2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
من بوشهر هستم

چند سالته؟

میدونی بچه های اینجا چند بار انتقال دادن 

خیلیا به لطف خدا بار اول و دوم مادر شدن خیلیام چندین بار انتقال دادن

تا جایی که میتونی تلاشتو بکن و به حرف پزشکا توجه نکن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته؟ میدونی بچه های اینجا چند بار انتقال دادن  خیلیا به لطف خدا بار اول و دوم مادر شدن ...

من ۳۰ سالمه 

منم تعجب کردم من فقط سه بار اونم دو بار اول دو جنین بار سوم فقط یه جنین ۵روز انتقال داد من هنوز ۹تا دیگه دارم گفتم تا آخرش انتقال میدم قبول نکرد گفت فقط یه بار دیگه حیف جنینا از دست بدیم😐😐

خیلی ممنونم عزیزم ایشالله، ایشالله به یمن این روز عزیز امام حسن همگیمونو  حاجت روا کنه 🥰😉

چطوری مامان سمر، به امید خدا مامان شدی از امروز 😊😚

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من ۳۰ سالمه  منم تعجب کردم من فقط سه بار اونم دو بار اول دو جنین بار سوم فقط یه جنین ۵روز انتق ...

برام جالبه كه اينقدر منفي شدي و دكتر تازه داره برات ازمايشاي ايمني و انعقادي مينويسه 😐چقدر بي خياله دكترت 

خداياشكرت....❤️ 
من ۳۰ سالمه  منم تعجب کردم من فقط سه بار اونم دو بار اول دو جنین بار سوم فقط یه جنین ۵روز انتق ...

رضوان جان با پزشکای دیگه هم مشورت کن ببین نظر اونا چیه ، جنین داری وضعیت ضخامتت هم اوکی هست ازمایشات ایمنی انعقادی رو بده شاید مشکل اونجاست

سلام دوستان

کسی از ثمین خبرد اره ک باردار شد یا نه؟

فقط ب انرژی مثبت بدم ب عزبزایی ک منفی شدن منم دوبار انجام دادم منفی شد ولی بعد ۶ ماه طبیعی باردار شدم ایشالا شمام این نعمت نصیبتون بشه توکل برخدا