2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
اشکال نداره  پنج شنبه که رفتی باز فک میکنم یک شنبه باید بری پیش خودش

مگه یکشنبه هستش طرازی ابن سینا. گفت نگران نباش یه کاریش میکنیم خدا میدونه دلم میخواست خودش باشه باز 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ان شاءالله تو این ماه پر برکت همگی خلاص بشیم از این دکترا  منفی عزیزم مریض که نیستی که شک کنی ب ...

انشالله آمین از خدا میخوام همه منتظرا جواب بگیرن. نه اصلا علایمی که ندارم ولی خب باز نگرانم چون بعضی وقتا نشون نمیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امپول ستروتاید باید میدادن بهتون زنگ بزن از قسمت پاسخگویی بپرس اره دکتر خوبیه جواب میده سوالارو

مرسی عزیزم فردا زنگ میزنم میپرسم دوستان گفتن وسطش بهم‌میدن احتمالا پنجشنبه بهم‌میدن

الان که این آمپول لازمت نمیشه. وایسا انشالله کلی فولیکول تشکیل بشه بعد.

قربونت برم انشالله دارچین جون با دوتا فندوقت برام دعا کن تست کرونام منفی بشه و کای فولیکول داشته باشم عزیزم

مگه یکشنبه هستش طرازی ابن سینا. گفت نگران نباش یه کاریش میکنیم خدا میدونه دلم میخواست خودش باشه باز& ...

ای وای نوشتم یک شنبه ببخشید شنبه منظورم بود 😂 پنج شنبه بری فک کنم بهت hmg بده اونم برای رشد فولیکولاته   ستروتاید هم فک کنم بنویسه برات

سلام عزیزم به فال نیک بگیر انشاالله که علائم مامان شدنه...پریود چیه بهش فکرم نکن،،استرس اصلا خوب نیس ...

سلااااممم مامان خانوم گل خوبی? چشمم حتماممنون گاهی من ازخواب پامیشم یکهوقلبم میاددهنم نمیدونم چمه که الکی استرس میشم. 

چشم به پریودفکرنمیکنم امروزم میرم حموم مامان تمیزبشم😂

مرسی عزیزم فردا زنگ میزنم میپرسم دوستان گفتن وسطش بهم‌میدن احتمالا پنجشنبه بهم‌میدن

اره شاید روال کار دکترت اینجوریه.شایدسری دوم که میری بهت بده.

ولی خب حواست باشه.الان این امپول رو من باید روز نهم و دهم سیکلم بزنم

مرسی عزیز دلم. تشک آنتی رفلاکس گرفتم براش. حتما کارایی که گفتی رو انجام میدم. ❤️♥️❤️♥️

سلام لیلا جون خوبی عزیزم نینیت خوبه مگه رفلاکس داره چجوریه  پسرمنم گاهی شیر بالا میاره .راستی اذیت نمیکنه پسر من که روزا همش خوابه شبم از ساعت ۱۰تا ۱۲یک بند گریه میکنه کولیک داره تا صبحم که چند بار شیر میخاد کلا خواب شب تعطیل شیر خودتو بهش میدی یا شیر خشک چند کیلو بود موقع تولدش؟ 

قربون دلت برم  عزیز دلم میومدی یه خبر میدادی به خدا همش فکرم پیشت بود همش به همسرم میگفتم یعنی ...

عزیزمی فداتشم یه ده روز پیش که جواب آمنیوسنتزم اومد اومدم اینجا و زود نتیجه رو گفتم فکر کردم دیدی اگه میدونستم اینقد لطف داری بهم و به فکرمی میومدم برات پیام میذاشتم توروخدا منو ببخش این مدت نگرانت کردم عزیزم شرمنده ام کردی..❤❤❤

هر کاری میکنم استرسی که دکترا به جونم انداختن دست از سرم برنمیداره باور میکنی هر شب کابوس میبینم و با گریه بیدار میشم..

تو این مدت فقط از خدا خواستم هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکنه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اما شنیدم برای tpoبالای ۱۰۰۰ پردنیزولون میدن  مال من ۶۵هست  یعنی بازم پردنیزولون میدن؟ ...

طرازی و زرنانی بمن پردنی دادن

۹۰بود برای من

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم یه سوال داشتم .کدوم مرکز برا ازمایش dfi خوبه؟ میلاد یا جهاد دانشگاهی؟ 

عزیزم همسر من تو جهاد انجام داد جوابشم خوب بود ده روز طول کشید تا جوابش بیاد ولی از مرکز میلاد خبری ندارم ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه جفتشونم مرکز نابارورین و مناسبن برای این آزمایش ببین شما کجا راحتی و میتونین انجام بدین

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن