2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چشم نخوردم امشب بنظرت امپول پروژسترون هم بزنم؟ جفتی یاتکی؟ 

مهربون جون همه اونایی که لک دیدن اول آسپرین براشون قطع شده اگه ادامه دار بوده آنوکسا هم قطع لکه بینی قطع شد بعدش دوباره شروع میکنن و اگه 3 تا شیاف داری جای یکیش فقط یه دونه آمپول اضافه کن یا دوتا آمپول باهم و یه شیاف یا اگه کلا 2 تا شیاف داری یا بکن 3 تا شیاف یا 2 تا شیاف و یه آمپول

یه دز اضافه کن به پروژسترون باید جا بذاری که اگه بیشتر شد بتونی باز زیاد کنی پروژسترونتو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۰روز پیش انتقال دادم مام با دکتر طاهری  

گلم مرسی ج دادی عزیزم انشالله بزودی خبر مثبت شدنتو  بدی بهمون.

میخوام بدونم اندازه عمق رحمتونو  گرفته بودن؟ اگه آره کی؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..
من مشکل پوستی داشتم که ایمنی رو درگیر میکرد، دکتر پوستم تجویز کرد برای پس نزدن جنین. وگرنه دکترم تو ...

عزیزم مشکل پوستیتون  میشه بگید چجوری بود که خودتون تشخیص دادید

عزیزم انومساپاری4000 اسپرین80 استرادیول اسیدفولیک فرتیل سی ام قرص فرنوژست البته امروز سرخو

مهربون جون كاش امپولو تحمل ميكردي و ميزدي عزيزم چون دكتر من خيلي رو امپول تاكيد داشت و براش جايگزيني نذاشت. من دقيقا حدود يك ماه اين امپولو زدم هنوزم كه هنوزه درست نميتونم بشينم. الانم نگران نباش احتمالا انوكسا يا اسپرينتو بايد قطع كني چون براي منو قطع كرد موقع لكه بيني

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم مشکل پوستیتون  میشه بگید چجوری بود که خودتون تشخیص دادید

پسوریازیس دارم عزیزم اولا فکر میکردم شورس اما به مرور از محل رویش موهام اومد پایین از پشتم افتاد به گردنم الان تو دستمو یه سری از قسمتای پامم هست پوست پوست میشه دیگه

تشخیص که تمام دکترای پوست و اونموقع رفتم حتی نمونه برداری هم کردن اما دریغ از تشخیص

گوشم همش عفونت می‌کرد یکی بهم دکتر کیارش و تو تهران معرفی کرد خدا خیرش بده اون تشخیص داد که این پوسته ها تو گوشمم میزنه و باعث عفونت میشه و اسمش پسوریازیسه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
میگم من ۱۵ فروردین قبل شروع سیکل خودم تست دادم دیدم igg مثبته ولی igm منفی ینی بدون هیچ علائمی گرفتم ...

نه عزیزم نگران نباش اگر igm منفی بوده و igg مثبت یعنی حتی اکر کووید هم بوده مراحل بهبودی کامل شده igg ممکنه ۶ماهم طول بکشه تا پایین بیاد. انشالا زودتر جوجه ها رو میاری خونه 😍

نه عزیزم نگران نباش اگر igm منفی بوده و igg مثبت یعنی حتی اکر کووید هم بوده مراحل بهبودی کامل ش ...

عزيزم اين براي منه مثبته مشكلي نداره؟ يادم رفت اون سري به دكترم نشون بدم

خداياشكرت....❤️ 
جانم عزیزم بفرمایید

سلام گلم. ببخشید شما هم dfi و DNA بالا بود و با مصرف داروهایی مانند سینال اف و آل کارتینین وامپول های hcg همسرتون بهتر نشد؟ مراحل درمانتون چی بود و کدوم مرکز رفتید. لطفا اگه امکانش هست تجربتون رو بهم بگید. ما متاسفانه دارو هیچ اثری نکرد حتی باعث بالا رفتن dfi هم شد. Dfi34 و  dna16. یک انتقال منفی داشتم و یک جنین دیگه دارم اما بهش امیدی ندارم. میخواستم دوباره وارد سیکل تخمک کشی بشم اما چون dfiو dnaبالا هست قطعا نتیجه خوبی نخواهد داشت

پسوریازیس دارم عزیزم اولا فکر میکردم شورس اما به مرور از محل رویش موهام اومد پایین از پشتم افتاد به ...

اها مرسی از جوابت عزیزم انشالله بزودی زود مامان نی نی توپولی سالم بشی.

من آخه یه مدت رو بازوم جایی که امپولای پانکچرمو  زده بودم یه زخم کوچول شده پوسته ای محو  یکم زبره خیلی معلوم نیست ولی گاهی خارش داره ترسیدم البته من آزمایش پسوریازیس  دادم منفی بوده ولی باز می ترسم خوبم نشده الان دوماهه فک کنم دارمش

عزيزم انشاالله خدا خودش بحق اين ماه، جواب صبوريت رو ميده و همه چي به خير و خوشي ميگذره🤲🏻 شايد حكمت ...

عزیزم مرسییی از دل پاکتو دعای خوبت ممنونم.همچنین خودت و دوستان نی نی سایت ‌منتظر.واقعا هم همینطوره حکمتی داره.منکه میگم حکمتش اینه عفونتم خوب بشه🤣🤣🤣🤣🤣 بعد.چون‌ واقعا خیلی راهای درمان عفونتو رفتم درمان نشدم.قبل از عید قرار بود انتقال داشته باشم کنسل شد بخاطر ایام عید.و رفتم دکتر برا عفونت این‌چندماهه خیلی رفتم‌ ویزیت شدم‌خوب نشدم.دیگه خسته شدم 

گلم مرسی ج دادی عزیزم انشالله بزودی خبر مثبت شدنتو  بدی بهمون. میخوام بدونم اندازه عمق رحمتونو ...

عزیزم مام با سونو انتقال میده عمق رحم و مراکزی میگیرن که بدون سونو انتقال میدن تا بدونن جنین و کجا بذارن