك بودم دكترم گفت با اين داروها تعداد فولي ميره بالا بعد بهش گفتم بهم مكمل بده گفت احتياجي نداري نميخوام وزنت بره بالا فقط براي همسرم يدونه مكمل نوشت كه خدايي براش تو ٢٠ روز تاثير داشت

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لا جون دخترم اون موقع کولیک داشت من خیلی قطره های خارجیو رو امتحان کردم اصلا جواب نمیداد این شربت ...

یک دنیا ممنون عزیزم. خدا دخترت رو برات نگه داره. ❤️♥️❤️♥️❤️

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وای مامان سمر جونم پیامتو بلند برا همسرمم خوندم چقد قشنگ نوشتی و گفتی. انشالله که هر چی از خدا میخوا ...

وای خداروشکر چقد خوشحال شدم عزیزم که تونستم کمکی کنم تا یکم آروم بشی آفرین دختر خوب که تصمیم خوب گرفتی برای خودت😉 ممنونم بابت دعات عزیزم خیلی ممنونم خدا برادر عزیزتو بیامرزه براش فاتحه میخونم انشالله روحش اون دنیا بزودی با دیدن نی نی شما شاد شاد میشه💚

در اندک من تویی فراوان یارب..
آره عزیزم من دفعه اول 8تا فولی که 5تا تخمک شد و از 5تا یه جنین برام تشکیل شد که دو روزه انتقال دادن ...

الهی...

دکترتون تو مام کی بود؟

ینی نمیشد داروی بیشتری بدن که تخمک بیشتری برات تشکیل شه؟

چی بود داروهاتون؟

چشم مامان چیکای عزیز تو رو خدا برام دعا کن که منم خیلی زود مامان بشم. توکلم به خداس به لطف شما دوستا ...

حتما حتما عزيزم مگه ميشه شما دوستاي گلمو دعا نكنم هرشب دعاتون ميكنم فداتشم از ته قلبم تازشم براتون نذر كردم هرموقع رفتم حرم اقا به نيابت از همتون يه مبلغي بندازم تو حرم❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
نه عزيزدلم من چون پلي كيستيك بودم دكترم گفت با اين داروها تعداد فولي ميره بالا بعد بهش گفتم بهم مكمل ...

مرسی عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

دوستای گلم یکم اطلاعات راجع به عمل پانکچر به من میدین؟

چند دقیقه یا ساعت طول میکشه؟ باید ناشتا بود ؟ سرم میزارن ؟لباس مخصوص عمل میدن؟

چقدر سوال شد 😁😁😁😁😁

خب من چیزی نمیدونم

هیچ وقت سرمو پایین نمیندازم آخه میدونی ،،تاجم میوفته😎👑
دوستای گلم یکم اطلاعات راجع به عمل پانکچر به من میدین؟ چند دقیقه یا ساعت طول میکشه؟ باید ناشتا بود ...

با بیهوشی انجام میشه عزیزم کلا نیم ساعت باید ۸ تا ۱۰ ساعت ناشتایی رو رعایت کنی بعدم لباس اتاق عمل میری از داروخانه مرکز میخری باید اونو بپوشی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستای گلم یکم اطلاعات راجع به عمل پانکچر به من میدین؟ چند دقیقه یا ساعت طول میکشه؟ باید ناشتا بود ...

سرمم برات میزنن راستی

چه روزی پانکچر داری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
با بیهوشی انجام میشه عزیزم کلا نیم ساعت باید ۸ تا ۱۰ ساعت ناشتایی رو رعایت کنی بعدم لباس اتاق عمل می ...

ممنون گلم 😍😍😍

سخته عملش؟

سرمم برات میزنن راستی چه روزی پانکچر داری؟

تازه داروهای پانکچرمو شروع کردن تو این ماه دارم خیلی میترسم بخاطر همین هی میخوام اطلاعاتم بیشتر شه