2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنون گلم 😍😍😍 سخته عملش؟

فدات عزیزم

اصلا سخت نیست اصلا به خودت استرس نده من رفتم تو اتاق عمل داشت ازم سوال میپرسید که بیهوش شدم بعدم به هوش اومده بودم تو بخش بودم هیچی متوجه نمیشه آدم

انشاءالله که برات خیره عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
تازه داروهای پانکچرمو شروع کردن تو این ماه دارم خیلی میترسم بخاطر همین هی میخوام اطلاعاتم بیشتر شه

اصلا ترس نداره خیالت راحت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزم اصلا سخت نیست اصلا به خودت استرس نده من رفتم تو اتاق عمل داشت ازم سوال میپرسید که بیهوش ...

فداتشم مرسی عزیزم لطف کردی 😍😍😍

راستی گلم به همراه نیاز هست؟ جز شوهرم 

هیچ وقت سرمو پایین نمیندازم آخه میدونی ،،تاجم میوفته😎👑
فداتشم مرسی عزیزم لطف کردی 😍😍😍 راستی گلم به همراه نیاز هست؟ جز شوهرم 

نه عزیزم همراه نیاز نیست شوهرت باشه کفایت میکنه

دوستای گلم یکم اطلاعات راجع به عمل پانکچر به من میدین؟ چند دقیقه یا ساعت طول میکشه؟ باید ناشتا بود ...

عزيزم ما ساعت ٧/٣٠ رفتيم همسرم نمونه دادن بعد از يك ساعت من رفتم تو قسمت پانكچر گان پوشيدم بعدشم يسري سوالات پرسيدن ساعت ٩ رفتم تو اتاق دكترم اومد يكم باهام صحبت كرد بعدشم ديگه متوجه نشدم تا زماني كه چشممو باز كردم رو تخت بودم سرم هم داشتم ساعت ١٢ هم مرخص شدم. بله به من گفتن از ساعت ١٢ شب به بعد اب هم نخورم.

خداياشكرت....❤️ 
خدا نکنه فدات شم ولی دوست خوبم اصلا حالم خوب نیست تا خود خونه گریه کردم اونجا هم گریه کردم یعنی دست ...

الهییی . بخدا می فهممت. منم حالم خوش نبود. اشکالی نداره ی خورده گریه تو بکن ولی بخدا الان زوده برا پیش داوری. باور کن من انتظار یک یا دو جنینو داشتم فقط. اونم با کیفیت خییییلی ضعیف. هنوزم باورم نمیشه ک چجوری همشون جنین شدن اونم کیفیت بالا. 

بسپار دست خودش مطمئنم نتیجه می گیری عزیزم. بعدم الان خیلی زوده تا چند روزه دیگه سایزشونم عوض میشه حتی تعدادشون. هنوز مسیر طولانی هس تا تخمک کشی و تشکیل جنین و انتقال و نتیجه آزمایش. مطمئنم اون مرحله آخر میای میگی کل راه آزمایشگاه تا خونه رو گریه کردم باورم نمیشد مثبت بشم  اونوقته که منو چیکا جون بیایم گیستو بکشیم  نه دیگه قول میدم نمیکشیم. ماچت می کنیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چه دارویی برا همسرتون نوشتن که این همه  اثر داشته عزیزم؟

ايكس ايد. همسرم ازمايش اخرش مرفو ١ بود روز پانكچر گفتن مرفو ٣ هستش هردو ازمايش هم همونجا انجام داده بود.

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم ما ساعت ٧/٣٠ رفتيم همسرم نمونه دادن بعد از يك ساعت من رفتم تو قسمت پانكچر گان پوشيدم بعدشم يسر ...

ممنون فداتشم لطف کردی😍😍😍

ببخشی گلم چه سوالاتی پرسیدن ازتون

ممنون فداتشم لطف کردی😍😍😍 ببخشی گلم چه سوالاتی پرسیدن ازتون

سوالاشون اين بود كه تا حالا عملي داشتم بيهوشي داشتم چه داروهايي مصرف كردم چندساله مشكل نازايي داريمو اين سوالات. اصلا هم استرس نداشته باش هيچي متوجه نميشي 

خداياشكرت....❤️ 
دور از جونت عزیزم ، ایشالا هر چی خیر برات پیش میاد ، روزی که من رفتم سونو قبل پانکچر بهم گفت تک فولی ...

الله اکبر قربووون حکمت و لطف خدا برم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سوالاشون اين بود كه تا حالا عملي داشتم بيهوشي داشتم چه داروهايي مصرف كردم چندساله مشكل نازايي داريمو ...

آها ممنونم عزیزم 😍😍😍