2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اره پیک اپ همون تخمک کشیه تو دفترچه من همینو ندشته بود.دکتر برای شوهرت دکتر پیمان صالحی برید تو اصفه ...

ممنونم عزیزم. پیک آپ رو آره میدونم تخمک کشی هست. اما کلمه پانکچر رو همه نوشتن. گفتم آیا معنی این چی میشه. ممنونم 😍

ایشالا که سروقت زایمان میکنی و به nicu نیاز پیدا نمیکنی ، شبی ۸ میلیونه ... ایشالا زایمان خوبی داشته ...

ممنونم عزیزمم. انشالله.. شما هم همچنین  

نیکان nicu ش شبی 8 تومنه؟  

شنیده بودم حدودا شبی 5 تومنن. تو سایت محب کوثر برای پارسال زده 2400. نمیدونم درسته یا نه، چیزی میاد روش چه جوریه   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزمم. انشالله نیکان nicu ش شبی 8 تومنه؟     شنیده بودم حدودا شبی 5 تومنن. تو سا ...

من تو یه گروه هستم که همه موقع زایمانشونه انقد اطلاعات دارن😂 نیکان و محب کوثر nicu شبی ۸ میلیون 

زایمان محب کوثر ۱۱ میلیون

نیکان ۱۳ میلیون

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من تو یه گروه هستم که همه موقع زایمانشونه انقد اطلاعات دارن😂 نیکان و محب کوثر nicu شبی ۸ میلیون&nbs ...

پس این دکتره چی میگفت؟؟    گفت محب از عرفان ارزونتره. یعنی عرفان از نیکان گرونتره؟؟

بعدم تو سایت محب چرت و پرت زده؟   واجب شد زنگ بزنم بپرسم.

پس این دکتره چی میگفت؟؟     گفت محب از عرفان ارزونتره. یعنی عرفان از نیکان گرونتره؟؟ بعد ...

ای خواهرفکرچه چیزامیکنی ول کن پول که چیزی نیست دیگه اینهمه خرج کردیم... خداانشالله به وروجکهات سلامتی بده سلامت بدنیابیان. 

ای خداکاش منم شنبه مثبت بشم حسودیم شد😉

پس این دکتره چی میگفت؟؟     گفت محب از عرفان ارزونتره. یعنی عرفان از نیکان گرونتره؟؟ بعد ...

اره زنگ بزن بپرس ، گرون کردن همشون

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
چرا جنين شناسي قبول نكرد ؟ كيفيت جنين هاتون چيه و كدوم مركزيد؟

نمی دونم گفت کیفتش خوبه ونیازی نیست که بلاست بشه ابن سینا دکتر انصاری پور 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
منم عین تو باید ۱۱ هفته بدم الان ۹ هفته هستم.چیکا جون تو آسپرین هنوز میخوری؟

عزیزم شما کی انتقال دادی؟؟؟

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
سلام عزیزم.خداروشکر که از درمان راحت شدی و خدا بهت نظر لطف داشته. ممنون. خوب که نه خیلی خوب نیستم. ه ...

عزیزم دی اف ای همسر من 24بود تقریبا دو ماه

ال کارنتین ،

سن پلاس 

کیوتن 

امپول hmg

ویتامین ای 

و دی استفاده کرد شده بود 14

راستی بیضه هاشم اب خنک میزاشت و مصرف سبزی خوردن و اب و پیاده روی هم داشت حتما اینا رو انجام بده 

منم خودم اوابوست، ماکاویت ، فولیک اسید هفته ای یه دونه دی ، و چند روز ی بار ویتامین ای میخورم  حالا پانکچر نرفتم هنوز 

امیدوارم ب دردت خورده باشه

عزیزم پول درسته مهم نیست، ولی خدایی نکرده شبی 16 میلیون هم کم چیزی نیست    

درست میگی فداتشم اما فکر اینها رو نکن از کجا معلوم لازم بشه اخه... وای چقدرگرونه تهران اونجوریه یاهمه جا🤐🤐🤐

منم بچه موخوام😋

سلام عزیز دلم‌. خوبی مهربونم؟ هستم منم گلم. روز نهمه ولی گه گاهی خیلی ناجور درد پریود دارم و خوب میش ...

فدات شم انشالله چهارشنبه میای با یه بتای عالی به حق این روز عزیز و ماه مبارک مامان میشی. نا امید نباش گلم. نه خدا رو شکر اذیت نشدم فقط دیروز یکم ترشح تخمک گذاری داشتم ولی امروز خیلییییییی زیاد شد که بچه ها گفتن طبیعیه حالا فردا میرم سونو دعا کن. مطمینم دیگه پریود نمیشی مامان ماهنده جونم انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات شم انشالله چهارشنبه میای با یه بتای عالی به حق این روز عزیز و ماه مبارک مامان میشی. نا امید نبا ...

فدای دل مهربونت عزیزم‌. توکل بر خدا هرچی صلاح خودشه راضیم به رضای خودش😍 عزیزم اصلا نگران نباش تا سونوی فردا هیچ چی آزاد نمیکنی. تازه تخمک ها دارن تشکیل میشن احتمالا از فردا بهت آمپول مانع از آزاد سازی رو میدن❤️ انشالله یه عاااالمه تخمک درجه یک و تپل داری مهربون جان❤️😍

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰