2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
واااای عزیزدلم چه خبر خوبی دادی خدااااروهزارمرتبه شکر که گل پسرت سالمه الهی سلامت بیادبغلت خییییلی خ ...

عزیزم دیدم زایمان کردی تبریک میگم ان شاالله که قدمش پر خیر و برکت باشه براتون..❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزيزم خيلي خيلي به يادت بودم اين پستت كل انرژي امروزمو تامين كرد خدارو هزاران مرتبه شكر الهي بسلامتي ...

ممنونم عزیزم مرسی از این همه لطف و مهربونیت خدا ان شاءالله نینی های شما رو حفظ کنه و صحیح و سالم بیاره بغلتون 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تیروئید برا همه کسانی که کم کاری دارن تو بارداری بالا میره و شما باید وقتی مثبت شدی بری آز بدی ...

سلام عزیزم ممنون ازاطلاعات جامعت توکل به خدای بزرگ. 

اره دکترتیروییدم گفته سریع مثبت شدی ازمایش بده بیارواسم یه ازمایش بی تاریخ نوشته... 

راستی من امروز علاوه برکمرم زیردلمم دردمیکرد, وای نکنه علایم پریوده? وارد روز8دارم میشم امروز

افرین ننه  حرف گوش کن 😉😉😉 راستی روزه هم‌میگیری ؟

نه عزیزدلم متاسفانه گفتن نگیرم😖😖😥😥😥خیلی ناراحتم. 

امشبم دردداشتم زیردلم نگران شدم کمردردم که از روز5دارم همش, وای خداا نمیدونم خوشحال باشم یاناراحت

اما شنیدم برای tpoبالای ۱۰۰۰ پردنیزولون میدن  مال من ۶۵هست  یعنی بازم پردنیزولون میدن؟ ...

عزیزم لووتیروکسین به عدد تیروییدت tsh ربط داره. نه tpo. اگه tpo تونسته باشه روی تیروییدت اثر برای و کم کارش کرده باشه اون وقت باید لووتیروکسین مصرف کنی. ربطی به خود tpo نداره. هرچند برای استانه اطمینان شاید یکم دوزش رو بیشتر بدن. ولی اگه تنظیم باشه کسی بیخودی دارو نمیده. 

من با tpo ۵۵۰ هیدروکسی مصرف کردم. 

عزیزم لووتیروکسین به عدد تیروییدت tsh ربط داره. نه tpo. اگه tpo تونسته باشه روی تیروییدت اثر برای و ...

سلااام چطوری عزیزم؟ صبحت بخیر نی نی جان هاچطورن؟

من شب شکمم درد پریودی مانندداشتم نگران شدم😑😑کمردردم که دیگه همراهم شده

سلااام چطوری عزیزم؟ صبحت بخیر نی نی جان هاچطورن؟ من شب شکمم درد پریودی مانندداشتم نگران شدم😑😑کمرد ...

سلام عزیزمم. صبح شما و فسقلی ها هم بخیر 🥰

قربونت برم. خوبیم خداروشکر

عزیزم نگران نباش اصلا. این دردها طبیعیه، علامت هیچی هم نیست جز اینهمه دستکاری و دارو و درمان. 

انشالله مثبت میشی عزیزم. انقدر فکر منفی نکن. خودتو به یه کاری سرگرم کن وقت بگذره. شده روزی ده قسمت سریال ببین اما انقد به خودت فکر نکن ❤️

سلام همگی..دوستان من ی دفعه میکروم منفی شده..الان میخوام برم واسه دفعه دوم..دکترم افلاطونیانه..کسی م ...

بله عزیزم میتونی بری دکتر ایمونولوژ برات بنویسه زود هم باید بری چون جوابش یکماه طول میکشه 

عزیزم لووتیروکسین به عدد تیروییدت tsh ربط داره. نه tpo. اگه tpo تونسته باشه روی تیروییدت اثر برای و ...

دارچین جون من سال ۹۷ ازمایش tshدادم ۱ بود 

بعد اینسری دکتر برام ازمایش t3وt4وtshنوشته اصلا ازمایش tpoننوشته اما تو جواب ازمایشگاه زده tpo60 

بعد اصلا جواب tsh اینا نیومده 

این چجوربه؟🙄

هیدروکسی هم مثل پردنیزولون کورتون هست؟تاکی باید خورد؟

میگم الان من باید چه دکتری ب م؟باید به طرازی بگم یا برم متخصص غدد؟

سلام عزیزمم. صبح شما و فسقلی ها هم بخیر 🥰 قربونت برم. خوبیم خداروشکر عزیزم نگران نباش ا ...

ای جان دلمممم ممنونم فداتشم فسقلی های نازماخوبن? دیگه فشارت بالانرفته؟ خیلی باکوچولوهات دعاکن برای منم گرفته باشن وتاالان کلی رشدکرده باشن😍😍😍منم دیروزبالارفت شد14شدبعدش داروخوردم اوکی شد حرص وجوش زده بودم

وای مثبت دارم فکرمیکنم بخدا هی دارم کنترل میکنم ولی هفته دوم خیلی سخته ها, خیلی انتظارسخته. 

ای جان دلمممم ممنونم فداتشم فسقلی های نازماخوبن? دیگه فشارت بالانرفته؟ خیلی باکوچولوهات دعاکن برای م ...

عزیزم منم مثل شما امروز روز ۸,انتقالمه و حس میکنم یکم دلم سنگینه و مثل روزهای پریودی ولی اینا میتونه علامت های بارداری هم باشه پس به خدا اطمینان کن و بدون اون بیشتر از همه صلاح مارو میدونه

ایشالله که به حق فرق شکافته علی توی همین ماه نتیجه میگیریم و خدا دلمون و شاد میکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
دارچین جون من سال ۹۷ ازمایش tshدادم ۱ بود  بعد اینسری دکتر برام ازمایش t3وt4وtshنوشته اصلا ازم ...

مگه میشه دکتر نوشته باشه اما اونا نداده باشن؟ تمام صفحات رو ببین. اون برگه فاکتور ازمایشگاه رو ببین تو اونم نیست؟ یعنی مسیول ازمایشگاه نتونست دستخط دکترو بخونه؟

عزیزم تیرویید خیلی زود ممکنه تغییر کنه، آزمایش ۹۷ اصلا اعتبار نداره.

راستش فقط میدونم هیدروکسی هم برای ایمنیه، اما نمیدونم کورتونه یا نه. من تا بعد مثبت شدن خوردم. بعد چند هفته قطع کرد برام. 

بخوای بری غدد نیاز به tsh و t3 و t4 داری. اگه انشالله اونا تنظیم باشن غدد احتمالا کار خاصی نمیکنه. ولی اگه میزون نبود باید حتما بری غدد.

ممکنه طرازی بهت داروی سرکوب ایمنی بده. هرچند tpo خیلی هم بالا نیست. 

مگه میشه دکتر نوشته باشه اما اونا نداده باشن؟ تمام صفحات رو ببین. اون برگه فاکتور ازمایشگاه رو ببین ...

اصلا ابن سینا برای من tpoننوشته اما تو جوابدهی tpoهست 

درعوض tsh نوشته اما تو جوابدهی نیست