2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
وای مرسی عزیزم  کلا این پروسه میکرو خیلی روح روان آدمو به چالش میکشه. الهی آمین واقعا از دعات م ...

میدونم قربونت برم فقط آرامش داشته باش به هیچی جز مثبت شدن فکر نکن

ایشالله وقعا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابن سینا قبلا بدون سونو بوده از چیزایی که اینجا خوندم اما عمق رحم و تو بیهوشی میگرفتن اما الان بعید ...

ممنونم این دفعه رفتم ابن سینا ازشون میپرسم فکر کنم با سونو بهتر باشه والا. اینا که واسه هر چیزی هزینه جدا میگیرن اینم روش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میدونم قربونت برم فقط آرامش داشته باش به هیچی جز مثبت شدن فکر نکن ایشالله وقعا

چشم عزیزم حتما سعی میکنم استرسو از خودم دور کنم و مثبت فکر کنم مرسی از کمکات و پیامات دوست عزیز🥰

توکل به خدای مهربون

در اندک من تویی فراوان یارب..
چه عفونتی دارید ؟من یمدته ببخشید ترشحات مایل به زرد وسبز دارم خیلی کمرنگه ولی خارش ندارم بنظرت عفونت ...

گیسو عفونته ،حتما قبل از انتقال درمانش کن ،متاسفانه منم همینطورم ،یه مدت خوب میشه دوباره پیداش میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه اذیت نیستم اصلا خارشم خیلی خیلی کم بعضی موقع ها ولی فکرمو یکم درگیر کرده بود ممنونم عزیزم اره الا ...

مرسی قربونت برم

حساس نشو اصلا بهش و بیخیال باش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ممنونم این دفعه رفتم ابن سینا ازشون میپرسم فکر کنم با سونو بهتر باشه والا. اینا که واسه هر چیزی هزین ...

بچه های قدیم که به دکتر طرازی میگفتن برامون با سونو انتقال بده میگفت من بعد این همه انتقال میدونم جنین و کجا بذارم 

بچه های قدیم که به دکتر طرازی میگفتن برامون با سونو انتقال بده میگفت من بعد این همه انتقال میدونم جن ...

آره خب واقعا هم خیلی انتقال داده.اوایل تاپیک خیلیا پیش طرازی میرفتن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤