2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان لطفااا کمکم کنید!!!! من ۳۰سالمه با ۲۱جنین یه بار انتقال جنین بلاست داشتم که متاسفانه نش ...

عزیزم منم اهواز دارم انجام میدم ولی با این شرایط رحم هیچ دکتری نمیگه اجاره ... 

بوشهر مرکز ناباروری داره ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدییی من بوشهر انجام دادم منم بهش گفتم شما گفتید رحم من سه لایه یعنی بهترین نوع رحم چطور میشه  ...

کاش بری یزد. اونجا مراکز ناباروریش جزء بهترین  جاهاست

از تو هنوز ازمایش ایمنی انعقادی نگرفته

بی سواده دیگه... 

خودت پیگیر باش برو ازمایش هارو بده

من  میخوام سه ماه بعد برم واسه میکرو

پارسال رفتم گفتم همه ی احتمال هایی که ممکنه منفی بشه رو بررسی کنن

ازمایش ایمنی انعقادی هم گفتم برام نوشت

برو یزد یه بررسی کامل انجام بدن برات

ان شاالله به زودی زود تو رحم خودت بچه دار میشی

بچه ها من امروز روز ۷ پریودم میشه که از روز سه شروع کردم آمپولا رو ولی دیروز ترشح تخمک گذاری داشتم و امروز دیگه خییلییییییی زیاد شده میترسم نکنه آزاد شدن. فردا سونو دارم تو رو خدا اونایی که پانکچر شدید همتون اینجوری بودید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من امروز روز ۷ پریودم میشه که از روز سه شروع کردم آمپولا رو ولی دیروز ترشح تخمک گذاری داشتم و ...

عزیزم من هم درد داشتم هم ترشح ولی آزاد نشده بودن 

روز ۱۰ میری سونو ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
واقعا؟ چه جالب, البته برای من دوتا سه روزه هستن.  راستی عزیزم بخداهمه پیاماتوخوندم دیروز ولی ن ...

عزيزم  ازمايش ذخيره خطاي ازمايشگاه داره به نظرم همون سونو اول مهمه چند فوليكول داري وطبق اون ذخيره ات رو تشخيص ميدن خيلي ها بودن با ذخيره ٥ نوشتن ١٠ تخمك داشتيم يكي با ذخيره ٢ ،١٥ تخمك داشته، 

اره درسته عزیزدلم چقدر خوب حرف زدی ادم ارامش میگیره ازحرفهات اروم شدم برای روزازمایش, همش ترس داشتم ...

فدات عزیزم الهی آمیین الهی بحق همین روز عزیز امام حسن حاجت روات کنه تا دل مامانتم  شاد شاد بشه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستای عزیزم من انتقال دادم دو تا بلاست خیلی خیلی ازتون ممنونم که دعام کردید وای خانما امروز ول ...

عزیزم انشاءالله عیدیتو از امام حسن می گیری و دامنت سبز میشه به امید خدا.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
الهی من فدای توبشم خواهر. نه خب خوشم اومد اینقدر با قطعیت گفتی.  عزیزم خدایی یه چیزی بگو انشال ...

آخه عزیزم.دقیقا علائمت عین من هست‌.منم مثل تو همون روزا لک دیدم بعد که آمپول انوکسا و قطع کردم و آمپول پروژسترون زدم لکه بینی تموم شد.روز ۱۲ بی بی زدم مثبت بود روز ۱۳ رفتم آزمایش بتا ۱۳۴۰ بود

این روز رو از ته دل برات آرزو میکنم

بچه ها من امروز روز ۷ پریودم میشه که از روز سه شروع کردم آمپولا رو ولی دیروز ترشح تخمک گذاری داشتم و ...

عزيزم امپول ميزني كه ازاد نشه براي من اورگالترون نوشت از روز ٧ زدم

سلام مامان سمر جون به سلامتی عزیزم انشالله که دو هفته دیگه با بتای عالی میای الهی که به حق این ماه ع ...

عزیزمی مرسی گلم الهی آمین با دعای شما دوستای نازنینم ایشالله که میچسبن به مامانشون. خدا الهی هرچه زودتر حاجت روات کنه عزیزم 🥰

عزیزم انشاءالله عیدیتو از امام حسن می گیری و دامنت سبز میشه به امید خدا.

خیلی ممنونم عزیزم ایشالله، ایشالله به یمن این روز عزیز امام حسن همگیمونو  حاجت روا کنه 🥰😉

عزیزمی مرسی گلم الهی آمین با دعای شما دوستای نازنینم ایشالله که میچسبن به مامانشون. خدا الهی هرچه زو ...

سمر جون نشاسته خوردي ؟  غذا هاي نشاسته دار بخور ايشاله مثبت ميشي من ببينم انتقالي ها مثبت شدن  روحيه ميگيرم ايشاله اونايي كه انتقال دادن همه مثبت  بشن

بالا بود چطور از روز بريودي نگفتن پردنيزولون بخوري؟

غدد که رفتم با لووتیروکسین تنظیمش کرد و اجازه انتقال داد ، دیگه از روز انتقال پردنیزولون شروع کردن ، غالبا Anti tpo رو با لووتیروکسین کنترل میکنن