2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

[QUOTE=187959590]سلام عزيزم اسپرين ١٠ روز مونده به انتقال قطع كرد پردنيزولون رو از ماه قبلش قطع كرد دوباره از روز انت ...[/QUO

چیکا جان اسپرین و پردنیزولون برای چیه؟

چرا بهت اینارو داده بود؟

برا همه تجویز میکنن؟

عزيزم  ازمايش ذخيره خطاي ازمايشگاه داره به نظرم همون سونو اول مهمه چند فوليكول داري وطبق اون ذخ ...

درسته اونم هست... اینبارمن خودم چون استرس فولیکول نداشتم وقصدانتقال جنین وضخامت بود 7تافولی خوب داشتم که دکترگفت انتقال نداشتی پانکچرت میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من شکمم سمت چپ که پسرمه خیلی سفت میشه یه موقع میپیچه البته دوروزه اونم حس نمیکنم‌بعدم جابه جا ...

یه لحظه که داری جابجا میشی درد میگیره؟ اگه آره منم میشم بعضی وقت ها

چرا استراحت مطلق؟ سرکلاژ کردی؟ سرویکست مگه کمه؟ من نشنیدم این پهلو اون پهلو شدن برای سرویکس ضرر داشته باشه.

درد پات ممکنه به خاطر کمبود ویتامین دی یا کلسیم باشه. اینا رو مصرف میکنی؟

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم بله ما هم dfi اول 35 بود دومی شد 38 دارو هم فقط دکتر صلاح دید ویتامین سی ...

سلام عزیزم.خداروشکر که از درمان راحت شدی و خدا بهت نظر لطف داشته. ممنون. خوب که نه خیلی خوب نیستم. هم روحی و هم جسمی. بعد از انتقالم که شش فروردین بود هنوز لک سیاه میبینم و دلم خیلی درد میکنه. پنجاه روز دیگه باید دوباره تخمک کشی کنم. راستی اول یک سوال پانکچر همان تخمک کشی یا پیک آپ هست یا فرق داره؟ 

تو این پنجاه روز دکتر گفته باید dfi حداقل تا 20 بیاد. گفت 15 خوبه اما حداقل 20 هم بشه دوباره بیوپسی می کنند. نمی دونم اصفهان گیش کدوم دکتر بریم برای همسرم. یکسال پیش حقدانی بود. اوایل هم زیر نظر عباسی. عمل بیوپسی رو هم همایون عباسی انجام داد براش. لطفا اگر راهنمایی دارید که برای این 50 روز به دردم بخوره هم واسه با کیفیت و زیاد شدن تخمک و هم بهبودتان و dfi بهم بگید

سلام دوستان لطفااا کمکم کنید!!!! من ۳۰سالمه با ۲۱جنین یه بار انتقال جنین بلاست داشتم که متاسفانه نش ...

وا. دکترت رو عوض کن. هزارتا کار میشه کرد، کلی آزمایش و داروی متفاوت میتونی بگیری. با این همه جنین اجاره ای چه صیغه ایه راه انداختن.

[QUOTE=187959590]سلام عزيزم اسپرين ١٠ روز مونده به انتقال قطع كرد پردنيزولون رو از ماه قبلش قطع كرد ...

من غلظت خون داشتم يه مقدار دكتر برام تجويز كرد ولي در كل چون استراديول ميخوريم معمولا اسپرين رو براي جريان بهتر خون تجويز ميكنن پردنيزولون هم انتي تي پي او بالا بود براي همون داد گلم

خداياشكرت....❤️ 
یه لحظه که داری جابجا میشی درد میگیره؟ اگه آره منم میشم بعضی وقت ها چرا استراحت مطلق؟ سرکلاژ کردی؟ ...

سلام دارچين جون خوبي؟ گلم چند كيلو وزن اضافه كردي از اولش تا الان؟ 

خداياشكرت....❤️ 
جدییی من بوشهر انجام دادم منم بهش گفتم شما گفتید رحم من سه لایه یعنی بهترین نوع رحم چطور میشه  ...

عزیزم نمیشه انقد مطمین در مورد عالی بودن رحم حرف زد. ولی قطعا میشه نظر دکترهای دیگه رو پرسید و یه راهکار بهتر انتخاب کرد.