2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه بد نیست بخور عزیزم تو نت هم راجع بهش خوب گفته منم بیست تا دونه از قبل داشتم از روز اول پریودم دار ...

سلام ببخشید من این فرتیل سی پیدا نکردم به جاش دکتر برام فرتولید نوشت گفت مشابه همونه درسته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیز دلم از دلگرمیت😍😍😍😍😍انشالله که هممون جواب مثبت بگیریم من بار اول انتقاله اگرم خدای نکر ...

انشالله نتیجه میگیری عزیزم 🥰🥰🥰مواظب خودت باش 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
آره واقعا، يه جوري شده همش بايد خودمون به دكتر خط بديم. تازه من همش ميگم دكترم حواسش هست و دقتش بالا ...

خب اونا هم خیلی شلوغ هستن ، واقعا یادشون نمومونه و این مشکل تو ایران هست که یه دکتر در روز میتونه ۱۰۰ نفر ویزیت کنه 😒😒😒 

اگه تعداد محدود باشه قشنگ وقت میزارن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
انشاالله توکل به خدا حتما باهات میمونن... تو پست قبلیم میخواستم بگم برا شما و ماهنده جون که الان ان ...

ای جووونم فداتشم اشکال نداره میشه دیگه😇😇

برای سلامتی زایمانت حمدمیخونم انشالله بسلامت نی نی روبغل بگیری

سلللااام عزیزدلم😍😍😍ممنونم الحمدلله. امیدوارم توجاشون محکم باشن وبمونن برام. توخوبی قربونت برم?&nb ...

عزیزم...انشاءالله ب حق همین ماه عزیز..حتماااا همین طوره...🤗🤗❤❤

منم الهی شکر میگذره..

ااااااا چرااا مامانیییی..گریه چراااا؟؟ نببینم ناراحت باشیاااا..وقتی توکلت ب خدااا باشه دیگه نگرانی نداره؟بسپار ب خودش..بهترینها رو برات رقم میزنه😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم...انشاءالله ب حق همین ماه عزیز..حتماااا همین طوره...🤗🤗❤❤ منم الهی شکر میگذره.. ااااااا چرا ...

ازخدامیخوام حالت به بهترین نحوبگذره وبزودی جواب دل پاکتوازخدابگیری. 

نمیدونم چمه ولی قطعی بخدا توکل کردم بخدا, امروزم وفات حضرت خدیجه اس گریه کردم گفتم یاحضرت خدیجه بحق اون لحظه خوشی که مادرشدی جواب ماروهم بده شفاعت کن. 

دعاکن عزیزم کم نیارم این یک هفته رو😍😍😍

ازخدامیخوام حالت به بهترین نحوبگذره وبزودی جواب دل پاکتوازخدابگیری.  نمیدونم چمه ولی قطعی بخدا ...

فدای تو مهربونممم🤗🤗🤗

انشاءالله عزیز دلم..حتماااا❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم کدوم بیمارستان میرید برای زایمان به سلامتی؟من هنوز گیجم نتونستم جایی رو در نظر بگیرم 🙏🏻🙏🏻❤ ...

من پیامبران  رفتم ۴روزه زایمان کردم ...ایشالا شماهم به سلامتی فارغ میشی ...دکترت کدوم بیمترستاناهست اونجابرو