2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
قربونت عزیزم.با خود پادمهر قرار بود عمل شم.خیلی منو ترسوند بهم استرس زیادی وارد کرد.ولی تصمیمم این ب ...

نمیدونم این چه مصیبتی گرفتار شدم .خیلی خیلی نگرانم .دکترم بهم دکتررخگیره رو معرفی کرده برام عمل کنه .نظر دکترای ابن سینا هم  اینه تاثیری رو تخمک نداره؟ ومیتونیم اول پانچر شیم بعد لاپارسکوپی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم این چه مصیبتی گرفتار شدم .خیلی خیلی نگرانم .دکترم بهم دکتررخگیره رو معرفی کرده برام عمل کنه ...

آره عزیزم لوله هیدرو که تو کیفیت تخمک اثری نداره .میگن فقط باعث میشه انتقال نگیره.میگن عفونت می ریزه جنین رو میکشه.این دکتر رو نمیشناسم از دکترای ابن سینا هست؟

آره عزیزم لوله هیدرو که تو کیفیت تخمک اثری نداره .میگن فقط باعث میشه انتقال نگیره.میگن عفونت می ریزه ...

نه از دکترای بیمارستان رسول اکرم .دکتر علیرضایی بهم دکتر سربازی رو معرفی مرد چون هزینه اش بالا بود پیش ایشون نرفتم .بعدش دکتر رخگیره رو معرفی کردن .بنظرشما برم ابن سینا بهتره یا دکتر رخگیره؟ من فک میکردم عمل راحتیه اما تونی نی سایت که میگردم ترس میره توتمام وجودم

نه از دکترای بیمارستان رسول اکرم .دکتر علیرضایی بهم دکتر سربازی رو معرفی مرد چون هزینه اش بالا بود پ ...

بدبختی تهران نیستم که راحت بادوسه تا دکتر ویزیت شم‌مشورت بگیرم براهمین بیشتر نگرانم 

نه از دکترای بیمارستان رسول اکرم .دکتر علیرضایی بهم دکتر سربازی رو معرفی مرد چون هزینه اش بالا بود پ ...

لولت چرا هیدرو شده؟آندومتریوز داری؟کدوم شهری ؟اگر مشکل چسبندگی و اینا نباشه و فقط لوله هیدرو باشه عمل سختی نیست

خانما سلام داروخانه بجای شیاف فرتیژست اینو بهم داده و میگه اینم همونه فرقی نداره کسی تجربه استفاده از این شیاف داره؟ یا نه فرتیژست بهتره؟ 

به دکترمم  فرستادم گفت مشابه همون فرتیژست هست ولی گفتم ببینم کسی تجربشو  داره بنظرتون چکار کنم عوض کنم یا نه فرقی نداره؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام همگی..دوستان من ی دفعه میکروم منفی شده..الان میخوام برم واسه دفعه دوم..دکترم افلاطونیانه..کسی م ...

سلام عزیز دلم..دکتر منم افلاطونیان هست..انتقال اولم هم با ایشون بود و مثبت شد..حالا دوباره میخام برم پیش خودشون برا جنین فریزهام..منم ز زدم گفتن روز ۱۴بیا..ولی من خودم رفتم دکتر زنان شهرستان برام آزمایش نوشت و چک شدم..قرار بود این ماه برم انتقال ک تییروییدام کم کار بود گفتن ی ماه قرص بخور بعد بیا..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خانما سلام داروخانه بجای شیاف فرتیژست اینو بهم داده و میگه اینم همونه فرقی نداره کسی تجربه استفاده ا ...

عزیزم به نظر من فرتیژست بگیری بهتره.من اول فرتیژست استفاده میکردم دوره بعد داروخونه اینو داد.میزاشتم بعد که آب میشد میومد بیرون سوزش و خارش داشتم اول فک کردم عفونت گرفتم ولی بعد که دوباره فرتیژست استفاده کردم نه سوزش داشتم نه خارش.البته این تجربه من بوده

مرسی گلم مثلا برای منی که ضخامتم  خوب رشد کرده ضرر نداره که یوقت زیادی ببرتش بالا ؟ اصلا ضخامت ...

نه باعث خیلی زیاد شدن نمیشه نگران نباش

کلا خوبه برای رحم

ضخامت تا ۱۲ دیدم انتقال میدن ولی  بیشتر از ۱۲ خوب نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم من پس فردا انتقالمه روزی سه تا فرتیل میخورم  بعد انتقال هم باید ادامه بدم فرتیلو؟

ببین دکترت چی میگه

من شنیدم تا مثبت شدن میشه ادامه دادو بعدش باید قطع کرد ولی بازم روز انتقال از دکترت بپرس

خدایا شکرت 🙏🏻❤️