2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینبی جون من تونستم پیش دکتر آصف جاه ویزیت شم ایشون تمام مدارک رو دیدن گفتن شما اول باید چند بار انت ...

عزیزم امیدوارم هر تصمیمی میگیری همون برات بهترین باشه 

کاش بری مطب مشایخی هم ویزیت بشی گلم من خیلی بهشون اعتماد دارم آخه 

مرسی گلم خدا خیرت بده دستت درد نکنه باشه حتما حواسم هست. 

عزیزمی بهترینا برات رقم بخوره❤️

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خانما کیا به تازگی مرکز مام انتقال دادن؟ یه سوال برام پیش اومده میشه هرکی تازگی مام انتقال داده بهم ...

من ۱۰روز پیش انتقال دادم مام با دکتر طاهری 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم امیدوارم هر تصمیمی میگیری همون برات بهترین باشه  کاش بری مطب مشایخی هم ویزیت بشی گلم من ...

مرسی عزیزدلم حتما اینکارو میکنم، من که پیش این همه دکتر رفتم حتما نظر ایشونم میپرسم قبل سیکل

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اگه نگران بشی که ماهیتابه آنا جون رو میارم 😉😉😉😉

من كلا هميشه نگرانم☹️ ببخشيد معذرت ميخوام الان دو سه روزه ترشح ابكي بي رنگ و بو دارم گاهي لباس زيرمو يه مقدار خيس ميكنه ميگم نكنه مايع امنيوتيك باشه😞😞ديروز نوار گذاشتم كه ببينم اون خيس ميشه كه خداروشكر نشد حالا نميدونم اين ترشح طبيعيه يا نه😐بقول دارچين جون من همه نوع ترشح رو دارم تجربه ميكنم خدا به خير كنه😂😂تا شنبه بجاي دكتر نرم امين اباد صلوات😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
پس چرا پردنیزولون خوردی؟

من مشکل پوستی داشتم که ایمنی رو درگیر میکرد، دکتر پوستم تجویز کرد برای پس نزدن جنین. وگرنه دکترم تو شهرستا فقط زحمت میکشید تیرویید و چک میکرد دیگه هیچی

توکل به خدا عزیزم نه خداروشکر مشکلی ندارم  ولی استرس تا دلت بخواد دارم امپول هایی که بهم داد ...

سلام عزيزم مام ميري؟ كلا كلينيك ٣ به همه اين امپول ها رو ميدن به شماكارما رو گفتن دوپودر ويك اب؟ روز اول سونو شدين كلا چند فوليكول داشتين؟ ولي تقويتي هم بخور