2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دلم نی نی میخواد ولی شوشو نمیخواد😢

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
نه گلم، تهرانم، ولی خیلی دلم میخواست بیام زیارت

عزیزم تو سایت razavi.ir برو و ثبت نام کن.  نائب و زیاره میشن برات خدام ها عکس هم برات از تو حرم میفرستن با اسمت

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه گلم، تهرانم، ولی خیلی دلم میخواست بیام زیارت

من اخرين باري كه رفتم مشهد دوسال پيش بود الان يادم اومد چشام پراز اشك شد يادمه منو شوهرم داشتيم با دل شكسته ميرفتيم سمت حرم يهويي چشمم خورد به يه لباس علي اصغر سريع قدمامو تند كردم به شوهرم گفتم بيا بريم لباس علي اصغر بخريم ببريم پنجره فولاد چون با اقا عهد كردم تا وقتي بهم حاجتمو نده دست خالي نميرم حرمش😔😔😔رفتيم جلوتر اصلا همچين لباسي نبود اما من قشنگ ديدمش از فروشنده پرسيدم گفت نه خانم نداريم ما فقط محرما مياريم اون شب اينقدر حالم يجوري بود تمام مغازه هاي اطراف حرمو گشتم تا بالاخره يجا فقط يدونه فقط يدونه لباس علي اصغر داشت همونو گرفتيمو برديم حرم پنجره فولاد😔😔قربون امام رضا برم ادمو دست خالي نميذاره دير و زود داره اما براش كاري نداره❤️دلم پر كشيد براي حرم❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان گلم ، چند وقت نبودم ، همگی حالتون خوبه ؟ من که بچه ام عمرش به دنیا نبود و رشدش تو هفته ...

نازیلا منم همچین اتفاقی برام افتاد با قرص زیر زبونی سقط کردی؟ دردت خیلی زیاد بود؟ من مردم بخدا خیلی درد داشتم میگم قبل انتقال بعدی حتما ی ازمایش ایمنی انعقادی بده

من اخرين باري كه رفتم مشهد دوسال پيش بود الان يادم اومد چشام پراز اشك شد يادمه منو شوهرم داشتيم با د ...

عزیزم ایشالله بعد زایمانت با دوقلوها میری زیارت 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من مطب دکتر نشستم. فشارم ۱۵ بود، منو فرستاد آزمایش دفع پروتیین اورژانسی بدم. حالا باید وایسم نتیجه ا ...

عزیزم انشالا که چیزی نیست نگران نباش شاید محیط اونجا بهت استرس میده از اونه 

قبل حاملکی فشار اغلب چند بود؟

اا چرا نرفتی دیگه پیشش؟ پریناتالوژیست چیکار میکنه ؟

چون بارداریم پر ریسک بود. این بیشتر سر در میاورد. طرازی مطبش هم خیلی بهم دور بود. هر چند الان هم اون زمان رو تو مطب معطل میشم از بس شلوغه

عزیز دلمممم خیره انشالله  هیچییی نیست..با دعا همراتیم عزیزم 🙏🙏❤❤

قربونت عزیزم. خداروشکر دفع پروتیین نداشتم. فشارم اما رو ۱۳.۷ موند. گفت مراقب باش دایم کنترل شد. سردرد یا سوزش سر دل داشتی اورژانسی برو بیمارستان

دارچين جان چي شدي عزيزم از خودت خبر بده

عزیزم الان از مطب اومدم بیرون. فقط از اینهمه استرس دارم گریه میکنم

ازمایشم خوب بود. اما فشارم کماکان بالا. گفت مراقب باش و سردرد یا درد زیر قفسه سینه داشتی اورژانسی برو بیمارستان

عزیزم الان از مطب اومدم بیرون. فقط از اینهمه استرس دارم گریه میکنم ازمایشم خوب بود. اما فشارم کماکا ...

عزيزم از استرس زيادي هستش كه ادم تو مطب بهش وارد ميشه نگران نباش اصلا❤️غذاي كم نمك بخور

خداياشكرت....❤️