2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم من تا روز انتقال خوردم فقط،،دکترمم گفت تا روز انتقال مهمه بخوری

ممنونم از اينكه جواب دادي عزيزم 😘😘خيالم راحت شد 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
مصلحت خداست به فال نیک بگیر همه چی رو عزیزم  میگن روز اول تا سوم پریودی   ولی ب نظرم اگه ...

آره همین کارو میکنم عزیزم اصلا خودم دلم واسه روز چهارم نیست اصلا. ببخش تو رو خدا نمیفهمم یعنی روز چندم داروها شروع میشه؟ آخه میگن روز اول دوم سوم سونو میکنن بعد روز سوم به بعد دارو شروع میشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شانس منو میبینی پری نیومد حالا هم که اومد بد موقعه اومده. حالا فردا زنگ میزنم اگه دکتر انصاری بود با ...

برای پانکچر روز دوم تا چهارم خودتم اذیت نکن هر کدوم از دکترا بود برو بذار سیکلت شروع بشه بعد برای مراجعه بعدی بگو میخوای با دکتر خودت باشی 🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

دوستان میشه جواب سوال منو بدید واسه شروع سیکل پانکچر از روز چند داروها رو باید شروع کنیم منظورم وقتی سونو کردم روز چند پریود باید دارو مصرف کنیم 

دکتر ثمین جون کی بودن  راستی پنج شنبه ها هم ابن سینا بازه؟

صبح تا ۱ بازه

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

دکتر ثمین جون کی بودن  راستی پنج شنبه ها هم ابن سینا بازه؟

آره بازه. طرازیه ولی قبل عید دکتر امیرعجم براش دارو تجویز کرد واسه پانکچر خیلی راضی بود ازش. من بیشتر نگران کیستم هستم چون ثمین خودش سالم بود 

آره همین کارو میکنم عزیزم اصلا خودم دلم واسه روز چهارم نیست اصلا. ببخش تو رو خدا نمیفهمم یعنی روز چن ...

ببین من دو باری که وارد سیکل شدم روز دوم رفتم از همون روزم شروع کرد امپولامو هر دو بارم سینال داشتم فک کنم هر روزی بری از همون روز شروع میکنه 

من کلا با طب سنتی اصلا پیش نرفتم. ولی دکتر خیلی چیزها داد. اونایی که به ایمنی انعقادی ربط داشت رو به ...

عزيزم شما فرتيل سي ام رو تا كي خورديد؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
برای پانکچر روز دوم تا چهارم خودتم اذیت نکن هر کدوم از دکترا بود برو بذار سیکلت شروع بشه بعد برای مر ...

باشه عزیزم همین کارو میکنم روز دوم میرم حتما والا قبل ابن سینا گروهی کار میکردن الانم دیگه به خودم استرس نمیدم یه دکتر خوب دیگه رو انتخاب میکنم فدات مرسی 

ببین من دو باری که وارد سیکل شدم روز دوم رفتم از همون روزم شروع کرد امپولامو هر دو بارم سینال ...

هانی جون الان زنگ زدم پاسخگویی گفت از روز سه داروها شروع میشه گفتم واسه همه روز سه هست گفت بله خب من روز دو میرم صبحش با یه دکتر خوب نوبت میگیرم انصاری اولیشه دعا کن برام.

[QUOTE=186619022]باشه عزیزم همین کارو میکنم روز دوم میرم حتما والا قبل ابن سینا گروهی کار میکردن الانم دیگه به خودم ا ...[/QUOTE

اره عزیزم استرس نداشته باش  

ولی من دلیل این سونو ی قبل شروع سیکل رو نمی فهمم یعنی چی رو نگاه میکنه 

ممنون عزيزم 

سلام گلم. امروز رفتم اولین سونویی که در مرکز مام ازم گرفتن رو دیدم زده بود دوازده تا فولیکول یه تخمک و پونزده تا یه تخمک دیگه این سونو رو آذر ماه انجام دادم قبل خوردن داروها  این سونو رو قبل از وارد شدن به سیکل پانکچر گرفتن و با توجه به این برام دارو تجویز کردن و بهمن ماه پانکچر شدم. سونو آخری هم که دادم چهاردهم فروردین بعد از دو ماه نیم از پانکچر  دقیقا همین مقدار فولیکول داشتم انگار خداروشکر ذخیره کم نشده.

در اندک من تویی فراوان یارب..
هانی جون الان زنگ زدم پاسخگویی گفت از روز سه داروها شروع میشه گفتم واسه همه روز سه هست گفت بله خب من ...

خب پس ان شاءالله حداقل پس فردا پریود بشی که شنبه بری پیش طرازی نشدم خدا که نیست طرازی برو پیش دکترای دیگه