2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
دعا کنید تست کرونام منفی بشه بتونم آمپولا رو از امشب شروع کنم وگرنه می افته تا ماه دیگه. خیلی محتاج ...

عع جدی باید ازمایشت منفی،بشه بعد شروع کنی چ جالب ان شاءالله من دلم برات روشنه عزیزم مطمئن باش کارت خوب پیش میره😍

ای جانم🥰🥰🥰 خدا نکنه مثبت باشه وقتی علائم نداری و همش تو خونه بودی. گلم به این چیزا اصلا فک نکن او ...

فدات چشم قربون خدا برم توکلم به خودشه. شما هم برام دعا کن. والا همین الان فکرم درگیره این آمپولاس همسرم میگه بریم بیرون برامون بزنن چون این پودر قاطی کردن رو اصلا بلد نیستیم بعدشم میگه یه وقت اشتباه بزنیم حیفه. احتمالا بریم بیرون 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با غصه خوردن که حل نمیشه به نظرم تا جور شدن پولش حتما برای خودت یه سرگرمی درست کن. میفهممت اساسی یعن ...

اره والا .بخدا من این حرفامو حتی به خواهر خودمم نمیتونم بگم فقط شما عزیزان هستین که راحت میتونم دردودل کنم...خدا خودش کمکمون کنه...بابت حرفات مرسی خواهری

خداروشکر عزیزم الونوا رو از همون ابن سینا گرفتی ؟؟چقد شد داروهات ؟؟ خودت گفتی الونوا بده ؟؟ 

کل داروهام با بیمه شد ۲۵۲۰میلیون. آره از همون ابن سینا گرفتم. والا همون اول تا شروع کرد به نوشتن بهش گفتم لطفا داروی خوب بهم بدید گفتم سینال ننویس گفت داروخونه چیز دیگه نداره گفتم میرم بیرون میگیرم ولی باز نوشت که نرم داروخونه دیگه توکل به خدا

پنج شنبه که دکتر طرازی نیست پیش کی باید بری

نه نیست خودش گفت طاهری. بهش گفتم نمیشه شنبه بیام که خودتون باشید گفت اول اینکه نیستم شنبه دوم دیره تا شنبه منم قبول کردم چه کنم مجبور شدم

عع جدی باید ازمایشت منفی،بشه بعد شروع کنی چ جالب ان شاءالله من دلم برات روشنه عزیزم مطمئن باش کارت خ ...

قربون دلت برم انشالله تو رو خدا هانی جون برام دعا کن آره گفت باید منفی بشه منم استرس گرفتم بدجور تست از بینی گرفت شد ۳۰۴ تومن. 😘

[QUOTE=187273771]اصف جاه هزینه اش خیلی زیاده .خدا خودش کمکم کنه شرایطم جور شه بیام یه ویزیت بادکتر پ ...

والا دکتر نصر وعلیرضایی گفتن لوله راستت هیدرو .باید لاپراسکوپی وهیسترو بشی ...‌‌‌‌‌‌‌‌باتودلیت برام دعا کن  

خانما سلام داروخانه بجای شیاف فرتیژست اینو بهم داده و میگه اینم همونه فرقی نداره کسی تجربه استفاده ا ...

شياف از امپول بهتره فقط بايد بعدش يكساعت دستشويي نري كه جذب شه 👇 مقایسه اثر بخشي شياف با امپول عضلاني پروژسترون

https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=46160

الهی آمین عزیزم. ممنون🌷♥️ انشالله شما هم مامان بشی به زودی

سلام عزیزم خوبی؟ببخشیدمزاحمت میشم

من تا امروز 4تا امپول سینال اف 300 زدم روزی 300 واحد.خیلی عذر میخام واژنمو سینه هام درد میکنن دل درد دارم شکمم بزرگ شده.دکترم گفته هفتم بیا سونوگرافی.امپول جلوگیری از ازاد شدن تخمک رو دو روز دیگه باید بزنم.میگم به نظرتون تا اونموقع تخمکام ازادنمیشن؟

عزیزم سینال اف خوب نیست؟دکترم به من سینال اف داده.چی خوبه پس؟

نه عزیزم خیلی از دوستان سینال داشتنو خیلی راضی بودن ولی من دوست داشتم خارجی برام بنویسه انشالله که برامون خوب باشه. راستی دکترت ابن سینا طاهری بود ؟

اره دکتر طاهریه دکترم خارجیش چیه؟

از دکترت راضی با دقته چه جوریه منم باید پنجشنبه باهاش ویزیت بشم چون دکترم نیستش با اون باید ویزیت بشم جواب میده سوالا رو یا نه؟ گونال فکر کنم خارجیه‌. به این چیزا فکر نکن ما دیگه داروهامون رو گرفتیم اصلا نگران نباش

سلام عزیزم خوبی؟ببخشیدمزاحمت میشم من تا امروز 4تا امپول سینال اف 300 زدم روزی 300 واحد.خیلی عذر میخ ...

به من که نداده آمپول آزاد سازی.

اسمش چیه آمپول جلوگیری از آزاد سازی؟