2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام دوستای گلم من صبح رفتم دکتر داروهای شروع سیکل رو دادن یه دونه الونوا. سینال آف. پی دی هومونگ برای ۵ روز دادن دوباره پنجشنبه میرم سونو بشم. دعا کنید برام دوستای خوبم. به نظرتون داروهام خوبه؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم من صبح رفتم دکتر داروهای شروع سیکل رو دادن یه دونه الونوا. سینال آف. پی دی هومونگ بر ...

سلام عزیزم. مبارکه😍😍😍 بالاخره داروهاتو گرفتی و شروع شد. انشالله تا تهش خیر باشی و مامان یه دو قلوی ناز بشی🥰🥰🥰🥰 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم با طرازی ویزیت شدی دارو چی داد بهت @داداشمممم    

سلام عزیزم بله ویزیت شدم بهم آمپول الونوا. سینال و پی دی هومونگ. داد ویتامینم ماکاویت و کیوتن. واسه ۵ روزم داده 

سلام عزیزم. مبارکه😍😍😍 بالاخره داروهاتو گرفتی و شروع شد. انشالله تا تهش خیر باشی و مامان یه دو قلو ...

انشالله قربونت برم. مامان ماهنده جون برام دعا کن تست کرونا دادم گفت اگه مثبت بشه نمیتونی داروها رو شروع کنی خیلی برام دعا کن تا ساعت ۷ جوابش میاد 

آرزو جون دق میکنی انقدر فکر و خیال میکنی ها. اگه نگفتن یعنی نداشتی دیگه عزیزم. از راه دور فقط نشستی ...

والا ماهنده جون از وقتی فهمیدم لوله ام هیدرو بدجور فکروخیال میکنم .درد خودم یه طرف هزینه بالای عمل هم یه طرف .خود دکترم دکترسربازی رو معرفی کرد پانزده میلیون ازم خواست ‌‌‌‌‌‌والا دروغ چرا ندارم ...الانم موندم چیکار کنم ...ازاین امتحان الهی خسته شدم کاش بزودی همه مون ازاین انتظار دربیایم 

انشالله قربونت برم. مامان ماهنده جون برام دعا کن تست کرونا دادم گفت اگه مثبت بشه نمیتونی داروها رو ش ...

ای جانم🥰🥰🥰 خدا نکنه مثبت باشه وقتی علائم نداری و همش تو خونه بودی. گلم به این چیزا اصلا فک نکن اون بالایی بخواد پیش بره میره گلم. فقط حواست باشه داروهاتو درست استفاده کنی به چیزای دیگه فک نکن 

[QUOTE=187265277]والا نمیدونم چه بلایی سرم اومده .نه حاملگی خارج رحم داشتم نه عملی .درمورد اندومتریو ...

اصف جاه هزینه اش خیلی زیاده .خدا خودش کمکم کنه شرایطم جور شه بیام یه ویزیت بادکتر پادمهر داشته باشم 

سلام عزیزم بله ویزیت شدم بهم آمپول الونوا. سینال و پی دی هومونگ. داد ویتامینم ماکاویت و کیوتن. واسه ...

خداروشکر عزیزم الونوا رو از همون ابن سینا گرفتی ؟؟چقد شد داروهات ؟؟ خودت گفتی الونوا بده ؟؟ 

[QUOTE=187265277]والا نمیدونم چه بلایی سرم اومده .نه حاملگی خارج رحم داشتم نه عملی .درمورد اندومتریو ...

راستی ممنون ازاینکه برام وقت گذاشتی راهنماییم کردی .خدا دوقلوهات رو برات نگه داره وبسلامتی بغلشون کنی

[QUOTE=187273771]اصف جاه هزینه اش خیلی زیاده .خدا خودش کمکم کنه شرایطم جور شه بیام یه ویزیت بادکتر پادمهر داشته ولی اگر مشکلت فقط لوله هیدرو باشه فک نکنم هزینت بیش از همون ۱۵ تومنی بشه که قراره به سربازی بدی

والا ماهنده جون از وقتی فهمیدم لوله ام هیدرو بدجور فکروخیال میکنم .درد خودم یه طرف هزینه بالای عمل ه ...

با غصه خوردن که حل نمیشه به نظرم تا جور شدن پولش حتما برای خودت یه سرگرمی درست کن. میفهممت اساسی یعنی حس میکنم تمام بچه های اینجا همو میفهمن واسه این میگم کمتر حرص و جوش و فکر و خیال کن

سلام عزیزم ممنون ازاطلاعات جامعت توکل به خدای بزرگ.  اره دکترتیروییدم گفته سریع مثبت شدی ازمای ...

سلام عزیزم به فال نیک بگیر انشاالله که علائم مامان شدنه...پریود چیه بهش فکرم نکن،،استرس اصلا خوب نیست برا نینیات😍