2777
2789

من خانه دارم 

درآمدی ندارم 

و یه برنامه ریزی دارم برای آخر سال 

حالا همه رو روی کاغذ نوشتم 

اون کادر های خالی برای اینکه اگر توی اون ماه پولی دستم اومد بهش اضافه کنم 

حالا من این برنامه رو روی این حساب چیدم که پولی دستم نمیاد 

وفقط با وام ها میتونم جمعش کنم 

به نظرتون این برنامه خوبه ؟؟

یهو آخر سال برم یه انگشتر سنگین و خوشگل بردارم 

یا هربار پول دستم اومد طلای ریز ریز بگیرم و وام هم تسویه نکنم بزارم اردیبهشت سال دیگه ۲۰ تومن وام رو بگیرم

هرکار میکنی برا پس انداز , فقط پول نقد نگه ندار ! سکه یا حتی گوی های کوچولو طلا که از 150 تومن قیمتشه به بالا...این گوی ها هم گزینه خوبیه برا پس انداز

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکار میکنی برا پس انداز , فقط پول نقد نگه ندار ! سکه یا حتی گوی های کوچولو طلا که از 150 تومن قیمتش ...

جای معتبری میشناسی از این گوی ها بخریم؟؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم من تا الان چند بار ویپاد وام گرفتم قسطاش هم به م. قع دادم ولی تا 10 میلیون بیشتر نمیده 

برای شما 20 میلیونی باز میشه؟ 

کار خاصی انجام دادین؟ 

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408
جای معتبری میشناسی از این گوی ها بخریم؟؟

توی اینستا سرچ کنید پیج های معتبر هست 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲