2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044855 بازدید | 684416 پست
قربونت برم عزیزم ببخش منو.ان شاء الله به حق علی ع به زودی مادر بشی گلم🥰🥰❤❤

فدات شم گلم خواهش میکنم این چه حرفیه آمین ممنونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
روزی ۳ تا در اصل چون رو قوطیش هم نوشته روزی سه تا باید خورد...

آها ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر نگاه عکس رنگیم کرد گفت یکم التهاب داره احتمالا هیدرو .الان شما پانچر شدید؟ یاقبلش میخواین لاپرا ...

من قبلا پانکچر شدم از 17 تا تخمک فقط 3 تا جنین شد

الانم دکتر میگه اول پانکچر و فریز جنین قبل انتقال عمل کنن و لوله رو بردارن 

اگه خدا بخواد دکتر آ صف جاه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
لولت چرا هیدرو شده؟آندومتریوز داری؟کدوم شهری ؟اگر مشکل چسبندگی و اینا نباشه و فقط لوله هیدرو باشه عم ...

والا نمیدونم چه بلایی سرم اومده .نه حاملگی خارج رحم داشتم نه عملی .درمورد اندومتریوز تاحالا چیزی بهم نگفتن اگه داشتم تومرکز مام دکتر علیرضایی بهم میگفت دیگه ها؟ 

سلام نیلوی خوش قلبم ممنونم که به یادم بودی الهی که هزار برابر دعاهات به خودت برگرده و بغلت از بچه ها ...

قربون دلت برم 

عزیز دلم میومدی یه خبر میدادی به خدا همش فکرم پیشت بود همش به همسرم میگفتم یعنی چی شد الان دارن چیکار میکنن

الهی شکر عزیزم

از ته قلبم برات خوشحال شدم

دیگه استرس نداشته باش

فقط به پسر قشنگت و روزای خوب پیش رو فکر کن 

انشالله ازین به بعد فقط لذت میبری و به سلامتی و با دل خوش بغل میکنی عزیز دلت رو❤❤💖

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

وای من الان گفتم برم یه گل گاوزبون دم کنم، فکر کردم چون میگن آرامش بخشه لابد فشار رو میاره پایین. یه لیوان ریختم گفتم حالا یه سرچی کنم. دیدم نوشته هم برای زنان باردار ممنوعه هم فشار رو میبره بالا    خدا بهم رحم کرد یعنی.. اه بیخود نیست از این طب سنتی بدم میاداا، معلوم نیست چیزی که فشار رو میبره بالا چجوری آرامش بخشه   

[QUOTE=187256991]هزینه ابن سینا و هم آصف جاه بالاست .اولین بار هست که میخوای عمل بشی؟[/QUOTE هزینه عمل توابن سینا چقده مگه؟ اگه منظورت لاپارسکوپی بله اولین باره .اما اگه ivf منظورته سه بار انتقال منفی داشتم .البته قبلا مشکل هیدرو نداشتم هردولوله ام سالم بود فقط بخاطر مشکل همسرم ivf کردیم

من قبلا پانکچر شدم از 17 تا تخمک فقط 3 تا جنین شد الانم دکتر میگه اول پانکچر و فریز جنین قبل انتقال ...

دلیل اینکه چرااینقد جنین کم تشکیل شده نگفتن؟ دکتر علیرضایی هم گفتن میتونی قبل پانچر عمل کنی یا پانچر کنی قبل اینکه انتقال بدیم عمل شی .میگم ممکنه منم مشکل اندومتریوز داشته باشم؟

عزیزم به نظر من فرتیژست بگیری بهتره.من اول فرتیژست استفاده میکردم دوره بعد داروخونه اینو داد.میزاشتم ...

رفتم فرتیژست خریدم ممنون که تجربتو  گفتی عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..

[QUOTE=187265277]والا نمیدونم چه بلایی سرم اومده .نه حاملگی خارج رحم داشتم نه عملی .درمورد اندومتریوز تاحالا اگر سونوگرافی رنگی و عکس رنگی دادی و چیزی نگفتن پس خدا رو شکر نداری آندومتریوز.و حالا که نداری پس عملت خیلی سخت نیست و هزینش هم زیاد نیست.اما باز یه سر برو پیش پادمهر و آصف جاه یه ویزیت شو .ضرر نداره.اینا دکترای خیلی خوبی هستن مخصوصا آصف جاه.شما که باید بری مام برای انتقال یه دفه که میای یه نوبت پیش آصف جاه بگیر.آخه عملش حرف نداره

والا نمیدونم چه بلایی سرم اومده .نه حاملگی خارج رحم داشتم نه عملی .درمورد اندومتریوز تاحالا چیزی بهم ...

آرزو جون دق میکنی انقدر فکر و خیال میکنی ها. اگه نگفتن یعنی نداشتی دیگه عزیزم. از راه دور فقط نشستی غصه میخوری. ماها چاره ای جز صبوری نداریم با حوصله درمان رو ادامه بده عزیزم به خدا بسپار. من خودم انقدر غصه خوردم موهام سفید شده واسه همین میگم تو نکن. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰