2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان تواینطورمیگی قربونت برم هفته دوم انتظار خیلی مزخرفه, تمام وجودم شده استرس😓😓 ناراحتی نمیکنم چ ...

سلام خانومی من روز 11و 12 لک دیدم 

میگم لک که شما دیدین به چه اندازه بود خیلی نگرانم مال منم ببخشید اندازه عدسه و همیشه نیست.مثلا یه.بار میرم هست یه بار میرم هست 

لکم هم قهوه ایه

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
فدات شم مامان مهرماه جونم خیلی دلم شکسته دیگه همینا رشد میکنن اگه بود بهم میگفت. خیلی ناراحتم والا م ...

عزیزم اونطرف که کیست اندومتریوز داری چند تا تخمک داشتی و چه سایزی؟ 

سلام خانومی من روز 11و 12 لک دیدم  میگم لک که شما دیدین به چه اندازه بود خیلی نگرانم مال ...

سلام گلم خوبی؟ منم عین خودت نگرانمممم

اره مال منم مثل توبود دو روز دیدم بعدامپول شروع کردم وقطع اسپرین دیگه قطع شد. مال من روزهای9-10بود

دلهره منو میکشه. شماروزچندی الان؟؟ من وارد13شدم

روزانه ۴ تا پودرو ۲ تا آب مقطر دادن. 

عزیزم خودتو ناراحت نکن انشالله هر ۶ تاش واست جنین بشه وخدا بهت یه دوقلو خوشگل بده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم اونطرف که کیست اندومتریوز داری چند تا تخمک داشتی و چه سایزی؟ 

سمته کیستم دوتا داشتم یه ۱۲ یه ۸.

راستی مهگل جان شما چندتا تخمک داشتی یادمه شما هم کیست آندو داشتی درسته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام گلم خوبی؟ منم عین خودت نگرانمممم اره مال منم مثل توبود دو روز دیدم بعدامپول شروع کردم وقطع اسپ ...

منم الان وارد سیزده شدم

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
عزیزم خودتو ناراحت نکن انشالله هر ۶ تاش واست جنین بشه وخدا بهت یه دوقلو خوشگل بده 

انشالله.فدات شم چشم الان پیاما رو خوندم یکم انرژی گرفتم حالم خیلی بهتره. انشالله که خودتم به زودی زود مامان میشی. 

سلام گلم خوبی؟ منم عین خودت نگرانمممم اره مال منم مثل توبود دو روز دیدم بعدامپول شروع کردم وقطع اسپ ...

امپول چی رو شروع کردی من مرکز زنگ زدم گفتن چیزی لازم نیست اضافه کنی

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
انشاالھ ھمشون جنین میشن نگران نباش.خوب بود طاھری؟به من از اول300واحد سینال داد.ولی اصلا تقویتی نداده ...

راستی عزیزم این بار سینال قلمی بهم داده. روش نوشته ۴۸ ولی دکتر گفت تا ته ببرم و ۴۸ نذارم شما هم همین کارو کردی ته آخر پیچوندی درسته

سلام هانی جوک دیدی چی شد حالم خیلی بده زار زار توی ابن سینا گریه کردم هر کسی یه جور بهم روحیه داد ول ...

عزیزم من الان‌پیاماتو خوندم . گلم خیلی از خانوما رو من اینجا دیدم‌که تعدادشون توی سونوی بعدی بیشتر شده و کیفیتشونم بهتر شده 

عزیزم توکل کن بخدا .‌ولی مشکل این مراکز اینه که داروهای داروخونه خودشونو تجویز میکنن 

خدای من خدای معجزه هاست . 
این دفعه اینو داده دفعه قبل یه پودر بود با یه آب مقطر این دفعه همه رو برام بیشتر کرد

خب ای کاش از اول بهت ۴ تا پودر میداد چون دفعه قبل دکتر منم دوتا پودر با یه اب داده بود تعداد تخمک هام کم بود ولی وقتی ۴ تا داد تعداد تخمکم بیشتر شد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم من الان‌پیاماتو خوندم . گلم خیلی از خانوما رو من اینجا دیدم‌که تعدادشون توی سونوی بعدی بیشتر ش ...

فدات شم خوبی عزیزم. انشالله که همین جور باشه تو رو خدا برام خیلی دعا کن کمرم شکسته از ناراحتی. آره ایرداشون همینه ولی یه چیزی بگم این دکتری که امروز باهاش بودم اینقد ماه بود میگفت من کاری به داروخونه اینجا ندارم و هر چی لازم باشه میدم اشتباهم انتخاب دکترم بود فکر کنم.

فدات شم مامان مهرماه جونم خیلی دلم شکسته دیگه همینا رشد میکنن اگه بود بهم میگفت. خیلی ناراحتم والا م ...

انشالله تعداد و کیفیت اینا زیاد شه . دوقلو باردار شی بعد بیای از شیطونیاشون بگی 

ببین اگه خدا بخواد با همینام‌مامان میشی . توکل کن 

خدای من خدای معجزه هاست .