2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044849 بازدید | 684414 پست
ای جان دلمممم ممنونم فداتشم فسقلی های نازماخوبن? دیگه فشارت بالانرفته؟ خیلی باکوچولوهات دعاکن برای م ...

اره عزیزم. اون دو روز آخر که دیگه تو یه دنیای دیگه ای!

دیروز ده بار فشارمو گرفتم. خداروشکر خوب بود، نمیدونم اون روز گرما و استرس اون‌کارو باهام کرد یا نه. ولی این بار میخوام فشارسنجمو ببرم مطب از صحتش مطمین شم.

عزیزم اگه قابل باشم چشم. منم خیلی محتاج دعاتونم ❤️

اصلا ابن سینا برای من tpoننوشته اما تو جوابدهی tpoهست  درعوض tsh نوشته اما تو جوابدهی نیست&nbs ...

نوبت بعدیت کیه؟ احتمالا دوباره برات بنویسه. چون tsh مهمه. برای من گفته بودن باید اوکی غدد بیاری تا اجازه شروع سیکل داده بشه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوبت بعدیت کیه؟ احتمالا دوباره برات بنویسه. چون tsh مهمه. برای من گفته بودن باید اوکی غدد بیاری تا ا ...

مال شما tshنرمال بود ؟ازقبل انتقال دارو رو خوردی؟

فعلا نوبت نداده گفته ۳ماه طبیعی اقدام کن نشد بیا

مال شما tshنرمال بود ؟ازقبل انتقال دارو رو خوردی؟

نه عزیزم بالا بود. دکتر غدد دارو داد بعد دو ماه نرمال شد مجدد رفتم پیشش گفت همین دوز رو ادامه بده. بعد برام آزمایش بدون تاریخ نوشت برای به محض مثبت شدن. بعد وارد سیکل پانکچر شدم. مرتب دارو خوردم و دیگه تنظیم بود. موقع انتقال دوباره آز دادم. تا اینکه مثبت شدم بهم خورد. بازم رفتم غدد برام تنظیم کرد. یه ماه بعد باز آز دادم باز یه کوچولو تنظیم کرد و گفت هر ماه چک کن اوکی بود نیاز نیست بیای پیش من به دکتر زنانت نشون بده. دیگه ثابت موند خداروشکر 😅

والا منم ابن سینا میرم دکتر به منم گفتن لوله ات چون مسدوده مایع عفونی میریزه تو رحم و باید برش دارن، ...

دکتر نگاه عکس رنگیم کرد گفت یکم التهاب داره احتمالا هیدرو .الان شما پانچر شدید؟ یاقبلش میخواین لاپراسکوپی کنید؟ کدوم دکتر قراره عملتون کنه؟ 

سلااام چطوری عزیزم؟ صبحت بخیر نی نی جان هاچطورن؟ من شب شکمم درد پریودی مانندداشتم نگران شدم😑😑کمرد ...

عزیزم منم دارم. نفخ‌. دل درد. بی خوابی. قشنگ دارم پریود میشم😁

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آره عزیزم.من لولم هیدرو بود.آخه من آندومتریوز دارم اونم از نوع شدید.رفتم ابن سینا کلی آزمایش و سونو ...

عزیزم ...خداروهزار مرتبه شکر که الان کنجدت تووجودته... اخه من توعکس رنگیم ننوشته بودن هیدرو ‌‌‌‌‌‌‌‌دکترمتشخیص داد.راستی با کدوم دکتر توابن سینا قرار بود عمل کنی؟ منظورم لاپارسکوپی وبرداشتن لوله هیدرو؟ 

سلام نیلوی خوش قلبم ممنونم که به یادم بودی الهی که هزار برابر دعاهات به خودت برگرده و بغلت از بچه ها ...

بمیرم برات چه سختی ای کشیدی خواهر...‌‌خداروشکر که الان حال نی نی خوبه .از خدا میخوام ازاین به بعد بارداری راحتی داشته باشی وازش لذت ببری...  

عزیزم منم مثل شما امروز روز ۸,انتقالمه و حس میکنم یکم دلم سنگینه و مثل روزهای پریودی ولی اینا میتونه ...

سلام عزیزم چقدرخوووب انشالله بگیره واسمون توام 11 ام میری ازمایش؟ 

اره منم شب دلم درد گرفت تموم شد ولی کمردرد هست چندروزه... 

انشالله خیلی امیدوارم اینبار فقط برای توام هفته دوم سخته؟؟ من خیلی

اره عزیزم. اون دو روز آخر که دیگه تو یه دنیای دیگه ای! دیروز ده بار فشارمو گرفتم. خداروشکر خوب ...

ایشالله صحتش مشکل نداره حساس نشو. ایشالله بسلامتی زایمان میکنی وماروشادمیکنی. 

وای اره خیلی سخته التماس دعا

عزیزم منم دارم. نفخ‌. دل درد. بی خوابی. قشنگ دارم پریود میشم😁

وای تودخترمامان شدی که😍😍😍

من فقط یکهویی گرفت حدود یه ربع بعد الان هیچی, فقط کمردرده همراهمه. وای این هفته دوم بگذره خوبه

آره عزیزم دوقلو هستن برام دعا کن همش لکه بینی دارم

ووااای به سلامتی عزیزم 😍😍😍تا جاییکه اینجا دیدم همه برا دوقلو دارن نگران نباش خدا خودش حافظشون باشه 🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم ...خداروهزار مرتبه شکر که الان کنجدت تووجودته... اخه من توعکس رنگیم ننوشته بودن هیدرو ‌‌‌‌‌‌‌‌ ...

قربونت عزیزم.با خود پادمهر قرار بود عمل شم.خیلی منو ترسوند بهم استرس زیادی وارد کرد.ولی تصمیمم این بود که اگه خواستم عمل کنم برم آصف جاه.البته من تعریف پادمهر هم زیاد شنیدم.

سلام همگی..دوستان من ی دفعه میکروم منفی شده..الان میخوام برم واسه دفعه دوم..دکترم افلاطونیانه..کسی م ...

سلام عزيزم ليست ازمايش بچه ها كذاشتن ميتوني  هردكتري  بري دكتر زنان يا ايمونولوژي  بگي اينا رو برام بنويس بعدش ميگه ازمايش نمينويسم براي من اصلا قابل درك نيست مكه دكتر ت هزينه اش رو ميده  من نميدونم جريان اين ايمني انعقادي چيه دكتر ها براي نوشتنش ناز ميكنن