2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
سلام عزیزم خوبی میگم میشه بگی شما داروهای پانکچرت چیا بود چند واحد بود و چند تا تخمک دادین؟

سلام قربونت عزیز

سری اول نصف سیکل 5 آمپول HMG داشتم و نصف بعدی 5 آمپول پرگوریس که شد 3 تا تخمک و سه جنین.

اینبار هم تا روز پنجم 5 آمپول پی دی هوموگ داشتم و بعد 375 واحد هم سینال اف بهشون اضافه شد. نهایتا 7 تا تخمک داشتم و 4-5 تا جنین.

خیلی فرقی نداشت جوابدهی شون. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاام عزیزم چشم پیامتودیدم ناراحت شدم چقدر مال منم باداروبالارفته بودیکماه داروهام زیادکردن امادکترم ...

یعنی برای شما هم بالا بود ولی انتقال دادن؟ 

من همش می ترسم انتقالمو کنسل کنن. اصلا عجیبه تا حالا نرمال بود حالا که به دم انتقالم رسید اینجوری شد خیلی بغض دارم انقد صبح گریه کردم. چیزی که اصلا فکرشم نمیکردم همش به آزمایش کرونام فکر میکردم اون خداروشکر اوکیه بعد یهو دیدم تیروئیدم بالاست. 

مرسی عزیزم از دلداریت منم برات یه حمد میخونم ایشالله که چند روز دیگه بیای با بارداریت  خوشحالمون کنی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله عزیزم میتونی بری دکتر ایمونولوژ برات بنویسه زود هم باید بری چون جوابش یکماه طول میکشه 

ممنونم عزیزم😘😘

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
مرسی مامان ماهنده جون که اینقد برام وقت میذاری خدا شاهده همینا به من روحیه میده شاید به نظرتون مسخره ...

عزیز دلمی❤️❤️❤️🌷🌷🌷🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزيزم ليست ازمايش بچه ها كذاشتن ميتوني  هردكتري  بري دكتر زنان يا ايمونولوژي&nbs ...

ممنونم عزیزم..من از مامای دکتر پرسیدم تلفنی ک این ازمایشارو دکترنمینویسن واسم؟اصلن ندونس چیه اینا

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
سلام عزیز دلم..دکتر منم افلاطونیان هست..انتقال اولم هم با ایشون بود و مثبت شد..حالا دوباره میخام برم ...

ممنونم عزیزم😘

خانما سلام شدیداااااا به دعاتون احتیاج دارم آزمایش تیروئیدم  به طرز مسخره ای بالا اومده و من چه ...

انشالله خطا بوده باشه عزیزم غصه نخور. رفتی آزمایش بدی داروهایی که داری استفاده میکنیو همرو بگو بهشون، شاید اونها تداخل ایجاد کرده باشن تو جواب.

سلام دوستای گلم من صبح رفتم دکتر داروهای شروع سیکل رو دادن یه دونه الونوا. سینال آف. پی دی هومونگ بر ...

سلام خداروشكررررر

به سلامتي وارد سيكل شدي😍 مراقب خودت باش كه قراره به زودي مامان بشي♥️🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشالله خطا بوده باشه عزیزم غصه نخور. رفتی آزمایش بدی داروهایی که داری استفاده میکنیو همرو بگو بهشون ...

رفتم آزمایش دادم دوباره ولی ازم نپرسیدن چه دارویی میخورم منم نگفتم . دکتر غدد میدونست میخوام آی وی اف کنم اگه دارویی تداخل داشت یعنی میگفت نمیگفت ؟ وای چه میدونم بخدا از وقتی که آزمایشمو دیدم منگ منگم  دارم دق میکنم که نتونم باز انتقال بدم توروخدا دعام کنیدمرسی گلم ازت ممنونم

در اندک من تویی فراوان یارب..
ممنونم عزیزم..من از مامای دکتر پرسیدم تلفنی ک این ازمایشارو دکترنمینویسن واسم؟اصلن ندونس چیه اینا

عزیزم لیست آرمایشای ایمنی و انعقادی؛

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خانما سلام شدیداااااا به دعاتون احتیاج دارم آزمایش تیروئیدم  به طرز مسخره ای بالا اومده و من چه ...

عزيزم مكه چند بود؟ خب الان تو بارداري خيلي ها تيروييد دارن وقرص مصرف ميكنن يعني تو لانه گزيني  اثر ميذاره؟ منم دكتر كفته هفته سه روز نصف بخور به خدا دوروزش كردم منم ازمايش  دادم تازكي اخه واسه پانكچر شده بود ٨ صدم ميترسم واسه منم بالارفته باشه؟ كي انتقالته ؟ تا اون موقع دوزش روزياد كن بايين بره

رفتم آزمایش دادم دوباره ولی ازم نپرسیدن چه دارویی میخورم منم نگفتم . دکتر غدد میدونست میخوام آی وی ا ...

آره خوب حتما خودش میدونه دیگه، ولی باز اگر دارویی بجز مکملهای روتین می خوری برای اطمینان می تونی زنگ بزنی بهشون بگی. 

و اینکه سعی کن فکر منفی نکنی، بسپر به خدا درستش میکنه. امیدوارم همه چیز به خیر بگذره برات و این ماه انتقال داشته باشی عزیزم