2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044786 بازدید | 684410 پست
سلام عزیزم  به سلامتی ایشالا دوهفته دیگه با یه بتای تپل هممون رو خوشحال کنی من امروز روز ۲۱ ا ...

سلام عزیز دلم. انشالله حتما دعات میکنم🥰🥰🥰🥰 ممنون از محبتت. تا خدا چی بخواد. داروهات خوبه گلم. رحمت رو هم گرم نگهدار کنارش

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم  به سلامتی ایشالا دوهفته دیگه با یه بتای تپل هممون رو خوشحال کنی من امروز روز ۲۱ ا ...

عزیز اگه سابقه ی ضخامت داری پی آر پی نکن یا با دکترت مشورت کن گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااام عزيزم به سلااااامتي، خداروشكر 😍 انشاالله دو هفته ديگه خوشحالمون ميكني، فقط مثبت فكر كن عزيز ...

سلااام عزیز دلم. التماس دعا. چشم امیدوار به رحمتشم. ممنون♥️♥️♥️

انشاالله، برام دعا كن، امروز ميرم مطب، احتمالا يكي دوهفته ديگه برام انتقال ميده🌷

سلام عزیزم انشالله که همه چی خوب باشه و زودتر انتقال بدی. میگم من امروز یکم احساس میکنم میخوام پری بشم دکتر طرازی روزای دیگه هفته کجاست مطبه دیگه ای نداره میترسم فردا بشم مجبور باشم با پزشک جایگزین ویزیت بشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستای گلم. سلام. انتقالم انجام شد شکر خدا. التماس دعا. تو مرکز موقع انتقال گفتن یکی از جنینهام گرید ...

به سلامتی عزیزم ،انشالله که کنجد هات محکم میچسبن به دل مامانشون 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان من ۳۸هفته هستم دیروز به خواست خودم nstدادم  که ضربان قلب بچه رو ۱۹۵بود وبستریم کردن ...

نه عزیزم چرا نگرانی تا چندسال پیش خیلیاز  سزارین ها رو ۳۷ هفته انجام میدادن که نکنه یه وقت خانم باردار دردش بگیره یا اتفاقی بیافته بچه طبیعی به دنیا بیاد 

الان میگن بهتره بیشتر بمونه تا کامل تر بشه 

ایشالا به سلامتی زایمان میکنی 

وقتی برای باراول کوچولوت رو دیدی و دلت رفت برای ما هم دعا کن 

این لحظه رو برای همه آرزو میکنم بای خودم هم همچنین

طرازی شنبه یکشنبه چهارشنبه عصرها مطبه. اگه فردا بشی میتونی چهارشنبه بری مطب

نه دارچین جون شنبه یکشنبه سه شنبه هستش فکر کنم چون دوستمون امروز میره مطبش توی گوگل هم میزنم سه شنبه هستش اعصابم خورده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من ٤ روزه لكه بينيم قطع شده خداروشكر امشب بعداز چند روز در حد ٨ تا ١٠ دقيقه رفتم دوش گرفتم بع ...

چیکا جون منم لکه بینی قطع شده بود خوشحال بودم باز امروز دو سه قطره خون اومد.برای چیه به نظرت؟چکار کنیم؟

سلام عزیز دلم. انشالله حتما دعات میکنم🥰🥰🥰🥰 ممنون از محبتت. تا خدا چی بخواد. داروهات خوبه گلم. رح ...

مرسی گلم 

گفت برات پی ارپی نوشتم اما روز ۸ یا ۹ که اومدی سونو بشی تصمیم میگیریم چیکار کنی

صارم همه کارا رو ماماها انجام میدن مگر اینکه وقت ویزیت دکتر بگیری 

هفت و نیم صبح اینا از خونه میریم انشالله ولی دکتر تخمک کشی داره احتمالا انتقال ها ظهر میشه. التماس د ...

سلام گلم خوبی؟ نی نی خوشگل رو انتقال دادی؟؟ مبارککهههه تبریک میگم انشالله بمونن برات وعروسیضون ببینی

دوستای گلم. سلام. انتقالم انجام شد شکر خدا. التماس دعا. تو مرکز موقع انتقال گفتن یکی از جنینهام گرید ...

به‌به ماهنده جون رسیدن بخیر میبینم جوجه ها رو آوردی خونه 😍 انشالا دو هفته دیگه معجزه بعدی مامان جون