2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

خانما سلام شدیداااااا به دعاتون احتیاج دارم آزمایش تیروئیدم  به طرز مسخره ای بالا اومده و من چهارشنبه انتقال جنین دارم دکترم گفتن آزمایشمو آزمایشگاه دنا همون نیلو سابق 

تکرار کنم که شاید خطای آزمایشگاهی بوده باشه 

التماستون  میکنم دعا کنید واقعا خطای آزمایشگاهی بوده باشه و فردا که آزمایشمو از آزمایشگاه دنا میگیریم تیروئیدم  نرمال باشه من الان چندساله تیروئید دارم و داشتم دارو میخوردم حتی بهمن ماه انقد پایین اومده بود شده بود چهاردهم که دوتا دکتر غدد رفتم یکی گفت کم نکن همونجوری ادامه بده یکی گفت کم کن و قرصو نصف کن منم کم کردم فک کنم اشتباه کردم باز ولی فروردین بیشتر کردم دوزمو  ولی نمیدونم چرا الان اینجور شده توروخدا توروخدا از ته دلتون دعام کنید که بازم انتقالم عقب نیفته من از بهمن منتظر انتقالم ماه پیش که پریودم عقب افتاد الانم اینجوری دارم دق میکنم دعام کنید

در اندک من تویی فراوان یارب..
ای وای نوشتم یک شنبه ببخشید شنبه منظورم بود 😂 پنج شنبه بری فک کنم بهت hmg بده اونم برای رشد فولیکول ...

اشکال نداره😉 گفت شنبه مرکز نیستش سه شنبه هم که تعطیله نمیدونم البته مرکز بازه یا نه باید فردا زنگ بزنم بپرسم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره شاید روال کار دکترت اینجوریه.شایدسری دوم که میری بهت بده. ولی خب حواست باشه.الان این امپول رو م ...

باشه حتما رفتم یادآروی میکنم بهشون. منم تا روز ۸ بهم دارو داده روز ۹ هم که صبحش با دکتر خودت ویزیت میشم باقی داروها رو اون روز میده بهم

ببخشید پی دی هومونگو با ابنوا باید بزنی اخه من با النوا ۷ روز اول هیچی بهم نداد

خواهش میکنم. امروز گفت فقط الونوا رو بزنم فردا به مدت چهار روز بقیه رو بزنم 

بمیرم برات چه سختی ای کشیدی خواهر...‌‌خداروشکر که الان حال نی نی خوبه .از خدا میخوام ازاین ب ...

خدا نکنه آرزو جونم 

ان شاالله که خیلی زود خدا غافلگیرت کنه و مامانت کنه و دیگه نیازی به دوا درمون نباشه و یه بارداری بی استرس و لذت بخشو تجربه کنی

اگه اینو بگم باورت نمیشه ما یه همسایه داشتیم بیچاره پسره از پشت بوم میفته و کلا هر دو بیضه اش آسیب می بینه و دکترا میگن هیچوقت نمی تونی بچه دار شی یعنی فقط مثل معجزه میمونه اگه بچه دار شی الان خانومش بارداره و ۶ ماهشه این یعنی هیچ چیزی نمیتونه جلوی اراده ی خدا رو بگیره پس ما هم بهش امیدوار باشیم..

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
فدات چشم قربون خدا برم توکلم به خودشه. شما هم برام دعا کن. والا همین الان فکرم درگیره این آمپولاس هم ...

عزیزم سعی کن شوهرت یاد بگیره اگه نشد برو بیرون به خصوص موقع انتقال کلی آمپول داری آلودگی هم الان بی نهایته. شوهر من حتی سوزن نمیتونست دست بگیره الان کامل همه چیو میزنه. Hcg که پودر و اب هست رو هم برام به راحتی زد هم توی بروشور آمپول و هم توی نت هست. بعضیا که خیلی سخته برین بیرون راحت تری عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره والا .بخدا من این حرفامو حتی به خواهر خودمم نمیتونم بگم فقط شما عزیزان هستین که راحت میتونم دردو ...

توکل به خدا. ما جز خدا پناهی نداریم. عزیز دلمی چون دیدم بی قراریات شبیه خودمه غصتو خوردم. آروم باش خواهر گلم. خدا بزرگه

عزیزم سعی کن شوهرت یاد بگیره اگه نشد برو بیرون به خصوص موقع انتقال کلی آمپول داری آلودگی هم الان بی ...

آره خودمم از آلودگی میترسم. دقیقا همسر منم اصلا نمیتونه توی دست بگیره حالا تا امشب میشینیم فکر میکنیم ببینیم چی میشه عزیزی.

خانما سلام شدیداااااا به دعاتون احتیاج دارم آزمایش تیروئیدم  به طرز مسخره ای بالا اومده و من چه ...

سلاام عزیزم چشم پیامتودیدم ناراحت شدم چقدر مال منم باداروبالارفته بودیکماه داروهام زیادکردن امادکترم گفت انتقال بخوای میدم اما باید سریع تر پایین بیاری.این چه گیریه ماافتادیم توش, برات ازته دلم دعا میکنم همین الان حمدمیخونم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

سلام عزیزم خوبی؟ببخشیدمزاحمت میشم من تا امروز 4تا امپول سینال اف 300 زدم روزی 300 واحد.خیلی عذر میخ ...

نه عزیز دلم نگران نباش. بدنت داره به داروها جواب میده. ازاد نمیشن گلم

آره خودمم از آلودگی میترسم. دقیقا همسر منم اصلا نمیتونه توی دست بگیره حالا تا امشب میشینیم فکر میکنی ...

تلاشتونو بکنین چون میدونم ارزششو داره میگم خودت میفهمی عزیزم چقدر راحت میشی. خودتم هولش نکن کاملا بدنتو شل کن بزار راحت تزریق کنه. ممکنه دفعه ی اول خوب نزنه بهش روحیه بده. بهترین کار هم اینه بربن مرکز اونجا یکدور برات بزنن شوهرت فیلم بگیره بعد بیا خونه تو نت و بروشور ها رو بخون و تزریق کنه دیگه خودش

تلاشتونو بکنین چون میدونم ارزششو داره میگم خودت میفهمی عزیزم چقدر راحت میشی. خودتم هولش نکن کاملا بد ...

مرسی مامان ماهنده جون که اینقد برام وقت میذاری خدا شاهده همینا به من روحیه میده شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی خیلی آروم‌میشم میام و با دوستام در میون میذارم مشکلمو. حتما این کارو میکنم منم بهش روحیه میدم نه استرس ❤

فدای تو ایشالا تاروز پانکچرت فولیکولات رشد می کنن، اگر  کلا فولیکول نداشتی مطمئنا روزهای اول س ...

سلام عزیزم خوبی میگم میشه بگی شما داروهای پانکچرت چیا بود چند واحد بود و چند تا تخمک دادین؟