2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684411 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما دكترت با توجه به ضخامتت اينطوري صلاح دونسته من روز ١٩ سيكل انتقالم بود.

اره ضخامت اندومترم گفت مشکل داره گفتم نکنه دیگه اون موقع دیر بشه .ولی الانم یکی از بچه ها گفت روز ۲۱ انتقال داد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم بستگی به جنینت داره. بلاست باشه نه و اینکه ضخامت رحمت خوب باشه هر روزی از سیکل میتونی انتقال ب ...

آها ترسیدم که نزدیک پریودی شاید دیگه لانه گزینی نکنه مرسی عزیزم

خوب خداراشکر انشالله دوتاش بمونن برات.نمیدونم من فقط یبار انتقال فرش داشتم.بچه هه بهتر میدونن راهنما ...

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه ایشالا که شمام جواب بگیری.نه هیچ دارویی نداشتم از دیروز برام نوشت و گفت بخورم 

سلام گلم خوبی؟ نی نی خوشگل رو انتقال دادی؟؟ مبارککهههه تبریک میگم انشالله بمونن برات وعروسیضون ببینی

سلام گلم. آره عزیزم. التماس دعا. تا خدا چی بخواد. ممنونم از محبتت♥️ انشالله گوگولی های تو هم برات بمونن مهربان جان♥️🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مرسی گلم  گفت برات پی ارپی نوشتم اما روز ۸ یا ۹ که اومدی سونو بشی تصمیم میگیریم چیکار کنی صار ...

اره عزیزم حتما پیگیر باش ضخامتت خیلی بالا نره🌷

به‌به ماهنده جون رسیدن بخیر میبینم جوجه ها رو آوردی خونه 😍 انشالا دو هفته دیگه معجزه بعدی مامان جون

کجا بودی نازی جون. ترخدا برام دعا کن🤲♥️

من اخرين باري كه رفتم مشهد دوسال پيش بود الان يادم اومد چشام پراز اشك شد يادمه منو شوهرم داشتيم با د ...

یاامام رضا ادرکنی. منم امروز صبح کلی برای مصیبت اباعبدالله گریه کردم گفتم اقاجان ماطاقت منفی شدن نداریم روسیاهم ازت شماکلی مصیبت کشیدی ودم نزدی نظرکن بهمون. 

عزیزدلم التماس دعا گفتی نشستم دارم گریه میکنم😢😢😭😭😭😭یاامام رضا یاامام رئوف

سلام گلم. آره عزیزم. التماس دعا. تا خدا چی بخواد. ممنونم از محبتت♥️ انشالله گوگولی های تو هم برات بم ...

انشالله نی نی خوشگل توام مگیره ویادیدی تقسیم سلولی کرد ودوتاشدن😍

استراحت کن عزیزم داروچیا دادن؟