2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
باشه عزیزم همین کارو میکنم روز دوم میرم حتما والا قبل ابن سینا گروهی کار میکردن الانم دیگه به خودم ا ...

انشالله بسلامتی منم هفته آینده پری میشم کاش سه شنبه پری بیاد منم بیام برای شروع سیکلم ولی من راهم دوره خیلی سخته🥺🥺🥺🥺

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم در هر صورت ما خانما هر ماه یه تعداد فولیکول داریم دیگه. بعد خوب یه مقدار از این فولیکول‌ها ...

یعنی روز اول و دوم پری سونو نمیکنه و دارو میده؟ مگه میشه هر روزی از سیکل سونو بشی و دارو بده؟ چرا ابن سینا میگه روز اول تا سوم بیاید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله بسلامتی منم هفته آینده پری میشم کاش سه شنبه پری بیاد منم بیام برای شروع سیکلم ولی من راهم دو ...

انشالله که سه شنبه میشه برات دعا میکنم چون خودم خیلی امروز استرس کشیدم. امضاتو خوندم برات ۱۰ تا صلوات میفرستم اگه لایق باشم دعا هم‌میکنم دعا در حق همدیگه خیلی خوبه انشالله این بار مامان میشی گلم‌. مشکلتون چیه 

یعنی روز اول و دوم پری سونو نمیکنه و دارو میده؟ مگه میشه هر روزی از سیکل سونو بشی و دارو بده؟ چرا اب ...

نه دیگه ماه قبلی که سیکل پانکچر برامون بخوان  شروع کنن سونو شده بودم درواقع روز اولی که مراجع کردم و تشکیل پرونده دادم سونو شدم و طبق همون برام آمپولا  و داروهارو نوشته بودن تو دفترچه گفتن ماه بعد هر زمان پریود شدی از روز اول داروهاتو استفاده کن هشتم تا دهم پریود بیا که سونو کنیم و ببینیم تاثیر داروهارو...

البته بگم روزی که من رفته بودم اولین بار روز پنجم پریودمم  بود. روش مراکز باهم لابد فرق داره عزیزم. انشالله به موقعی که میخوای خونریزیت جاری میشه عزیزم توکل به خدا کن استرس نداشته باش گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
انشالله که سه شنبه میشه برات دعا میکنم چون خودم خیلی امروز استرس کشیدم. امضاتو خوندم برات ۱۰ تا صلوا ...

ممنون عزیزم ان شالله خدا بزرگه تا خدا چی قسمت کنه مشکل اصلی همسر جان متاسفانه،

تو ابن سینا پرونده دارم نامه شروع سیکلمو مهر ماه گرفتم اما خدا لعنت کنه کرونارو هی عقب افتاد حالا میخوام اینماه پری بشم برم انشالله که گیری نداشته باشه🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

نه دیگه ماه قبلی که سیکل پانکچر برامون بخوان  شروع کنن سونو شده بودم درواقع روز اولی که مراجع ک ...

ببخش سوال میکنم روز اولی که مراجعه کردی چند پری بودید؟؟

ممنون عزیزم ان شالله خدا بزرگه تا خدا چی قسمت کنه مشکل اصلی همسر جان متاسفانه،  تو ابن سینا پر ...

انشالله که هیچ گیری نباشه آره راه دور هم سخته عزیزم خدا کمکمون کنه انشالله❤

ببخش سوال میکنم روز اولی که مراجعه کردی چند پری بودید؟؟

عزیزم خواهش میکنم خودمم حس کردم باید اینم بنویسم بالا دوباره اضافه کردم به پیامی که نوشتم گفتم روز پنجم پریودم بود اونروز 

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم خواهش میکنم خودمم حس کردم باید اینم بنویسم بالا دوباره اضافه کردم به پیامی که نوشتم گفتم روز پ ...

مرسی که اضافه کردی دستت درد نکنه که اینقد دقیق جواب دادی اتفاقا اینجوری خیلی خوبه که مام انجام میده. مرسی فدات شم انشالله برام دعا کنید 

سلام خوبی به سلامتی انتقال دادی؟؟ان شالله که مثبت میشی....میگم تاساعت چند طول کشید؟یعنی ساعت چند دیگ ...

سلام عزیزم. اره شکر خدا. هیچی نیم ساعت نشده ما رو فرستادن خونه عزیزم. التماس دعا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه دیگه ماه قبلی که سیکل پانکچر برامون بخوان  شروع کنن سونو شده بودم درواقع روز اولی که مراجع ک ...

راستی سمر جون داروهات چیا بود شما مثل اینکه خودت خیلی خوب بدونه دارو فولیکول داشتی.