2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها هرچی میگردیم فرتیل سی ام پیدا نمیشه چرااا؟؟؟؟    

والا بچه ها میگفتن الان به سختی پیدا میشه جالبه پارسال داشتن تهران من دوتا ۹۰ تایی گرفتم از داروخانه ای که بیرونه رویانه دقیقا سر کوچش...عزیزم از اونجا یه سوال کن شاید داشته باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من که نداده آمپول آزاد سازی.  اسمش چیه آمپول جلوگیری از آزاد سازی؟

عزیزم به سلامتی دیگه واردسیکل شدی خیره انشالا

آمپول جلوگیری از آزادسازی ستروتاید یا مشابه اون میدن وسط سیکل که میری اون موقع میدن 

کل داروهام با بیمه شد ۲۵۲۰میلیون. آره از همون ابن سینا گرفتم. والا همون اول تا شروع کرد به نوشتن بهش ...

اگه دارو خونه چیز دیگه ای نداره پس چرا الونوا داشت 🙄 خوبه خداروشکر داروهات خیلی خوبن دقیق سر وقتش بزن 

سلام عزیزم خوبی؟ببخشیدمزاحمت میشم من تا امروز 4تا امپول سینال اف 300 زدم روزی 300 واحد.خیلی عذر میخ ...

فهیمه جان این دردا همه عوارض آمپولاست هر کدوم یه جورش رو داریم الان که هفتم باید بری سونو دیگه زودتر از ۸و۹ که تخمک آزاد نمیشه نگران نباش به موقع بزن

قربون دلت برم انشالله تو رو خدا هانی جون برام دعا کن آره گفت باید منفی بشه منم استرس گرفتم بدجور تست ...

ان شاءالله تو این ماه پر برکت همگی خلاص بشیم از این دکترا  منفی عزیزم مریض که نیستی که شک کنی ب ازمایشت 

عزیزم به سلامتی دیگه واردسیکل شدی خیره انشالا آمپول جلوگیری از آزادسازی ستروتاید یا مشابه اون میدن ...

سلامت باشی گلم البته اگه تست کرونام مثبت بشه تا ساعت ۷ امروز مشخص میشه میتونم داروها رو شروع کنم یا نه. مرسی پس هنوز بهم نداده ممنونم جواب دادی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اگه دارو خونه چیز دیگه ای نداره پس چرا الونوا داشت 🙄 خوبه خداروشکر داروهات خیلی خوبن دقیق سر وقتش ب ...

واقعا داروهام خوبن به خاطر سینال ناراحتم. گفت فعلا اینا رو داره داروخونه. چشم حتما عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤