2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم همش حس میکنم دارم پریود میشم. چهار روز دیگه موعدمه ولی آزمایشم پونزدهمه ولی بدجور علائم دا ...

عزیزدلم لطفا انرژی منفی نده گلییی 

الهی بحق همین ماه عزیز مامان شدی

جنینات ۰ند روزه بودن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام گلم. ببخشید شما هم dfi و DNA بالا بود و با مصرف داروهایی مانند سینال اف و آل کارتینین وامپول ها ...

عزیزم ما هم مشکل اسپرم داریم مورفو تحرک صفر و dfi بالا با کلی دارو و مکمل فاکتورها که تکون نخوردن dfi هم بدتر شد 

ولی برای ما با تسه نمونه گرفتن دکتر میگه بخاطر واریکوسل اسپرما تو مسیر خراب میشن و تو منشا dfi کمتره البته هنوز انتقال نداشتم 

شما نمونه اسپرم معمولی دادین یا تسه؟ 

بچه ها تروخدا برای منهم دعا کنین با دلای پاکتون خسته ام داغونم ، بخدا قسم دلم میخواد خودمو بکش ...

دختر این چه حرفیه ...اولش خوندم دعام کنید لایک زدم دعاگویت هستیم اخرجمله ات رسیدم لایکمو پاکیدم هنگیدم بخدا ...قربونت برم میدونم خسته ای میدونم تواین راه خیلی سختی کشیدی اما چاره چیه ...خدابه دلت ارامش بده وان شاء الله بزودی حاجت روا شی

عزیزم مرسییی از دل پاکتو دعای خوبت ممنونم.همچنین خودت و دوستان نی نی سایت ‌منتظر.واقعا هم همینطوره ح ...

گندمی جون اگر عفونت طولانی شده ببخشید میگم یه مدت همراه با درمان فقط با کان د و م رابطه داشته باشید احتمالا کامل خوب میشی 

بنظرت چه عفونتیه؟چیکارکنم نمیخوام تو این اوضاع کرونایی دکتر برم

واسه  عفونت كپسول پروبيوتيك لاكتوفم خوبه يكي از بجه ها انتقال   دومش مثبت شده بود كفت دكتر قبل انتقال بهم لاكتوفم داده براي اينكه رحم عفونت واينا نداشته باشه 

من كلا هميشه نگرانم☹️ ببخشيد معذرت ميخوام الان دو سه روزه ترشح ابكي بي رنگ و بو دارم گاهي لباس زيرمو ...

وای چیکا جون چرا اینقدر منو تو عین همین.منم از غروب تا چند لحظه پیش ترشحات آبکی داشتم‌.

گلم مرسی ج دادی عزیزم انشالله بزودی خبر مثبت شدنتو  بدی بهمون. میخوام بدونم اندازه عمق رحمتونو ...

بله من روز سوم پریودم رفتم که شنبه بود و با سونو داروهامو شروع کردم روز ۱۰هم رفتم گفت اندازه رحمت ۸خوبه ادامه بده داروهاتو ادامه بده ۱۷سیکلم برام انتقال دادن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
بنظرت چه عفونتیه؟چیکارکنم نمیخوام تو این اوضاع کرونایی دکتر برم

فکر کنم باکتریایی باشه ،حتما برو دکتر تا بر اساس نوع عفونت دارو بده فکر کنم همسرت هم باید دارو مصرف کنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای چیکا جون چرا اینقدر منو تو عین همین.منم از غروب تا چند لحظه پیش ترشحات آبکی داشتم‌.

باز خوبه ميتونيم به هم روحيه بديم😂😂😂لكه بينيت قطع شد خداروشكر؟

خداياشكرت....❤️