2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044740 بازدید | 684407 پست
عزیزم لیست آرمایشای ایمنی و انعقادی؛ Protein c Protein s Anti thrombin III APCR Homocystein B ...

ی دفعه لیستشوازاستارتر عزیز گرفتم..ممنونم عزیزم..حاجت روابشی

ی سوال برم دکتر ایمونولوژی بگم اینا رو بنویسه مینویسه یا اونم اما واگر میاره؟؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خداروشكررررر به سلامتي وارد سيكل شدي😍 مراقب خودت باش كه قراره به زودي مامان بشي♥️🌸

سلامت باشی گلم البته باید تا ساعت ۷ منتطر جواب تست کرونام باشم اگه مثبت بشه نمیتونم شروع کنم داروها رو دعا کن برام‌.عزیزمی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
رفتم آزمایش دادم دوباره ولی ازم نپرسیدن چه دارویی میخورم منم نگفتم . دکتر غدد میدونست میخوام آی وی ا ...

ناراحت نباش مطمینم اشتباه بوده عزیزم صلوات بفرست یکم آرومتر بشی عزیزم جوابش کی میاد بیا بگو حتما برات صلوات میفرستم 

خانما سلام شدیداااااا به دعاتون احتیاج دارم آزمایش تیروئیدم  به طرز مسخره ای بالا اومده و من چه ...

به خدا استرسي كه تو اين اي واي اف كشيدم تو ٦ سال كه بچه بزرگ كردم نكشيدم هر بار يه دغدغه جديد داره يكي از دكتر ها نوشته بود تو پيجش كه واسه اي وي اف موفق بايد اسپرم خوب باشه تخمك خوب سن كم خب  شخصي با اين خصوصيات بولش زياد بياد اي وي اف ميره طبيعي بچه دار ميشه از يه طرف ميكن اي وي اف براي اونايي كه سنشون بالا رفته نميدونم مشكلات ديكه اي دارن بعد وارد سيكل ميشي بايد از هر لحاظ عالي بشي بعد هم ٥٠ درصد شانس بارداري هست فقط ميتونم بكم به حق اين ماه مبارك  همه مثبت بشيم 

عزيزم مكه چند بود؟ خب الان تو بارداري خيلي ها تيروييد دارن وقرص مصرف ميكنن يعني تو لانه گزيني   ...

هیچی نمیدونم گلم سری پیش که انتقال داده بودم نرمال بود الان نمیدونم با وجود بالا بودن انتقال میدن یا نه. منتظرم فردا جوابم بیاد به دکتر علیرضایی که گفتم گفتن آنلاین با دکتر نوین که متخصص غدد هست اورژانسی ویزیت بشم حرفی از اینکه انتقالم میده یا نه نزد توروخدا دعام کن خیلی محتاج دعام انقد فکر و خیال کردمو ناراحت شدم سرم داره منفجر میشه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
آره خوب حتما خودش میدونه دیگه، ولی باز اگر دارویی بجز مکملهای روتین می خوری برای اطمینان می تونی زنگ ...

خیلی خیلی ازت ممنونم منم برات حمد میخونم عزیزم که بزودی زود دامنت سبز بشه و نی نی دار بشی.

والا هیچ دارویی به غیر همین ویتامین دی و فولیک اسید و استرادیول نمیخورم  چند روزم هست که روزی یدونه فرتیل سی ام میخورم توکل بخدا خیلی ناراحتم بازم ممنونم ازت گلم.

ناراحت نباش مطمینم اشتباه بوده عزیزم صلوات بفرست یکم آرومتر بشی عزیزم جوابش کی میاد بیا بگو حتما برا ...

خیلی ازت ممنونم گلم پیاماتو خوندم بسلامتی سیکل رو شروع کردی برات حمد میخونم انشالله بی حرف پیش به خوبی و به راحتی پانکچر بشی و کلی جنین برات تشکیل شه بعدم ایشالله مامان بشی. 

فردا جوابم میاد گلم چشم میگم اینجا التماس دعا 

[QUOTE=187296519]رفتم آزمایش دادم دوباره ولی ازم نپرسیدن چه دارویی میخورم منم نگفتم . دکتر غدد میدونست میخوام آی وی ا ...[/QUOT  عزيزم گذشت ولي خب بايد اين ازمايش ها ٢٠ روز قبل انتقال داده بشن جون من در عرض ٢٠ روز از٥ اومد8 صدم

سلامت باشی گلم البته باید تا ساعت ۷ منتطر جواب تست کرونام باشم اگه مثبت بشه نمیتونم شروع کنم داروها ...

انشاالله تست كرونات منفيه، با خيال راحت ميري داروهاتو ميزني بر بدن😄

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خیلی خیلی ازت ممنونم منم برات حمد میخونم عزیزم که بزودی زود دامنت سبز بشه و نی نی دار بشی. والا هیچ ...

قربون محبتت عزیزم ممنونم از لطف و مهربونیت

برات دعا می کنم، انشالله جواب آزمایشت خوب باشه. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزيزم يعني بعد ٥ روز بايد بري سونو؟ 

امروز روز سه بود که رفتم و سونو شدم و داروهامو شروع میکنم و بهم گفتن پنجشنبه دوباره بیام برای سونو میشه ۵ روز بعد ولی میشه روز ۸ سیکلم