2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست
[QUOTE=186619022]باشه عزیزم همین کارو میکنم روز دوم میرم حتما والا قبل ابن سینا گروهی کار میکردن الا ...

فدات شم منم نمیفهمم والا به خدا. الان دوباره زنگ زدم‌ابن سینا گفت انصاری پنجشنبه نیستش ولی فردا هستش دیگه فکر کنم شماره منو جواب ندن😁🤭🤭🤭 حالا تا فردا ببینم کی دقیق پری میشم زنگ میزنم با یه دکتر خوب وقت میگیرم انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم. امروز رفتم اولین سونویی که در مرکز مام ازم گرفتن رو دیدم زده بود دوازده تا فولیکول یه تخمک ...

سلام ببخشید مگه قبل از شروع امپولا تعداد فولیکولا مشخصه پس هر کسی همون مقدار که اول دیده شده فولیکول داره 

سلام گلم. آره عزیزم. التماس دعا. تا خدا چی بخواد. ممنونم از محبتت♥️ انشالله گوگولی های تو هم برات بم ...

سلام خوبی به سلامتی انتقال دادی؟؟ان شالله که مثبت میشی....میگم تاساعت چند طول کشید؟یعنی ساعت چند دیگه مرخص شدی

خب پس ان شاءالله حداقل پس فردا پریود بشی که شنبه بری پیش طرازی نشدم خدا که نیست طرازی برو پیش دکترای ...

انشاللهههههه. دقیقا همه چی دسته خداس دکترا واسطه هستن مرسی که پیام دادی خیلی آرومتر شدم دیگه الان استرس ندارم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شانس منو میبینی پری نیومد حالا هم که اومد بد موقعه اومده. حالا فردا زنگ میزنم اگه دکتر انصاری بود با ...

عزیزم دکتر انصاری روزای یکشنبه تا چهارشنبه تو ابن سینا هست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام ببخشید مگه قبل از شروع امپولا تعداد فولیکولا مشخصه پس هر کسی همون مقدار که اول دیده شده فولیکول ...

بله عزیزم در هر صورت ما خانما هر ماه یه تعداد فولیکول داریم دیگه. بعد خوب یه مقدار از این فولیکول‌های ممکنه رشدشون خوب نباشه و به اون سایز لازم نرسن حتی با دارو برای همینه که متغیر میشه تعداد موقع پانکچر.مرکز مام خوبیش اینه یه ویزیت قبل از شروع پانکچرت میشی و داروهارو  با توجه به اون ویزیت برات مینویسن دیگه ماه بعدش یا دوماه بعدش که خواستی وارد سیکل پانکچر شی داروهاتو آماده داری و از روز اول پریود شروع میکنی دیگه استرس بودن دکتر و پریود شدن در روزهای تعطیلی رو نداری داروها تو دفترچت  نوشته شده هست و خودت دیگه از روز اول پریود تهیه میکنی و استفاده میکنی.

در اندک من تویی فراوان یارب..