2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دارچين جون خوبي؟ گلم چند كيلو وزن اضافه كردي از اولش تا الان؟ 

سلام عزیزم. قربونت. شما سه نفر خوبید؟  

تقریبا 12 کیلو اضافه کردم. البته حدود سه هفته است فقط 1 کیلو اضافه کردم. تا 5.5 ماه 11 کیلو اضافه کرده بودم.

سلام دوستای عزیزم من انتقال دادم دو تا بلاست خیلی خیلی ازتون ممنونم که دعام کردید وای خانما امروز ول ...

❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم راجب رحم حرفهای که دکتر بهم گفته  حتما عزیزم

آره عزیزم میدونم. مثلا ممکنه همین رحم که انقد ظاهرش خوبه به خاطر مشکلات ایمنی انعقادی جنین رو پس بزنه یا خونرسانی بهش نکنه. این آزمایشها رو دادی؟

سلام عزیزم. قربونت. شما سه نفر خوبید؟     تقریبا 12 کیلو اضافه کردم. البته حدود سه هفته ا ...

قربونت برم عزيزم الحمدالله هستيم ازشون خبر ندارم فعلا تا شنبه😂من تا الان يك كيلو اضافه كردم حس ميكنم خيلي زوده براي وزن اضافه كردن😩

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم.خداروشکر که از درمان راحت شدی و خدا بهت نظر لطف داشته. ممنون. خوب که نه خیلی خوب نیستم. ه ...

اره پیک اپ همون تخمک کشیه تو دفترچه من همینو ندشته بود.دکتر برای شوهرت دکتر پیمان صالحی برید تو اصفهان دکترعباسی رازیاد تعریفشو میکنن وصالحی

یا رب العالمین
منم همین میگم من هنوز ۹ تا جنین دیگه دارم  

عزيزم منم همه دكترا ميگفتن شرايط رحم عالي تخمدانا عالي اما اين دكترم ازمايش انتي تي پي او خواست وقتي ديد گفت حتما بايد پردني بخوري گاهي يه موضوع كوچيك باعث ميشه اون اتفاقي كه بايد بيفته نيفته

خداياشكرت....❤️ 
نه عزیزم

بگو من هزینه اجاره ای ندارم فقط میخوام خودم انتقال بدم یا بگو شدهرم راضی نمیشه.

چه داروهایی داشتی که هایپر نشدی؟فکرکنم کار دکترت خوب بوده که با اینهمه تخمک هایپر نشدی

یا رب العالمین
قربونت برم عزيزم الحمدالله هستيم ازشون خبر ندارم فعلا تا شنبه😂من تا الان يك كيلو اضافه كردم حس ميكن ...

هفته 11 ای درسته؟ ببین من تا آخر 3 ماه فکر کنم 2-3 کیلو اضافه کرده بودم.بعد ماه 4-6 حدود 7 کیلو اضافه کردم. حالا استپ شدم. خیلی ناراحتم که چرا انقد از خدا خواستم وزن اضافه نکنم چون الان اوج وزن گیری بچه هاست. تازه صدام به خدا رسید   

سه. بار انتقال دادم جنین بلاست نشده  ۹جنین دیگه دارم میگه فقط سه تا دیگه انتقال میدم اون ۶تا م ...

من اگه جات بودم به هیچ وجه به رحم اجاره ای فکر نمیکردم. وقتی مشکلی نیست چرا بخوام بهش فکر کنم. خیلی ها هستن بار پنجم ششم مثبت میشن. تو هر بار انتقال فقط ۴۰ درصد شانس بارداری هست.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه عزیزم هنوز ندادم تازه بهم آزمایش داده برم انجام بدم  ممکنه از اون باشه؟؟

آره عزیزم. اینجا خیلی از ماها با داروی ضدایمنی و ضدانعقادی باردار شدیم. منم جزوشونم. انشالله این بار نتیجه میگیری   

نمی‌دونم میگه اگه نگرفته پس دیگه نمیگیره 😭😭😭

آخه این چه حرفیه

دکترت کیه کدوم مرکز میری؟

مگه میشه انقدر راحت نا امیدی رو انداخت تو وجود بیمار

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد